- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #27.521
merhaba arkadaşlar, ben de dün akşamı malesef acilde tamamladım.
dün de bahsettiğiö gibi midem rahatsızdı aşırı halsizleştim dün öğleden sonra, buraya bi msj yazmıştım doktora gittim ve rapor verdi, eve gittim uyumaya çalıştım ama hem mide bulantısı, baş ağrısı, bir de üstüne aşırı mide kramplarıyla saati zorla 8 yaptım. ezan okunduğunda zerre iştahım yoktu, 2 bardak su içtim, zorla bir kase yoğurtlu çorba yedim 1 bardak meyve suyu içtim çok azcık da yoğurt yedim o kadar. sonra tabi kendime gelemeyince de acile gittik, susuz kalmışsın dedi ama bence ben bi şekilde yediğim bişeyden zehirlendim. kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama sabahları mutlaka işe gelmem gerekiyor. gitmedim o yüzden.
bugün niyetli değilim bolca su içmeye çalışıyorum sabah çok az peynir ekmek yedim, öğlen de evime gittim tavuk yedim ekmeksiz. halsiz düşmemek için yiyorum ama hala iyi değilim.. dualarınızda bana da yer verin, bu ara ailevi sorunlar da yaşıyorum, ramazana böyle başlamak istemezdim... :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım benim üzüldüm.neyse biraz yemeye çalış çalıştığın için daha da fazla halsiz düşme.bu sıcaklarda gayet normal rahatsızlanman.kafana takma.inşallah dualarımızdasın canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsunn:)