Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide kızlar bişiy sorucam sizlere.
Ne peynir yiyosunuz sabahları ?
Benim eşim ezine seviyo diye eve ezine alıyoruz.bide taze kaşar.
Ama ikiside fazla yağlı.
Geçenlerde bi light sürme peynir almıştım oda iyi değil dediler.
Az yağlıda bulamadım paketlilerde.
Bugün gezerken açık peynirler olur ya onlardan bi tane buldum tahsildaroğlunun az yağlı beyaz peyniriymiş ama almadım.
Bi sizede sorayım dedim.
Sizler ne yiyiyosunuz ?

sürme lor peyniri sevdim ben hem de gayet hafif

Son düzenleme:
iyi bişey olmadığını biliyorum da işte kocacım ondan vazgeçemiyo.bende kendim için bi kalıp alsam bozulur diye korkuyorum

canım bu kutuda olduğu için midir nedir bozulmadı ama açıkta satılanlardan almıştım tahsildaroğlu hemen sararmaya başladıydı peynir

soda içiyorum kuşum şimdi
üşüttüm ben herhalde ya ondan bi şişkinlik var

geçmiş olsun canım, soda soğuk gelmesin canım

begümcüm ve gülşümcüm haklışınız ama dün akşamki kuralları ihlal etmeyeyim diye dedim bende izinli olayım diye zaten ekürümü bekliyorum elifin diyet lişteşini bende uygulayacağım hiç olmazşa belli bir düzende yaparım ama şimdi kilo aldıyşam şizinde kendiminde morali bozulur diye izinli olayım dedim . haklışınız o zaman bu hafta böyle geçşinde haftaya güzel başlayalım birde ben bir şpor şalonu arıyorum kendime yakın bir yerde akşamları gitme imkanım olurşa giderim diye şporşuz olmuyor çünkü evde leşlie de maleşef iştediğim gibi yürümedi haftada 3 gün ancak yaptım şonra oda kendiliğinden bitti . o zaman izinli değilim şon şürat devam :46:
sevindim canım hem tek başına zor olur burda birbirimize destek olarak üstesinden daha iyi geleceğimize inanıyorum
gülsümcüm kayınvalideni takıma alırşan herhafta dereceleri alırız ona göre

şu elmayı bende yapayım her gece bakalım bendede işe yarayacakmı hergün form çayı içmekten helak oldum bıkkınlık geldi iyice
ammaannn kız Allah korusun o varken onun dedikosunu nasıl edicem :)))
bu sefer gideceğim yer daha uygun fiyatı
gülsümcüm devlete gidemem o kadar ne vaktim var ne sabrım:1:
endokrine bile 3 ay da bi gitmek zorunda kalmasam devlet hastanelerinin önünden
geçmem bunu da kamu sağlık çalışanı olarak söylüyorum o derece yani
oda doğru tek kontrol için bile 2 gün heba oluyor
canım yamadan önce 1 tane elma ye
bide bi bardak su iç yatarken
bana çok füaydası oldu, inşallah sana da faydası olur
geçen hafta sonu biliyosunuz cenaze evindeydim :(
hep kuru beslendim ama akşamları yatmadan bi tane elmamı yedim, okadar kuru beslenmeme rağmen kabızlık yaşamadım hiç ki normalde olsa çatlardım tuvalete çıkamadığım için
bugün bile şu saate kadar 3 kez çıktım desem
metabolizmam coştu walla, nazar değmesin, maşallah bana :):nazar::nazar::nazar:

bu arada öğle yemeğimi de yazayım hemencecik
5 yk dolusu taze fasülye
2 yk pilav
1 diyim çavdar ekmeği
1 ayran

toplamda 3 dilim ekmek yemiş oldum sabahtan beri, 2 dilim daha yerim bugün, spor falan da yapıcam zaten

