Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar dün gece domates suyu içmiştim ben yarım çay bardağı
bide üstüne greyfurt suyu içtim

bu sabah aç karna yine içtim greyfurtu, tuvalet durumum düzelir gibi oldu, 2 kez çıktım bugün

bide az önce bi elma yedim ara olarak

merhaba kızlar,

Ben pek umutsuzdum bu hafta için ama 900 gram gitmiş. Sporumu aksattım ama pek kaçamak yapmadım ondan verdim heralde.

bugün yediklerimi yazayım

08:00 1 yumurta, 1 domates

11 e doğru bir portakal

12 de 2 tane kuru pasta

12:30 az çorba, bir parça balık, 5 kaşık barbunya.
evet gülhancım maşallah kaçamaksız bir haftaydı senini çin tebrik ederim arkadaşım kahvaltı az gibi duruyor ama 1 saat arayla yediğin için güzel olmuş canım aç kalmamışsın :))
:60::60: tamam demiyorum o arkadaşına bişey
ya salıya kadar belki veririm diyorum hala ümitliyim
bakalım görcez artık:26:
zaten şu anda ümidimiz var sadece elimizde :)) verirsin elifcim stres yapma kendine hem sana kiloda yakışıyor maşallah çok güzelsin arkadaşım
yemekten ve alışverişten döndüm.

öğle yemeğinde: 1 küçük biber dolması / 1 kase yoğurt / yarım kase sebze çorbası

ardından canım şekerli bişeyler istiyor 1 tane limonlu madensuyu içtim. :82:
afiyet olsun canım çok güzel yemişsin bence
arkadaşım kimse gitmesin ben daha yeni buldum sizleri bıramayıda düşünmüyorum :43::43:
yok canım kimse gitmiyor inşallah hepimiz ve hepimizin göbekleri :)) tam takım burdayız :))
tebrik ederim arkadaşım azda olsa çokta olsa bizi bunlar mutlu ediyor.:64: menün gayet güzel canım ama sütlü keçiboynuzu kahvesini çok merak ettim nasıl bişey

bende merak ettim şimdi o kahveyi :44:

kaptanım sanada bu yakışırdı bencede mantıklı olarak verilmiş olan bir karar zeten hiç olmaması gerekirdi. biz birbirimizi destekliyoruz. düştüğümüz yerde birbirimizi kaldırmalıyız. git sen oyundan çık denmesi yanlış olur siz benim için çok değerlisiniz. kimse gitmesin :54:
sende bizim için değerlisin canımm tabiki birlik beraberlik olduktan sonra kilolar zaten küsüp gider :60:
slm kızlar iremce hoşgeldin arkadaşım öğlenki menüm şöyle 3 yk tavuk sote 1 br ayran 1 dilim ekmek
afiyet olsun esracım ama doydunmuki ??
kızı uyuttum anca gelebildim takyoncum bizim için zaten en büyük ceza bence izne ayrılmak 4 gündür yoktum maşallah sayfa oku oku bitmiyor yeni bitirdim valla :66::66::66:

ama hepinizi çooooooooooooooook özledim kızlar valla ailemden birileri eksik gibi gelio her nekadar sanal da olsa cidden çok alişmşm:43::43:
aynen valla benim içinde öyle sanal değilde gerçekten sizlerle muhabbet ediyor gibiyim bende hepimizi çok seviyorum :43: senide özledik arkadaşım hoşgeldin tekrardan :70:
canım bencede çok iyi olmuş bizi bi çırpıda silip atamassın:43::43::60::60::60:
yok kıss ne atması siz olmasanız bende giderim valla :43:
bende öğle yemeğimi yedim kızlar

4 ç.k. yer elması
1 dilim ekmek
salata
yarım kase yoğurt
yer elması nas bişeyki acaba :44::44:
ay canım napim ama suntaya benzemiyo mu hakkaten? :9:

ben de kahvaltı yaptım ama bişi anlamadım
3 hafta önce bulaşık makinesi almıştık, bugün öğleyin kurmaya geldiler tabi benim kahvaltı da iraz güme gitti, yarısında geldiler, bi yarım saat ara verdim sonra devam ettim ama hemen yazayım

