- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #28.821
amonracım onu ayarlarız birbirine yakın kiloda olanları birleştiririz merak etme san :)))
ama eşitlik olmaz mı benim sikletimde kimse var mı 90 lara dayanan:roflol:
şimdi benimle 60 kilo olanın kilo verme hızı çok farklı
sonra motive olalım derken demoralize olmayalımsengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar çok yoğun geçen bir günün ardından birşeyler atıştırma fırsatı ancak buldum ve özür dilemek için geldim . takyoncum çok üzgünüm gelemedim canım bugün oysa aklım hep buradaydı bildirimler ne oldu takyon yapabilmidimi kalliste ablam yardım etmiştir muhakkak elini çekmez sağolun hiç takımımızın üstünden ama yinede kaldı işte aklım paylaşıma sunulmuş sanırım . geçmişi okuyabilirsem biraz okurum sonrada çıkarım herhalde nişanlımın gelişi bile bu yoğunlukta geri planda kaldı . Bu arada herkezin cumhuriyet bayramını kutlarım . bugün nişanlımında doğum günü akşam küçük bir kutlama yapıcaz . yarın içinde iş yerinden zorda olsa izin aldım . haftasonu aşkımla beraber vakit geçirebilmek için sonuçta bir kaç gün yanımda sonra aylarca göremiyorum . neye hepinizi çok öpüyorum şimdiden geçmişi okuyabildiğim kadar okur cevap yazabilirsem yazarım . takyoncum tekrar özür dilerim . gelemediğim için .
rica ederiz ferihancım herhafta canlabaşla duruyorsun takımın başında zaten işin olduğunu tahmin etmiştim canım bu arada bu hafta seni aynı geçtim ama tartılabildinmi varmı bir değişiklik