Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı gösterme ihtimali yok ki canım ama :)) Verdiği kilolar her iki tartıya da yanısr, aradaki fark sabit kalır hep :)

Önemli olan olan kaç kilo verdiğin Elifçim, evdekine göre devam et bence de :) Ya da aradaki farkı geçen haftaki kilona da yansıtabiliriz, kilo almış gözükmeden.

canım yağ gidince tartıya çok yansımıyomuş, o yüzden öyle dedim ben yoksa senin dediğin doğru :)))))))

Aynı gösterme ihtimali yok ki canım ama :)) Verdiği kilolar her iki tartıya da yanısr, aradaki fark sabit kalır hep :)

Önemli olan olan kaç kilo verdiğin Elifçim, evdekine göre devam et bence de :) Ya da aradaki farkı geçen haftaki kilona da yansıtabiliriz, kilo almış gözükmeden.

ben evdekini baz alcam ama
pilini de değiştirim diyorum 1 senedir aynı pil sapıtmış olabilir
o zaman daha emin olurum en azından
ama pilini nerden bulcam saat pili kadar
acaba saatçiden bulabilir miyim
sinbo cam olan hassas dijital olandan baskülüm

kızlar ben çıkyorum, sabah bildirim yaparım, inşallah kilo vermiş olarak yeni bi güne başlarız, hepinize iyi geceler, yarın görüşmek üzere

kızlar ben çıkyorum, sabah bildirim yaparım, inşallah kilo vermiş olarak yeni bi güne başlarız, hepinize iyi geceler, yarın görüşmek üzere

iyi geceler canım

Bulursun Elifçim, yanında götürebilirsen iyi olur hatta :)

evet iyi fikir bu hafta sonu onu halledeyim mutlaka
ben de çıkıyorum kızlae sabah erkenden bildirimimi yaparım
iyi geceler:54:

iyi geceler kızlar söylemiştim nete giremiyorum kayınvalidemler yatıulı geldiler.hemen yediklerimi yazıp çıkıcam.
sabah:çeyrek simit,çay
öğlen:1bardak süt 1elma
ara yarım poğaça 1bardak meyve suyu
akşam 2börek çorba ayran salata
bugün düzensiz oldu.regli gecikti şükür bugün oldu bağırttıra bağırttıra:18:o yüzden ne yediğimi bilemedim.hergün en azından yediklerimi yazmaya çalışıyorum ama giremezsem haberiniz olsun.iigeceler:58:

canım yavaş yavaş olacak ama ekmek yerine geçebilecek şeyler yediğine ekmeği ona göre yersen daha iyi olur

bide salata ve yoğurdu eksik etme gün içinde

günde 2 bardak kalsiyum tüketin kızlar

ben daha hiç günde 2 bardak kalsiyum almamışımdır. akşamları kahveyle içtiğim süt sayesinde yarım bardak öyle oluyo. ama yoğurt ne yazık ki tüketemiyorum. ev yoğurdu olsa günde yarım kilo yerim ama hazır yoğurt kireç gibi geliyo.

Son düzenleme:
Kızlar yediklerimi yazayım;

14:00 az yağlı mevsim salata, 1 dilim kepek ekmeği

17:00 bir kase yağsız mercimek çorbası

sonrasında dışardaydım 10 da geldim eve kurt gibi açtım. Aralıklarla;

2 porsiyon meyve, 10 tane badem, 1 fincan kakaolu süt içtim.

sanırım ucuz atlattım o açlığı. yoksa ekmek falan yerim diye korkuyodum.

Ben de bikaç gram azalmışım sabah yazarım :(

günaydın kızlar
kilo vermemişim bu hafta, zaten belliydi bi duraklama dönemine girdiğim, kötü bi şekilde kabız oldum çünkü
kilo verdiğim dönemlerde hiç sorunum yoktu hatta bazen tuvalete çıkmaktan yoruluyodum ama normal zaten vücudun ara ara böyle dönemler yaşaması
allahtah almamışım

kilom aynı 58.6

günaydın kızlar bu hafta gelemedim pek takıma nişanlım gitmedi hala yanımda işleri uzadı pazarteşi akşam gidecek bu hafta ben kiloma dikkat edemedim . yediklerim ağır geldi şişlik oluştu vs bir sürü etken var 2 kilo almışım diskalifiye olurmuyum bilmiyorum . ancak dediğim gibi geçmişi bile okumaya fırşat olmadı hiç takıma gelemedim işlerim çok yoğundu akşamlarıda nişanlımla vakit geçirdim . pazateşi akşam nişanlmı yolcu ettikten şonra iş yoğunluğumun olmadı her an şiizinle olacağım inşallah . herkez iyidir inşallah geçmiş şayfalar çok fazla olşada ilk fırşatta okuyacağım neler kaçırdım bilmek iştiyorum . hepinizi çok çok öpüyorum görüşmek üzere herkez bol kilo vermiştir inşallah darışı benim başıma . kolay gelşin .

