Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla canım sıkıldı kızlar.bugün işte yoktu benim ama burda da kimse yoktu olmadı yani böle.

bende dün gece hürremdeki kaçırdığım yerleri izledim netten.mutfakta olduğum ankardakilerini :)
haklısın canım yaa senin şansın buda kimse yok bugün benide komşu çağırdı oraya gitmiştim bende gelemedim vaay hürremciler ve osmancılar olarak 2 ye ayrıldı forum :)))

kızlar bende dün gece;

1 kepçe tarhana çorbası,
4 ç.k. ıspanak(sarımsaklı yoğurtla birlikte)
1 dilim ekmek
2 ç.k. kadar pilav (pilavı yemeseydim olucaktı aslında farkındayım ama kalmasın die yedim:50:)

ara:1 yeşil elma,yarım portakal

canım hemen geri al tebriğini, hiç haketmedim çünkü :50:

tarhana, sebze hepsi gayet güzel. ekmek de 2 dilime denk gelmiş toplamda, fazla değil bence.

Arkadaşlar dünkü spor yüzünden hala kendime gelemedim.

Arkadaştan geldik, ord ikramlardan birer tane yedim; 1 dilim pizza, 1 parça gül börek, 1 ince dilim tiramisu. (15:00)

Akşam (19:00) ; 1 parça haşlanmış tavuk, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği.

Bu hafta kilo veremedim biliyorum. Artık iyice tanıdım kendimi; bir hafta kilo veriyorum ama ertesi hafta kendimi durduramıyorum hep kaçamaklar oluyo ve kilo veremiyorum hatta alıyorum. Ama şimdi bu hafta kaçamaksız ve güzel geçer. İki ileri bir geri şeklinde ilerliyorum ve bunu durduramıyorum :59:
moralim bozuluyo bu duruma çok.

akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok

ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz

sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )

şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı

Afiyet olsun canım gayet sağlıklı olmuş. sabah benim de canım çarliston biber çekti azıcık renk katayım dedim. ama nesfiti denemem lazım hem zamandan tasarruf ederim :27:

merhaba gülhancığım nasılsın?

Merhaba canım,

Sağolasın. Dünkü yorgunluğu atamadım. 2 saatlik spordan sonra günüm uyuklayarak geçti. akşam tam spora gitme saatinde uyuyakaldım. Daha son sınavları okumadım, bi sürü not verilecek daha. İnan hiç yapasım gelmiyo. sen neler yaptın bitti mi?

Afiyet olsun canım. Akşama meyve yiyebilirsin sonra sütlü kahve içebilirsin.
sağol canım.ben de aynı senin gibiyim ama vazgeçmiyoruz ya o da bir başarı.benim de moralim bozuluyor.ben bu kiloya göre çok yiyen biri değilim ama zor kilo veriyorum.vazgeçmek yok,moral bozmak yok sen de öğretmensin bilirsin kaygı çok olursa başarı azalır

Merhaba canım,

Sağolasın. Dünkü yorgunluğu atamadım. 2 saatlik spordan sonra günüm uyuklayarak geçti. akşam tam spora gitme saatinde uyuyakaldım. Daha son sınavları okumadım, bi sürü not verilecek daha. İnan hiç yapasım gelmiyo. sen neler yaptın bitti mi?
canım bi yandan da notları giriyordum görmedim msjı.yarın son bizim e okul kapanıyor.tiksinti geldi artık ama sözlüleri giriyorum az kaldı

herkese iyi akşamlar

bugün gelemedim hiç :(

yediklerimi yazayım hemen

sabahı yazdım zaten

öğle menüm

1 dilim ekmek
3 tahta kaşık kabak yemeği
2 yk mantar kavurma
5 yk pul biberli yoğrut

ara 1 elma

akşam yemeğinden önce pilates yaptım

akşam yemeğim

3 yk bezelye
3 yk sebzeli bulgur pilavı ( kociş yaptı,çok da güzel oldu )
bol salata
ekmek yok

az önce de kocişin kedi dili pastasından 3 çatal yedim

arkadaşlar sabahtan beri bilgisayarda not giriyorum bitti gözlerimde hal kalmadı.yarın görüşürüz.iyi akşamlar

iyi akşamlar canım
ayrıca lütfen nasılsa kilo veremiyorum diye düşünme sakın
bazen duruyo işte
sabırlı ol birazcık
sen bu kiloları 1 günde almadın ki 1 günde veresin dimi ama?

iyi akşamlar kızlar ya gene isyan bayrakları uçuşuyor havalarda :60::60:

elacım sende öğretmensin galiba branşın ne canım ?

gülhaaaaaannnnn naapmışsın sen öyle kız ne onlar valla okurken karnım şişti :53: neyse olan olmuş şimdi telafi sırası kimse vermesede ben vericem ceza 1 saat kesintisiz yürüyüş :)))

burçakcım özlettin kendini yaa nerelerdeydin bugün ? mönün güzel canım afiyet olsun

elifcim sanada afiyet olsun canım

kızlar yarın bildirimleri çok geç yapmayalım ben erken hazırlıyim listeyi çünki haftasonları derse gittiğimiçin cuma günleri kızımı kayınvalideme götürüyorum haftasonu orda kalıyor e burayıda bırakamıyorum listeyi hazırlayıp çıkıyorum geç kalıncada eve geç dönüyorum yani çok sıkışık oluyorum cuma günleri en azından erken yapsak ben erken hazırlarım listeyi giderim

Back
X