- Konu Sahibi Cherry Mom
- #32.621
ben bu isimleri daha tam anlamıyla kavrayamadım
inşallah yavaş yavaş öğreneceğiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili takımım herkese günaydın. geçmişi okumaktan beynim döndübelli kurallar koymaya çalışılmış. güzel. ama ben kendi adıma konuşayım. herkesin reel bir hayatı var. çocuklar eş aile iş derken yoğun bir tempoya sahibiz. gün içinde fazla giremiyor olabiliriz. yaşamımızda o kadar çok şeyler yaşıyoruzki bir de bakmışız ki gün bitmiş. takyoncuğum senin kaptanlığın gayet güzel gidiyor. kendinde kusur arama. bir büyüğün olarak seni tanımasam da burada yaptıklarını takdirle karşılıyorum
gerçi hepinizin nerdeyse teyzeniz sayılacağım:18:biliyorsunuz uzun bir süre izinliydim. çocuğumun sağlık problemlerinden dolayı
çok şükür herşey yolunda. ben şimdi takıma bugün döndüm.ama benim korkum yarın neler yaşayacağını kimse bilmez. çocuk ateşlenir. bir yola acil çıkman gerekebilir. eşin hastadır. vs vs vs gibi. o zaman sevdiğimiz bir arkadaşımızı diskalifiye mi edelim
tabii ki sizin kararlarınız. saygı duyarım. şimdi kaptanıma ve takım arkadaşlarıma sormak istiyorum nete hergün girdim mesela bir gün acil bir işim çıktı giremedim ne olacak. ertesi günde moralim bozuktu yazmak istemedim. o zaman takımdan atılacakmıyım????bu ekip süper bir ekip. hiç kimse çizgisini bozmadı. bana hayatım boyunca ters gelen şeyleri bu takımda yendim. arkadaşlar benim durumu mu da değerlendirip bir karar verin. ne karar verirseniz saygı duyarım
hepinizi öpüyorum. geçmişi okumaya devam edeyim
gülsümcüm buradamısın yardıma ihtiyacın varsa yapayım . işin vardı gelmeyecektin bir sorun yok değilmi canım .
begümcüm önemli bişey değil yediklerim bu hafta epey midemi rahatşız etti ondan olşa gerek bişey yiyemedim midem bulandı ağrıdı vş geçici bişey çok şükür iyi şayılırım . şağol canım arkadaşım![]()
canım benim kişisel bişey değil o konuşulan şeyler tabiki özel durumlar göz önünde bulunur bizim tek sıkıntımız sadece bu takıma gelip yediğimizi yazmayalım bol paylaşım olsun aile gibi olalımı yapabilmekti bunlar konuşuldu birazda takım amacını yerine getirrebilmek için kurallar konuşuldu 2 gün gelmeyen diskalifiye olacak maddesi tedbir amaçlıydı keyfi davranmamızı engellemek içindi okuduğun zaman hepsini sende hak verecekisn zaten öpüyorum .
Tek olan fotoda iğrenç çıkmışım suratımda meymenet yok :) Ama boy fotosu diye koyayım dedim.
70'ler temasına uymayan tek insan da bendim galiba, normal partiye gider gibiyim.
Ekledim ben de bakalım oldu mu :)
ben bu isimleri daha tam anlamıyla kavrayamadıminşallah yavaş yavaş öğreneceğiz.
bugün çok keyifsizim ya ben hiç yiyesim içesim yok
içimde bi hararet var ateşim var biraz
boğazım ağrıyo ama buz gibi bişeyler yiyip içsem ferahlıcam sanki:2:
tek olan fotoda iğrenç çıkmışım suratımda meymenet yok :) ama boy fotosu diye koyayım dedim.
70'ler temasına uymayan tek insan da bendim galiba, normal partiye gider gibiyim.
pınarcım çok moralim bozuk sabah sbaha tartıştık eşimle offf yaa bıktım artık bütün ailesinden öyle bir patlıycamki birgün sabrediyorum sadece allahım güç ver bana
senanaz ablam sen canını sıkma bazen yeri geliyor aynı evde eşimizle bile konuşmak istemiyoruz sen sadece gelemeyecin zaman haber ver yeter mazeretsiz gelmemelere biz tepki gösterdik mazeret bildirildiği zaman istediğin kadar gelmeyebilirsin mesela deki kızlar 2 gün ben yokum haberiniz olsun de yeter
elifcim geçmiş olsun canım kendine dikkat et sıcak bişiler iç iyi gelir boğazına
burcu maşallah kız ne güzelsin öyle dal gibisin yaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi listeleri hazırlamaya gidiyorum kızlar müsadenizle senanaz sen bugün bildirim yapacakmısın yoksa haftaya mı gireceksin listeye
kız maşallah sen neyine diyet yapıyosun bana bi anlatsana![]()
gerçekten nerene diyet yapıyorsun. Fıstık gibi kızsın maşallah![]()
kolay gelsin. hadi bakalım ne olacak bu haftapınarcım çok moralim bozuk sabah sbaha tartıştık eşimle offf yaa bıktım artık bütün ailesinden öyle bir patlıycamki birgün sabrediyorum sadece Allahım güç ver bana
boş ver canım benim her evlilikte olur. aileler yüzünden ne sen eşine kız ne üzül. değmez hayatım. zamanla eşin de seni anlayacaktır.
senanaz ablam sen canını sıkma bazen yeri geliyor aynı evde eşimizle bile konuşmak istemiyoruz sen sadece gelemeyecin zaman haber ver yeter mazeretsiz gelmemelere biz tepki gösterdik mazeret bildirildiği zaman istediğin kadar gelmeyebilirsin mesela deki kızlar 2 gün ben yokum haberiniz olsun de yeter
canım bildirdim. kg 72
şimdi listeleri hazırlamaya gidiyorum kızlar müsadenizle senanaz sen bugün bildirim yapacakmısın yoksa haftaya mı gireceksin listeye
canım nasıl yapıyorsunuz. hani birkaç kişinin alıntısını alarak. nasıl cevap yazıyorsunuz. bana öğretseneöğrenirsin canım tabiyki,yoktun ya bikaç zamandır ondandır
aman diyim elif.bide buz gibi su içte iyce şişsin boğazların.bi ıhlamur içsen yumuşamazmı,canın bişey istemiyo ama.yada izizn alıp eve git güzelce yat dinlen ohhh
ayyy canım bu çokgüzel oldu.hepimiz koysakmı resim acaba ?seni böle görmekte süper oldu.ayrıca valla inceciksin hakkatende burcum ya
gülsümcümhayırdır.nazarmı deydi ya.bozma moralini.herşey geçici.sabret kuzum.duyma bazı şeyleri
![]()
canım nasıl yapıyorsunuz. hani birkaç kişinin alıntısını alarak. nasıl cevap yazıyorsunuz. bana öğretsene![]()
Teşekkür ederim kızlar, utandım valla..
Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)
40 bedenim sonuçta, 36 olmam lazım :)
Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)