kilom 92

Kızlar günaydın dün nete giremedim çünkü işler çok yoğundu masama bile oturamadım. tüm geçmişi okudum bayada uzunmuş :68:

dün yediklerim : sabah: 2 dilim kepekli ekmek / 2 domates / azıcık beyaz peynir / maydonoz ve şekersiz çay
arada : şekersiz çay ve 2 bisküvi
öğlen : yarım kase çorba / haşlanmış tavuk göğsü küçük parça/ 2 kaşık patates püre yağsız / bol salata
ara : 1 elma / şekersiz çay
akşam : 5 tane lahana sarma :37: / 3 kaşık yoğurt / 1 domates
ara : 2 portakal

buğün sabah : 2 dilim kepek ekmeği / 2 çery domates / 1 k.k. peynir / şekersiz çay

sabah tartıldım 91 kiloyum 2 kilo vermişim kızlar :65:

günaydın kızlar
kilo vermemişim bu hafta, zaten belliydi bi duraklama dönemine girdiğim, kötü bi şekilde kabız oldum çünkü
kilo verdiğim dönemlerde hiç sorunum yoktu hatta bazen tuvalete çıkmaktan yoruluyodum ama normal zaten vücudun ara ara böyle dönemler yaşaması
allahtah almamışım

kilom aynı 58.6

olsun arkadaşım moral bozmak yok duraklarda dursakta kapıları kapatım kiloları almıycaz içeri hedefimiz mayokinili günler:60::60:

Kızlar günaydın dün nete giremedim çünkü işler çok yoğundu masama bile oturamadım. tüm geçmişi okudum bayada uzunmuş :68:

dün yediklerim : sabah: 2 dilim kepekli ekmek / 2 domates / azıcık beyaz peynir / maydonoz ve şekersiz çay
arada : şekersiz çay ve 2 bisküvi
öğlen : yarım kase çorba / haşlanmış tavuk göğsü küçük parça/ 2 kaşık patates püre yağsız / bol salata
ara : 1 elma / şekersiz çay
akşam : 5 tane lahana sarma :37: / 3 kaşık yoğurt / 1 domates
ara : 2 portakal

buğün sabah : 2 dilim kepek ekmeği / 2 çery domates / 1 k.k. peynir / şekersiz çay

sabah tartıldım 91 kiloyum 2 kilo vermişim kızlar :65:

canım afiyet olsun
menü güzel de 3 yk yoğurt çok az
yoğurt miktarını biraz artır ya da süt ekle, günde 2 bardak olsun, yağ yakımını hızlandırırmış kalsiyum

bu arada çok sevindim 2 kilo vermene, maşallah :nazar:

ben duraklama dönemindeyim şimdi :(

olsun arkadaşım moral bozmak yok duraklarda dursakta kapıları kapatım kiloları almıycaz içeri hedefimiz mayokinili günler:60::60:

sağol canım
ya ben çok iyi gidiyodum, her hafta gram da olsa veriyodum ama bu hafta tık yok malesef :(
neyse herkeste olabiliomuş ama bu
o yüzden çok problem etmiyorum bide şu aralar sporumu falan düzenli yapamadım,ondan da kaynaklandı tabi

canım afiyet olsun
menü güzel de 3 yk yoğurt çok az
yoğurt miktarını biraz artır ya da süt ekle, günde 2 bardak olsun, yağ yakımını hızlandırırmış kalsiyum

bu arada çok sevindim 2 kilo vermene, maşallah :nazar:

ben duraklama dönemindeyim şimdi :(

bende kilo bolya vücut ne yapacağını bilemedi tabiii.:66: tamam zaten bana süt peynir yoğurt de başkada bişeydeme çooook severim ihmal etmeyeyim ozaman arkadaşım sağol :7:

sağol canım
ya ben çok iyi gidiyodum, her hafta gram da olsa veriyodum ama bu hafta tık yok malesef :(
neyse herkeste olabiliomuş ama bu
o yüzden çok problem etmiyorum bide şu aralar sporumu falan düzenli yapamadım,ondan da kaynaklandı tabi

zaten asıl hedefine çok azıcık kalmış canım üzme tatlı canını inşallah darısı benim başımı düşün bak sen şuan benim evlenmeden önceki kilomdasın ben o hale gelmek için nelerimi vermezdim aaaahhh ahhhh:84:

Back
X