ha bide evden çıkmadan 2 kuru kayısı ve 5 yarım ceviz yedim :))
tatlı canım çekiyo, bunlarla bastırıyorum bende
afiyet olsun burçakcım bende 1 kase çorba içtim yarım tabakta makarna yedim
canım biyerde okumuştum içinde sinameki olan form çaylarını 14 günden fazla içmemek gerekiyormuş.allah korusun kolon kanserine neden olabiliyormuş
evet kesinlikle doğru bağırsak tembelliği yapıyor onu içmeden tuvalete çıkamaz oluyorsun
VALLA AL KIZ KAYINANANIDA .BİRLİKTE YAPALIM :):1: VERELİM KİLOCUKLARI
yav yok kız ondan sonra bana diycek '' o ne biçim yazı yazmak derli toplu yaz kaldır o yazıyı ordan '' :))))))))
öğlen 2kaşık patates yemeği,4kaşık makarna,turp tere,1kase yoğurt yedim.şimdi de melisa çayı içiyorum diyetten kaynaklanan gerginliğe iyi geliyor.karnabaharı çiğ iri doğradım gelip gidip onu yiyorum.aslında kendimi sebze meyveye adadım.bir oğlum var belki hayırlısıyla ikinci kız olur diye.
inşaAllah olur canım hayırlısıyla benimde kızım var inşaAllah ikincide erkek olur bidaha yapmam :) oğlun kaç yaşında bu arada kaç yıldan sonra karar verdiniz ikinciye bide tedaviyle oluyor galiba çocuğunuz doktor felan diyince onu anladım bende de pko var galiba banada tedavi gerekecek ikinci için
bende öğlen 4 kaşık tavuk sote 1 bardak liğt kola içtim akşamda kuru pilav var kızlar
afiyet olsun esracım
kızlar miğdem de acayip bi şişlik var
öğlen şu çabuk çorbalardan içtim ama
sanki bi kuzu yemişim
kuzu yedin ha hemde bensiz :19::19:

sevindim canım hem tek başına zor olur burda birbirimize destek olarak üstesinden daha iyi geleceğimize inanıyorum

ammaannn kız Allah korusun o varken onun dedikosunu nasıl edicem :)))

oda doğru tek kontrol için bile 2 gün heba oluyor

afiyet olsun burçakcım bende 1 kase çorba içtim yarım tabakta makarna yedim

evet kesinlikle doğru bağırsak tembelliği yapıyor onu içmeden tuvalete çıkamaz oluyorsun

yav yok kız ondan sonra bana diycek '' o ne biçim yazı yazmak derli toplu yaz kaldır o yazıyı ordan '' :))))))))

inşaAllah olur canım hayırlısıyla benimde kızım var inşaAllah ikincide erkek olur bidaha yapmam :) oğlun kaç yaşında bu arada kaç yıldan sonra karar verdiniz ikinciye bide tedaviyle oluyor galiba çocuğunuz doktor felan diyince onu anladım bende de pko var galiba banada tedavi gerekecek ikinci için

afiyet olsun esracım

kuzu yedin ha hemde bensiz :19::19:

:60: farzı misal kuzu
bu dünkü 3 küçük dilim ekmeğe benzemesin sonra
sen kuzu yedin sana akşam yemek yok diye:60:

bu sefer gideceğim yer daha uygun fiyatı
gülsümcüm devlete gidemem o kadar ne vaktim var ne sabrım:1:
endokrine bile 3 ay da bi gitmek zorunda kalmasam devlet hastanelerinin önünden
geçmem bunu da kamu sağlık çalışanı olarak söylüyorum o derece yani

ahhh ahhh canım benim bende hiç dayanamam devlet haştanelerine Allah ne düşürşün ne ekşik etşin .