1 yumurtadan omlet
1 yeşil zeytin
1 domates ( 3-4 dilim kaldıX)
salatalık
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
yarım sigara böreği, sırf değişiklik olsun diye yedim onu

ayrıca o kuralın kaldırılması da iyi olmuş :)))
afiyet olsun burçakcım Allah'tan hamile değilim yoksa biyerlerim şişecek yazılanların hepsinden canım istedi şimdi :60::60: bi adet olsamda kurtulsam
Selam arkadaşlarım. Okuyorum sık sık ama cevap yazmaya fırsat olmuyor :26:

Keçi boynuzunu ben çok severim, kahvesi de emini süperdir. Nerden alıyorsunuz kızlar? Aktarda var mıdır?
keçiboynuızu aktarda vardır ama kahvesini bende bilmiyorumm :97:
bu arada begümcüm sana da afiyet olsun
yer elması diyette çok faydalıymış
sen z.yağlısını yapıyosun sanırım, nasıl oluyo güzel mi?
ne oluyor bu yer elması yaa burçak bilmediğin bişey varmı senin canım maşallah herşeyide biliyon :1::1: seni buna benzetiyorum bak :68:

bu sabah aç karna yine içtim greyfurtu, tuvalet durumum düzelir gibi oldu, 2 kez çıktım bugün

canım kullandığın bir ilaç felan yok dimi senin ? çünki greyfurt içilen ilaçların etkisini 2 kat arttırıyor kayınvalidem kalp krizi geçirecekti onun yüzünden kalp hapını içmiş sonrada greyfurt suyu içmiş kalp atışı 140 oldu bi anda aman dikkat arkadaşım

kıslar bu arada 9. olmuşuz bilginize :20::20:
hadi artık toparlanalım da haftaya sallayalım şu listeleri :64::64:

evet gülhancım maşallah kaçamaksız bir haftaydı senini çin tebrik ederim arkadaşım kahvaltı az gibi duruyor ama 1 saat arayla yediğin için güzel olmuş canım aç kalmamışsın :))

zaten şu anda ümidimiz var sadece elimizde :)) verirsin elifcim stres yapma kendine hem sana kiloda yakışıyor maşallah çok güzelsin arkadaşım

yok canım kimse gitmiyor inşallah hepimiz ve hepimizin göbekleri :)) tam takım burdayız :))

sende bizim için değerlisin canımm tabiki birlik beraberlik olduktan sonra kilolar zaten küsüp gider :60:

afiyet olsun esracım ama doydunmuki ??

aynen valla benim içinde öyle sanal değilde gerçekten sizlerle muhabbet ediyor gibiyim bende hepimizi çok seviyorum :43: senide özledik arkadaşım hoşgeldin tekrardan :70:

yok kıss ne atması siz olmasanız bende giderim valla :43:

yer elması nas bişeyki acaba :44::44:

afiyet olsun burçakcım Allah'tan hamile değilim yoksa biyerlerim şişecek yazılanların hepsinden canım istedi şimdi :60::60: bi adet olsamda kurtulsam

ne oluyor bu yer elması yaa burçak bilmediğin bişey varmı senin canım maşallah herşeyide biliyon :1::1: seni buna benzetiyorum bak :68:

ay gülsümcüm beni çok güldürdün allah da seni güldürsün emi :9:
gözlüğüm de var zaten çalışırken ara sıra kullandığım bide saçları iki yandan bağladım mı tam ben :68:
canım şekilsiz patates gibi bişi bu yer elması denen şey ama hiç yemedim, sadece biliyorum
ben biliyorum da uygulamıyorum, orası kötü işte :9::9::9:

kız yumurtanın neresini canın çekti Allah aşkına :)))))

canım kullandığın bir ilaç felan yok dimi senin ? çünki greyfurt içilen ilaçların etkisini 2 kat arttırıyor kayınvalidem kalp krizi geçirecekti onun yüzünden kalp hapını içmiş sonrada greyfurt suyu içmiş kalp atışı 140 oldu bi anda aman dikkat arkadaşım

aaa bak bunu bilmiyodum işte
yok canım ilaç falan kullanmıyorum, aslında var bitane bacağım için düzenli kullanmam gereken ama benim genelde atladığım, onun dışında kullandığım bi ilaç yok ama belki kullandığın ilaçtan da değişiyodur bu durum
geçen hafta antibiotiklerle beraber içtim walla, iyi dokunmadı
bundan sonra dikkat ederim canım sağolasın

kıslar bu arada 9. olmuşuz bilginize :20::20:
hadi artık toparlanalım da haftaya sallayalım şu listeleri :64::64:

