- Konu Sahibi Cherry Mom
- #34.101
günaydın günaydın herkese
sabah kepekli tost ve açık çayla kahvaltımı yaptım
birazdan da ara öğünümü yicem
günaydın canım
afiyet olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım
afiyet olsun :)
1,2 gündür dökülüyoruz valla.
Site hala bi değişik.zor giriliyo ya
evet canım ya ben dün bi ara hiç giremedim bakımda sandım sayfa açılmadı bi türlü
herkese merhabalaaarrrr
öğle yemeğinde 6 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
salata
1,5 dilim kepek ekmek
üstüne 5 kuru üzüm ve yarım ceviz yedim
hala regl olamadım ama canım tatlı çekmeye ve iştahım açılmaya başladı yine
afiyet olsun canım,kabak yeğegin nasıl.sarımsaklı pirinçlimi yapıyosun ?
Kızlar ya 3410 uncu sayfaya dünden beri giremiyorum.bi orda yazılanları kaçırdım işte dün bakım muhabbetine girememiştim ya.şimdi ne zaman oraya girsem yine bakımda yazıyo.bi önceki ve bi sonraki sayfaları açıyo onu açmıyo çok entresan.sizde de öylemi?
selam arkadaşlar burçakcım gülhancım teşekkür ederim canlarım şükür iyiyim birz daha bugün toparlandım biraz
yahu ne olmuş böyle nerde bu millet noluyor arkadaşlar cumadan cumayamı uğrayacaksınız buraya takım ruhu bumudur yaa birlik bumudur eminim herkesin işi gücü vardır bi sebebi vardır ama günde bir kere 5 dakikanızı ayıramayacak kadarmısınız kızlar yaa 12 kişilik takımdan 4 kişi 5 kişi gelmiş sadece kusura bakmayın kızlar ama koyduğumuz kuralları bi daha gözden geçirmemiz gerekecek kırılmaca darılmaca yok şimdi bir bakayım en son ne zaman gelmiş kızlar tekrar yazacım inşallah
selam arkadaşlar burçakcım gülhancım teşekkür ederim canlarım şükür iyiyim birz daha bugün toparlandım biraz
yahu ne olmuş böyle nerde bu millet noluyor arkadaşlar cumadan cumayamı uğrayacaksınız buraya takım ruhu bumudur yaa birlik bumudur eminim herkesin işi gücü vardır bi sebebi vardır ama günde bir kere 5 dakikanızı ayıramayacak kadarmısınız kızlar yaa 12 kişilik takımdan 4 kişi 5 kişi gelmiş sadece kusura bakmayın kızlar ama koyduğumuz kuralları bi daha gözden geçirmemiz gerekecek kırılmaca darılmaca yok şimdi bir bakayım en son ne zaman gelmiş kızlar tekrar yazacım inşallah
bencede öylede ama begüm ne yapacaz akıl verin sizdevalla bence kurallara uymak lazım gülsümcüm
sevindim canım biraz daha iyi olmana
bence de faydası olacak gözden geçirmenin
kimseler gelmiyo desem yeridir(
canım kuralları yürürlüğe mi koysak acaba
kilo almayanın, mazareti olmadan gelmeyinin diskalifiye edilmesi gibi
biliyorum acımasız gelebilir ama sonuçta gelmeyerek veya kilo alarak takımın motivasyonunu bozuyosa birisi ( kim olursa olsun ) bunun sonucuna katlanmalı, en azından belli bi süre uzaklaştırılmalı ya da tekrar deneme sürecine alınmalı, aynı devam ederse diskalifiye olur, düzelirse no problem zaten ama deneme sürecini atlattıkkan sonra tekrar eski haline dönerse ihtara bile gerek kalmadan diskalifiye edilmeli bu kez, köprüyü geçene kadar olmasın yani
diğer arkadaşlar sadece 2 gün olmuş gelmeyeli ama senanaz 15 gündür yok ve bildirimde yapmıyor o yüzden senanaz bu hafta diskalifiye olacak diğer arkadaşlarda yarın muhakkak gelirler yapılan ihtarı anlayıp devam ederler inşallah eğer aynı şey tekararlanırsa malesef dizkalifiye olunacak