canım yamadan önce 1 tane elma ye
bide bi bardak su iç yatarken
bana çok füaydası oldu, inşallah sana da faydası olur
geçen hafta sonu biliyosunuz cenaze evindeydim :(
hep kuru beslendim ama akşamları yatmadan bi tane elmamı yedim, okadar kuru beslenmeme rağmen kabızlık yaşamadım hiç ki normalde olsa çatlardım tuvalete çıkamadığım için
bugün bile şu saate kadar 3 kez çıktım desem
metabolizmam coştu walla, nazar değmesin, maşallah bana :):nazar::nazar::nazar:

bu arada öğle yemeğimi de yazayım hemencecik
5 yk dolusu taze fasülye
2 yk pilav
1 diyim çavdar ekmeği
1 ayran

toplamda 3 dilim ekmek yemiş oldum sabahtan beri, 2 dilim daha yerim bugün, spor falan da yapıcam zaten

ha bide evden çıkmadan 2 kuru kayısı ve 5 yarım ceviz yedim :))
tatlı canım çekiyo, bunlarla bastırıyorum bende

burçakcım şu elma ve bir bardak şu olayını bende deneyeceğim inşallah faydaşını görürüm bıktım form çayından hergün çünkü

,

ela söyleyince farkettim ben de
pınarcım onların içinde sinameki olduğu için bağırsakları tembelleştiriyorlar ve onsuz tuvalete çıkamıyosun, bi müddet sonra o bile fayda etmiyo, eskiden ben de içerdim onlardan ama sonra bu söylediklerimi yaşadığım için bıraktım canım
şimdi elma işimi görüyo bide ben bol su içiyorum, senin suyla asıl problemin sanırım, o yüzden ne içersen iç su içmediğin sürece kabızlık sorunundan kurtulamazsın canım

evet canım elanın şöylediğide doğru biliyorum bir şüre şonra işe yaramadığını ama onşuzda çok şıkıntı yaşıyorum ve aşıl problem şu içebilşem günde 3 lt içmeliyim o zaman çok güzel kilo veriyorum ama işte içemiyorum bir hafta yapşam yine bırakıyorum çok şık tuvalet ihtiyacı gerektiriyor onada gitmemek için içmiyorum buda büyük problem birazda tembellik işte :17:

Canlarım, ben öğlen tavuklu burger yedim.. Hatta menü almıştık, kızarmış patatesleirmin de yarıya yakınını yedim.. Sabah tartıldım zaten hiç kilo verememişim, yine moralim sıfır anlayacağınız..

:60: farzı misal kuzu
bu dünkü 3 küçük dilim ekmeğe benzemesin sonra
sen kuzu yedin sana akşam yemek yok diye:60:
oohhh afiyet olsun dün 3 dilim ekmek bugün koca bi kuzu maşallah soranlarada diyetteyiz :))))

KIZLAR YARIN SABAH BENİM BİRAZ İŞLERİM VAR BURDA OLAMAYABİLİRİM BU HAFTA LİSTEYİ AKŞAMDAN YAPALIMMI ???

Canlarım, ben öğlen tavuklu burger yedim.. Hatta menü almıştık, kızarmış patatesleirmin de yarıya yakınını yedim.. Sabah tartıldım zaten hiç kilo verememişim, yine moralim sıfır anlayacağınız..

e afiyet olsun bari yemişsin artık
yaramasın diyelim de adet yerini bulsun canım

burçakcım şu elma ve bir bardak şu olayını bende deneyeceğim inşallah faydaşını görürüm bıktım form çayından hergün çünkü

dene canım, en azından sağlıklı bişi
form çayı içmekten iyidir
canım yalnız soğuk yeme, ben akşam çıkarıyorum, oda sıcaklığında oluyo yerken
hem bademciklerim hassas bi dönemde hem de sanki soğuk işe yaramıcakmış gibi geliyo bana

kızlar miğdem de acayip bi şişlik var
öğlen şu çabuk çorbalardan içtim ama
sanki bi kuzu yemişim

elifcim o bardak çorbaları mümkün oldukça tüketmeyin hatta hazır çorba evinize hiç girmeşin çok zararlı çünkü ben bir şüredir hiç almıyorum önceden çok alırdım ama Allah koruşun kanşer yapıcı maddeler içeriyormuş gerçi yediğimiz herşeyde o tehlike var ama bilerek bari yemeyelim değilmi .

Back
X