inşallah canım ya
herkes bi durdu bakalım, kendimize gelsek çok iyi olacak haklısın

ay gülsümcüm beni çok güldürdün allah da seni güldürsün emi :9:
gözlüğüm de var zaten çalışırken ara sıra kullandığım bide saçları iki yandan bağladım mı tam ben :68:
canım şekilsiz patates gibi bişi bu yer elması denen şey ama hiç yemedim, sadece biliyorum
ben biliyorum da uygulamıyorum, orası kötü işte :9::9::9:

kız yumurtanın neresini canın çekti Allah aşkına :)))))
amiinnn canım benim hepimizin gülen yüzü hiç solmasın inşallaahhhhh
hmmm ilk defa duydum bu yer elmasını ben sadece halk arasında kullanılan bi tabir olarak biliyodum cahilliğim suyüzüne çıktı malesef :))))
yok kıs ne yumurtası sigara böreği var orda onu çekti canım hem o kadar hafif şeyler canım çekermi illa ağır olacak bol kalorili olacak :60::60:
aaa bak bunu bilmiyodum işte
yok canım ilaç falan kullanmıyorum, aslında var bitane bacağım için düzenli kullanmam gereken ama benim genelde atladığım, onun dışında kullandığım bi ilaç yok ama belki kullandığın ilaçtan da değişiyodur bu durum
geçen hafta antibiotiklerle beraber içtim walla, iyi dokunmadı
bundan sonra dikkat ederim canım sağolasın

inşallah canım ya
herkes bi durdu bakalım, kendimize gelsek çok iyi olacak haklısın

bencede dikkat et canım allah korusun :70: haftaya eminm daha güzel bi listeyle çıkacaz karşılarına çok pis gaza geldim şimdi :8::8:

amiinnn canım benim hepimizin gülen yüzü hiç solmasın inşallaahhhhh
hmmm ilk defa duydum bu yer elmasını ben sadece halk arasında kullanılan bi tabir olarak biliyodum cahilliğim suyüzüne çıktı malesef :))))
yok kıs ne yumurtası sigara böreği var orda onu çekti canım hem o kadar hafif şeyler canım çekermi illa ağır olacak bol kalorili olacak :60::60:

bencede dikkat et canım allah korusun :70: haftaya eminm daha güzel bi listeyle çıkacaz karşılarına çok pis gaza geldim şimdi :8::8:

amin canım inşallah, hepiciğimiz gülelim :))
kız o da yarımdı ya, nerden gördün hemen :)))))
sırf değişiklik olsun diye yedim ama
hep aynı şeyleri yiyorum belki de ondan kaynaklanıyo kilomun durmasının sebebi

ay evet ben de bi düzeleyim, şu ağrılarım geçsin leslieye başlıcam, pilatesi de yapıcam tekrar
o zaman eminim faydası olur tabi bu arada bide regl olucam ya bakalım

kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
akşam gelirsem siz de buralarda olursanız görüşürükkkkk

amin canım inşallah, hepiciğimiz gülelim :))
kız o da yarımdı ya, nerden gördün hemen :)))))
sırf değişiklik olsun diye yedim ama
hep aynı şeyleri yiyorum belki de ondan kaynaklanıyo kilomun durmasının sebebi

ay evet ben de bi düzeleyim, şu ağrılarım geçsin leslieye başlıcam, pilatesi de yapıcam tekrar
o zaman eminim faydası olur tabi bu arada bide regl olucam ya bakalım

aaa dedimya nerde en kalorili ağır şey varsa gözlerim onu görür hemen :60::60::60: değişiklik her zaman iyiyidir canım iyi etmişsin muhakkak faydası olur deiklerinini bende bu haftayı çok hahif geçirmek istiyorum beyaz ekmek kesinlikle olmayacak ve leslie yapıcam her akşam

merhaba canım takımım müsait olduğum zamanlarda geçmişi okumaya çalışıyorum ama hala gerilerdeyim yaklaşık 50 sayfa atlamışsınız . gülsümcüm bu hafta diskalifiye oldummu canım kilo aldım diye bir şey varmı kaçırdığım .

bu arada begümcüm sana da afiyet olsun
yer elması diyette çok faydalıymış
sen z.yağlısını yapıyosun sanırım, nasıl oluyo güzel mi?

güzel oluyo burçakçım denemeni tavsiye ederim.
Bide şuan tam mevsimi.herşeyi mevsiminde yemek en güzeli

2 keremi ben bikere çıkınca tuvaletim düzenli diyorum bacım.iki de neymiş:9:

Afiyet olsun esracım ama doydunmuki ??

