ah bu ne kadar güzel bir haber ... çok sevindim kilolardan kurtulmana...
ferihancım hadi hayırlısı olsun diyetinin bakalım inşallah devamı güzel gelir...
ah canım benim ya kıyamam... ama bu tüm takımların verdiği kararlardan çıkan bir kural biliyorsunuz... çok eskiden beri bu kural değişmedi... şans eseri sizin 1. olduğunuz haftaya denk gelmiş kötü olmuş arada bir derecede olsaydınız etkilenmezdiniz...sağlık olsun...
çok çok geçmiş olsun üzüldümopuyorumnanaktan çabucak atlatırsın inşallah bakımını ihmal etme sakın..
renk katma kararın dört gözle bekleniyor haberin olsunolumunekankayizsmile spor gibisi varmı yaa sen yazmışsın benim canım çekti ama kalk be mübarek yerinden sen de yap diyorum da dinletemiyorum kendime...

lmaz:
şok olarak ve güzel bir sonuç alabileceğin iki diyet biliyorum birisi karbonhidrat diyeti 5 gün yapsan 2 kilodan fazla atarsın bir de 5 gün 5 gıda diyeti zorlanmazsan bu da çok güzel sonuç veriyor...
bende bu gün başladım tekrar kendimi topladım bakalım.. istanbula gidip gelmeler yine beni bölmüştü çünkü.. şu meşhur lahanamı aldımda hala dolapta duruyor pişirmedim bu gün onu pişirmekle başlıyayım işe eğer üşenmezem bakalım artık...