Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman allahım herkes toplandı sabah işe giden yok muuu

Gitmez miyiz :) gidiyorum hepimiz.

Yediklerimi yazayım, sabahı yazmıştım

öğle: çorba, 2 kk fırın mücver, 5-6 yk ankara tava (arpa şehriye pilavı içinde sebze ve et var)

akşam: 2 satır kebap :56: yanında az bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, salata, diyet kola.

Arada da pasta yedim kızlar çünkü bugün benim doğum günüm :32:

herkese iyi geceler kızlar yarın 6da ayaktayım ben yatıcam

iyi geceler canım

canım 14. takıma alınmış okudum az önce bizene yaa naparlarsa yapsınlar diskalifiye edilmedi burçakcım deneme sürecindeydi sadece listeye almamıştım zaten

aa doğru
ben unuttum onu
ya çok kızdım ama
gülsüm gayet düzügün biçimde söylemiş, cevabı hiç hoş değildi ama
bide paylaşım alanına o şekilde yazması sinir etti beni

bu arada konuyu okuyanlar kısmına bakın bu konu uzamaz inşallah
elacım uzamaz canım çünki polemik yapacak bi konu değil herşey ortada

öğle: çorba, 2 kk fırın mücver, 5-6 yk ankara tava (arpa şehriye pilavı içinde sebze ve et var)

akşam: 2 satır kebap :56: yanında az bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, salata, diyet kola.

canımm niye yıllara iyiki doğdun gülhancım kız bu arada satır kebap ne ki

Evet alındım 14. takıma. sizi rahatsız eden ne? işinize bakın bence.. bulaşmayın bana. bende gayet düzgün biçimde cevabımı verdim. kızacak bir şey yok. açık sözlü olmam mı rahatsız etti sizi? Sözümü sakınmam kimseden. Herşeyi sorun yapmakta üstünüze yok. Ama bir kere söyledim ya. Umrumda değil, benim cevap hakkım olmayacak şekilde hakkımda konuşmak istiyorsunuz. Konuyu okumuyordum ama mail geldi. Bu da son mesajım sizin topicinizde. Herkese ii zayıflamalar.

Son düzenleme:
Evet alındım 14. takıma. sizi rahatsız eden ne? işinize bakın bence.. bulaşmayın bana. bende gayet düzgün biçimde cevabımı verdim. kızacak bir şey yok. açık sözlü olmam mı rahatsız etti sizi? Sözümü sakınmam kimseden.

bizi rahatsız eden başka takıma alınman değil haksızken haklı gibi su yüzüne çıkmandır bundan sonra söyleyeceğin sözlere cevap vermeyeceğim ama 5. takım dışında başka yerlere takımımla ilgili şeyler yazarsan şikayet ederim seni iyi akşamlar

Evet alındım 14. takıma. sizi rahatsız eden ne? işinize bakın bence.. bulaşmayın bana. bende gayet düzgün biçimde cevabımı verdim. kızacak bir şey yok. açık sözlü olmam mı rahatsız etti sizi? Sözümü sakınmam kimseden.

konu dışı birbirinize cevap hakkı doğuracak tartışma ortamı yaratacak
paylaşımlardan kaçınınız. burada kimse kimse kimseye bulaşmıyo
herkesin amacı takım olarak başarı elde etmek ve kilo vermek
amacı dışında sözlere gerek yok
kelimelerinizi seçerken daha özenli olmaya davet ediyorum sizi

aaa iyi ki doğdun gülhancım, nice mutlu yaşlara canımmm

happy birthday to youuuuuuuuuu :24::24::24:

b183704pasta.jpg

iyi ki doğdun gülhancım

bizi rahatsız eden başka takıma alınman değil haksızken haklı gibi su yüzüne çıkmandır bundan sonra söyleyeceğin sözlere cevap vermeyeceğim ama 5. takım dışında başka yerlere takımımla ilgili şeyler yazarsan şikayet ederim seni iyi akşamlar

Kendinizi ne kadarda önemsiyorsunuz öyle, hadi bakalım buyrun şikayete. Banane sizin takımınızdan. Nedir sanki dünyanın en büyük zayıflama takımı. Gerçekten komikleşiyorsunuz.

Gülhancııımmmm, iyi ki doğdun, nice nice güzel yıllara :71: İnşallah yeni yaşında dilediğin her şey gerçekleşir canım :52:

Ayyy doğum günlerinde çok duygusal olurum ben, kimin pastası kesilse gözlerim dolar valla :)

Benimki de cumartesi günü bu arada, hiç sevmem haftasonuna denk gelince :50:

aaa iyi ki doğdun gülhancım, nice mutlu yaşlara canımmm

happy birthday to youuuuuuuuuu :24::24::24:

sağolasın burçakcım teşekkür ederim. inşallah sizlerle birlikte güzel geçecek yeni yaşım :32:

Not; Abesle iştigal etmeyelim, malum şahısla ilgili konuşmaya bile değmez. Olur da başka yerde bizi kötülemeye kalkarsa, o zaman hepimiz şikayet ederiz olur biter.

canım sana katılıyorum iyiki takım dışı:66::66:olmuş bu arkadaş zaten anlaşamayacakmışız kızlar illaki böleleri çıkıo aldırmamak en iyisi

Back
X