slm takım arkadaşlarımm
nasılsınız?keyifler nasıl?
normal zamanda bende bi üzüntü olması gerekirken(kilo veremediğim için) bugün enerji doluyum.kk bana çok şey kattı forumda saatlerce takılıyorum.sürekli yeni bişeyler öğreniyorum.diyet başarı hikayelerini okudum bugün.deyim yerindeyse gaza geldim=) çünkü ben bu yıl içerisinde 67 olduğum zamanları hatırlıyorum.1-2 ay içerisinde aldığım kilolar bi sene giyiniş stilimi kendime güvenimi herşeyimi değiştirdi.ama verilmeyecek rakamlar değil 7 kilom kaldı.bu hafta o kaadr dikkat edicemki kendime sonuca inşallah hep birlikte şaşırıcaz(gerçi iddialı konuşmamak lazım)
ben sabahları uyanınca direk 5i bi yerde tarzında kırıntı form die bi çay var onu içiyorum.abur cubur bisküvi kek kola,çekirdek,hamur işi,tatlı,çikolata çıkarrttım hayatımdan.en büyük yanlışım kahvaltı çok düzgün yapılamalı diyerekten doyarak kalkıyorum sofradan.kızartma bile yiyorum.fazla öğün yapmıyorum kendime.bol meyve yiyorum.1 bardak yeşil çay içiyorum.akşam yemeğini çok az yiyorum.çok uzun olmasa da yürüyüş yapıyoruz annemle.su fazla içmiyorum.aslında kendimde eksik olan şeylerin farkındayım.eski çıtı pıtı halime döncem kararlıyım.bugün kendime bi yememem gereken ve yapmam gerekenlerin çizelgesini çıkarttım.spora çok önem verecem bu hafta.umarım herşey gönlümüzce olur...
destek ve görüşlerinizi bekliyorumm