Aynen valla benim içinde öyle sanal değilde gerçekten sizlerle muhabbet ediyor gibiyim bende hepimizi çok seviyorum :43: Senide özledik arkadaşım hoşgeldin tekrardan :70:

Yok kıss ne atması siz olmasanız bende giderim valla :43:

Yer elması nas bişeyki acaba :44::44:

Afiyet olsun burçakcım allah'tan hamile değilim yoksa biyerlerim şişecek yazılanların hepsinden canım istedi şimdi :60::60: Bi adet olsamda kurtulsam

Ne oluyor bu yer elması yaa burçak bilmediğin bişey varmı senin canım maşallah herşeyide biliyon :1::1: Seni buna benzetiyorum bak :68:

yer elması şuan meysimi olan bi sebze canım.şu aralar pazarlarda bulursun yani.
Patatese benziyo şekil olarak.zeytinyağlı yemeğini yapıyorum ben,havuçlu az pirinçli.çorbasıda oluyomuş ama ben hiç yapmadım

KEÇİBOYNUZU KAHVESİDE BAMBAŞKA BİŞEY KIZLAR.KEÇİBOYNUZUYLA ALAKASI YOK.AYNEN TÜRK KAHVESİ GİBİ.RENGİ AÇIK KAHVERENGİ OLUYO.SORARSANIZ BELKİ BULURSUNUZ.AMA MÜTHİŞ GÜZEL Bİ TADI VAR

YADA BANA GELİN SİZLERE İKRAM EDİYİM OLMAZMI ?

kıslar bu arada 9. Olmuşuz bilginize :20::20:
Hadi artık toparlanalım da haftaya sallayalım şu listeleri :64::64:

aynen toparlanalım artık yaaaa :20:

Son düzenleme:
merhaba canım takımım müsait olduğum zamanlarda geçmişi okumaya çalışıyorum ama hala gerilerdeyim yaklaşık 50 sayfa atlamışsınız . gülsümcüm bu hafta diskalifiye oldummu canım kilo aldım diye bir şey varmı kaçırdığım .

ferihancım şimdi nasıl desem bilmiyorum sen geçmişi oku görürsün hayatım :43:

kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
akşam gelirsem siz de buralarda olursanız görüşürükkkkk

görüşürüz canım.bay bay

merhaba canım takımım müsait olduğum zamanlarda geçmişi okumaya çalışıyorum ama hala gerilerdeyim yaklaşık 50 sayfa atlamışsınız . Gülsümcüm bu hafta diskalifiye oldummu canım kilo aldım diye bir şey varmı kaçırdığım .

yok canım yok.o kuralı biz kaldırdık bugün oy birliğiyle :1:

güzel oluyo burçakçım denemeni tavsiye ederim.
Bide şuan tam mevsimi.herşeyi mevsiminde yemek en güzeli

2 keremi ben bikere çıkınca tuvaletim düzenli diyorum bacım.iki de neymiş:9:

yer elması şuan meysimi olan bi sebze canım.şu aralar pazarlarda bulursun yani.
Patatese benziyo şekil olarak.zeytinyağlı yemeğini yapıyorum ben,havuçlu az pirinçli.çorbasıda oluyomuş ama ben hiç yapmadım

KEÇİBOYNUZU KAHVESİDE BAMBAŞKA BİŞEY KIZLAR.KEÇİBOYNUZUYLA ALAKASI YOK.AYNEN TÜRK KAHVESİ GİBİ.RENGİ AÇIK KAHVERENGİ OLUYO.SORARSANIZ BELKİ BULURSUNUZ.AMA MÜTHİŞ GÜZEL Bİ TADI VAR

YADA BANA GELİN SİZLERE İKRAM EDİYİM OLMAZMI ?

aynen toparlanalım artık yaaaa :20:

tamam begüm kahveyi koy ocağa toplanıp geliyoz zana :))))

Selam kızlar,

nasıl geçti gününüz? eve gelir gelmez takıma bi bakayım dedim ama 9. olmuşuz :44:

Önümüzdeki haftalara inşallah yükseliriz.

Ben çok mutluyum kilo verebilmişim.

Bu arada 5 e doğru ara öğün olarak :27: bir kk tahin helvası yedim :32:

ama akşama kaçamak adına bişi yokkk :45:

Back
X