Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın 5. takımın güzel hatunlarııııı

bugün çok enerjik başladım güne inşallah ölede biter.

dün gece sacımı boyadık annemle,ilk defa evde kendimiz boyadık.sonuç fena sayılmaz.

dün annemdeydim yemektede;
malesef hamsi tava vardı çok abartmamakla beraber yedim tabiii 10,15 tane kadar,kılçıklarını saydım:)))

ara olarakta:2 tane bağdat hurması yedim

bu sabahta: kepekli ekmekle yapılmış tost,1 kupa da süt içtim

hepimize güzel hafta sonları diliyorum.hepinizi öpüyorum.ben buralardayım

dün gece sacımı boyadık annemle,ilk defa evde kendimiz boyadık.sonuç fena sayılmaz.

malesef hamsi tava vardı çok abartmamakla beraber yedim tabiii 10,15 tane kadar,kılçıklarını saydım:)))

afiyet olsun canım hamsi tava o kadar da fena sayılmaz ben olsam ben de hayır demezdim:1:

merhaba bayanlar..
teşekkür ediyorum hepinize hoşgeldin dilekleriniz için.. hoşbuldum...
kendimi tanıtmamı istemişsiniz. adım özlem, 21 yaşındayım. yüksek lisans öğrencisiyim. 1,65 boyum 60 kilom :25: birkaç ay öncesine kadar ideal kilomdaydım fakat maalesef ki son zamanlarda çok fazla kilo aldım ve artık bunları vermenin vakti geldi de geçio bile.. o yüzden yaklaşık 1 haftadır rejimdeyim umarım kilo vermişimdir :16: 10 kilo verip 50 olmak istiyorum, yani benm de yolum uzun :61: tekrar hoşbuldum :3:

ben de sabah ki yediklerimi yazayım o zaman ..
annem ıslak kek yapmış,1 dilimden daha az yedim ama çikolata sosundan biraz fazla yedim ve biraz da peynir,bir tane de incir tatlısı :14:
tatlıyı fazla abarttım farkındayım ama kaçgündür yemeyince bugün çok fazla canım istedi ben de kahvaltıda yersem gün içinde yakarım düşüncesiyle yedim :26:
ayy şimdi yazınca utandım kendimden böle diyet mi olur ama telafi edeceğim onları :44:
ben de şimdi çıkıorum akşam görüşürüz bayanlar:64:

amonracım seve seve paylaşırım kilo vermeye çoook ihtiyacım var
burdaki arkadaşların desteğiyle kilo verebilirim çok çabuk pes eden biriyim ama sizinle birlikte gaza gelip kilo vereceğime inanıyorum
yanlız tam 45 kiloo vermem lazım :5:
dualarınızı bekliyorum lütfen yanlız bırakmayın:14:
istenlen bilgileri vereyim hemen 160cm 100 kiloyum idealimdeki kilom 55
burdaki arkadaşlar spor yapıyormu yada hepimizin yapacağı belli bir spor filan varmı?
benim kilo vermem zor oluyor da onun için soruyorum pcoluyum ve insülin direncim var bu konuda deneyimi olan arkadaş varsa başarmış herşeye rağmen kilovermiş olan yardımcı olabilirmi?

Son düzenleme:
merhaba bayanlar..
kendimi tanıtmamı istemişsiniz. adım özlem, 21 yaşındayım. yüksek lisans öğrencisiyim. 1,65 boyum 60 kilom :25: birkaç ay öncesine kadar ideal kilomdaydım fakat maalesef ki son zamanlarda çok fazla kilo aldım ve artık bunları vermenin vakti geldi de geçio bile.. o yüzden yaklaşık 1 haftadır rejimdeyim umarım kilo vermişimdir :16: 10 kilo verip 50 olmak istiyorum, yani benm de yolum uzun :61: tekrar hoşbuldum :3:

annem ıslak kek yapmış,1 dilimden daha az yedim ama çikolata sosundan biraz fazla yedim ve biraz da peynir,bir tane de incir tatlısı :14:
tatlıyı fazla abarttım farkındayım ama kaçgündür yemeyince bugün çok fazla canım istedi ben de kahvaltıda yersem gün içinde yakarım düşüncesiyle yedim :26:
ayy şimdi yazınca utandım kendimden böle diyet mi olur ama telafi edeceğim onları :44:

yolunun nesi uzun kuzum
10 klio nedir ki 25 kilo yanında:1:
aramıza tekrar hoşgeldin:70:

regarenkcim seve seve paylaşırım kilo vermeye çoook ihtiyacım var
burdaki arkadaşların desteğiyle kilo verebilirim çok çabuk pes eden biriyim ama sizinle birlikte gaza gelip kilo vereceğime inanıyorum
burdaki arkadaşlar spor yapıyormu yada hepimizin yapacağı belli bir spor filan varmı?
benim kilo vermem zor oluyor da onun için soruyorum pcoluyum ve insülin direncim var bu konuda deneyimi olan arkadaş varsa başarmış herşeye rağmen kilovermiş olan yardımcı olabilirmi?

