Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim kızlar, utandım valla..

Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)

40 bedenim sonuçta, 36 olmam lazım :)

Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)

36 mı deli misin sen
hastalıklı gibi olursun o zaman da
40 beden bence gatet normal ve güzel bi beden

Kılzar kesinlikle çok kötü bir hafta oldu bu bizim için ama inşallah haftaya bomba gibi girecez ben listeyi kardeş takıma sunucam kontrol etmesi için ondan sonrada işlerim var akşama kadar müsadenizi istiyorum hoşçakalın

Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)

Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)

yarım saatin var kaldırmak için yoksa kaldıramzsın süresi dolunca canım:))

Kılzar kesinlikle çok kötü bir hafta oldu bu bizim için ama inşallah haftaya bomba gibi girecez ben listeyi kardeş takıma sunucam kontrol etmesi için ondan sonrada işlerim var akşama kadar müsadenizi istiyorum hoşçakalın

haftaya daha iyi olur canım inşallah
kendine iyi bak görüşürüz akşam

kolay gelsin arkadaşım

canım nasıl yapıyorsunuz. hani birkaç kişinin alıntısını alarak. nasıl cevap yazıyorsunuz. bana öğretsene:54:

sedecım hani alıntı ile cevapla varya ona değilde yanında ki işarete tıkla tik işareti olucak.kimlerinkini almak istiyosan,en sonunda en altta sodaki konuya cevaplayı tıkla aldığın tüm yazılar orda çıkıyo hepsinin altına yorum yazabiliyosun canım

valla bence olur.bana uyar yani

bu arada öğreneceğim ne çok şey var demi begüm

tabiyki şekerim hiç bitmezki ,hayatımız boyunca bu böyle

canım benim kilom geçen haftada 83,5 ti.kilo almadım yani.bi yanlışlık olmuş orda sanki

sana da güneydın beyhancım
çok soğol nasılsın
keyfin yerin de mi

sen iyi değilsin elifim,gülhan olcak o

sedecım hani alıntı ile cevapla varya ona değilde yanında ki işarete tıkla tik işareti olucak.kimlerinkini almak istiyosan,en sonunda en altta sodaki konuya cevaplayı tıkla aldığın tüm yazılar orda çıkıyo hepsinin altına yorum yazabiliyosun canım
bir iki deneme.

valla bence olur.bana uyar yani
ilk önce foto yüklenmeyi öğrenmem lazım. ee yavaş yavaş

tabiyki şekerim hiç bitmezki ,hayatımız boyunca bu böyle

sen iyi değilsin elifim,gülhan olcak o

:45: höyyttt ediyle matrak geçilmez:60:

geçilmez tabi ki arkadaşım:66:

PINAAAAAAAAAARRRRRRR
canım çıkmam lazım listeyi kardeş takıma bıraktım ama asuman daha gelmemiş kontrol edilmedi o yüzden paylaşıma sunamıyorum sen paylaşıma verirmisin listeyi kontrolden sonra bide müsait olursan kardeş takımın listesini kontrol edermisin canım

KIZLAR FERİHAN BU MESAJI GÖREMEZSE SİZ BELİRTİN MUHAKKAK GELİNCE GÖZDEN KAÇMASIN ŞİMDİ ÇIKIYORUM HOŞÇAKALIN

Back
X