kızlar bigün beni takımdan atarsanız, bilin ki ben üzüntüden sinirden kilo alırım, bunu da beceremedim derim ve herşeyden vazgeçerim bak :26:
bacııım, salatanın yoğurdun olduğu menüye dil uzatmak kimin haddine :)
rengarenk kahvaltınız da iyiymiş efem. genelde herkesin kahvaltıları iyi. ben 2 dk da yaptığım için kahvaltıyı, ne yersem kar sayıyorum
ideal kiloya yaklaşınca öyle oluyomuş. biz şimdi 3er 5 er veriyoz gramları ama yaklaştıkça 2-3 haftada bir kilo vericez belki. benim metabolizmam ağır vasıta çünkü. hatta kendisi yok, aranıyor.
parçalama bacım ya, adamın bir bildiği var demek ki bi dene dur bakalım :) olmazsa hep berbaer gider yolarız adamı :)
canım o kadarcık şeyle doyulur mu? heralde tıkandın yiyemedin? yoksa minnak biber dolmasıyla olur mu?
arkadaş siz çok az yiyosunuz ya :44:
2 dk da o kadar yiyebildim, kısmaya çalışmış gibi mi olmuş

bu hafta çarşamba, perşembe gittim spora. bugün gidemedim kaldı. birazdan dışarı çıkıcam çünkü.
anam salataa, yoğuuurrrt süper
ben bu yer elmasını küçüklüğümden beri elma gibi soyar yerdim ama son bikaç senedir görmez oldum.
bacım kilo almamak da gayet iyi. ben geçen hafta almamış olsaydım bu hafta verdiğim kilo bişeye benzicekti. ama bi ileri 2 geri benimki.
arkadaşlar toplam hedefim olan 15 kilonun ilk 5 kilosunu vererek, yolun 3 te 1 ini tamamlamış bulunuyorum :) kutlamayım mı kızz
sağol canım ya benim tebrik edilcek neyim var. estağfurullah.