birlikte çok güzel kilolar vereceğimize ben inanıyorum canım. inşallah hedefimize ulaşacağız :34: ben spor yapıyorum hergün yürüyorum artık egzersizlere de başlayacağım yoksa ben de sporsuz zayıflayamıyorum spor olmazsa olmaz :50:

rengarenkcim ben diğer yazıma yanlışlıkla ismini yazmışım kusura bakma düzelttim yazızımı :17:
ama cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bende egzersizlere başlıycam paylaşırım burdan
inşaallah veririz kilolarımızı sağlıkla
öpüyorum herkesi

kızlar mrb bende bu gruba katıla bilirmiyim acaba?

kaptanımız takyon akşama isteğini görüp cevap verir sana canım

afiyet olsun canım hamsi tava o kadar da fena sayılmaz ben olsam ben de hayır demezdim:1:

valla sağolasın canım içimi ferahlattın.böle yediğim zaman moralim bozuluyo çünkü

sürekli paylaşımda bulanabileceksen neden olmasın canım
:9::9::9::9::9::9::9::9:

bu sabah biraz geç yaptım kahvaltımı
1 yumurta 2 dilim kaşar peynir 2 dilim esmer ekmek
ve açık çayla

afiyet olsun elifcim,gayet ideal bi kahvaltı olmuş

merhaba bayanlar..

memnun oldum özlemcim.biz burda birbirimize isimlerimizle hitap ediyoruz zaten.10 kilo dediğin nedir ayrıca canım,yaşında gayet ideal kilo verebilmek için.hiç umutsuzluğa kapılma.
kahvaltında kaçamaklar olmuş.evet böle kaçamakları sabah ya da öğle gibi yapmak en uygunu oluyo yakabilmek için.ama yinede daha yolun başında olduğun için en güzeli minumum kaçamak şimdilik

kilolarını gözünde büyütme şekerim.biz onlara '' kilocuk'' diyoruz.sonuçta önce psikolojik olarak hazırlamamız gerek beynimizi.İstemekte başarmanın yarısıdır.yeterki burdan kopma ve sabırlı ol.

Son düzenleme:

Enerjik arkadaşım benim. Ne güzel Allah bozmasın enerjin bize de geçsin :10: Hamsiye ben de bayılırım. Bi başladım mı en az 15 tane yerim :9: Sabah öğünün de gayet iyi.

bu sabah biraz geç yaptım kahvaltımı
1 yumurta 2 dilim kaşar peynir 2 dilim esmer ekmek
ve açık çayla

ah elifcim ben de öyle, sabah pi posta temizlik yaptım ondan sonra yaptım kahvaltımı :52: 10 da uyandım ama 1 e kadar aç dolandım :44: Afiyet olsun.

merhaba bayanlar..

Özlem arkadaşım tekrar hoşgeldin. Seni çook iyi anlıyorum. Ben de yüksek lisans yaptım bikaç sene önce. Çok zor ve stresli bir dönemdi. Ben de nerdeyse 80 kiloya yaklaşmıştım o zamanlar. Ders çalışınca karnım çok acıkıyodu sınırsız yeme isteği oluyodu. Ama sonrasında dikkat ettim yediklerime ve kilo verdim. Daha da çok verilmesi gereken kilom var. Ama kilonun çokluğu önemli değil. bu yola girdiğin zaman asla vazgeçmeyeceksin. O zaman sonuçlarını alıyosun.

Hoşgeldin aramıza arkadaşım ismin nedir? Ben gülhan. Rahatsızlığından dolayı bir diyetisyen gözetiminde olman senin için çok iyi olur. Bir de burda destek oluyoruz birbirimize hepsi birlikte güzel sonuç alırsın ama asla vazgeçme.

Ben spor yapmaya çalışıyorum. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum. Havalar biraz daha düzelse yürüyüş de eklemeyi düşünüyorum. Evde bile spor yapabilirsin. Lesli Sansone yürüyüş programı var. İnternetten indir, geç karşısına ve yürü. Ne kadar terletiyo, yoruyo inanamayacaksın. Bir dene derim.

Malesef uyanınca bişey yeme fırsatım olmadı, 3 saat falan aç kaldım. Tabii ki elim ayağım titredi. Aylar sonra kardeşimle bir kahvaltı yaptık, bugün evde çalışmıyor. Daha yaz tatiline kadar bi daha da yapamayız artık. O yüzden bu kahvaltımı yazmıyorum bana özel olsun :34: diğer öğünlerimi bildiricem arkadaşlar :27:

begüm naber nasıl gidiyo? Biz burda kıdemli olduk baksana :27: Eskidik :32:

sorma valla şekerim öle olduk

malesef uyanınca bişey yeme fırsatım olmadı, 3 saat falan aç kaldım. Tabii ki elim ayağım titredi. Aylar sonra kardeşimle bir kahvaltı yaptık, bugün evde çalışmıyor. Daha yaz tatiline kadar bi daha da yapamayız artık. O yüzden bu kahvaltımı yazmıyorum bana özel olsun :34: Diğer öğünlerimi bildiricem arkadaşlar :27:

olur öle vakkalar:))

görüşmek üzere arkadaşlar.ben çıkıyorum.yarında yokum.pazartesi görüşmek üzere öpüldünüz hepinizzzz

hoşbuldum gülhancım hayat ismim diyetisyene gidiyorum ama çok monotonlaştı burda birlikte gaza gelip veririm inşaallah.
leslie nin videolarını bir türlü indiremedim yardımcı olabilirmisin özelde link atlıyormu.
inşaallah ideal kilomuza kavuşuruz :81:
iyi geceler:80:

Back
X