Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün ben giremedim eşimin tatiliydi hiç kalkmadı pc nin başından ama şimdi işe gitti pc bana kaldı:27::27
bu hafta çok azimli olmam lazım kızlar. ayda kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o verirsen aylığımın hepsini sana vercem naparsan yap dedi:52::52: o yüzden yemiycem içmiycem o kiloları vericem. ayda yardım edip motive verin kızlar bana çünkü ben kaybedersem benden daha kötü birşey istedi oww:17::17:

iyi akşamlar kızlar.valla suçluluk duyuyordum kilo veremediğim için böyle daha iyi.ama gelirim böyle sonuçlara bakarım.seyirci olarak deneyeyim bir de:80::79:

Her zaman bekleriz ziyaretimize gel, neler yapıyosun yediklerine dikkat ediyomusun bizimle paylaş.

hoşbuldum gülhancım hayat ismim diyetisyene gidiyorum ama çok monotonlaştı burda birlikte gaza gelip veririm inşaallah.
leslie nin videolarını bir türlü indiremedim yardımcı olabilirmisin özelde link atlıyormu.
inşaallah ideal kilomuza kavuşuruz :81:
iyi geceler:80:

Memnun oldum hayat. Ben leslienin videolarını torrentlerini bulup öyle indirmiştim. utorrent programı yüklü bende. Sende de varsa googledan torrent aradan bulabilirsin yoksa ben sana yardımcı olayım. Ben de zaten o şekilde arıcam.

merhaba bayanlar... nasılız bugün?

Merhaba özlemcim. Hafta sonu pek kimse olmaz, o yüzden sakindir burası. Sen yarın gör curcunayı :) gündüzleri bilgisayar başında olabiliyor musun? öyleyse akşama kadar muhabbet edebilirsiniz burda.

Tuğba merhaba nasılsın canım?

Tuğba kaçtın mı ya? Bu arada sabah tartıldım 69,5 kilo çıkıyorum çook sevindim. Aslında ekstradan yaptığım bişey yoktu her zamanki yediklerimi yedim ama sonunda 70 in altına gramla da olsa inebildim. Cumaya kadar insan olursam :1: eğer 69 u görebilirim gibi geliyo bakalım. Ama bu yarım kilo beni çook gaza getirdi çok daha dikkat edicem çooook :8:

Dünkü "top secret" kahvaltıdan sonra bikaç mandalina yedim. Akşam 8de de; 1 kase çorba, karnabahar salatası ve bir dilim normal ekmek yedim. Gece çok acıktım ama bişey yemedim.

Tuğba kaçtın mı ya? Bu arada sabah tartıldım 69,5 kilo çıkıyorum çook sevindim. Aslında ekstradan yaptığım bişey yoktu her zamanki yediklerimi yedim ama sonunda 70 in altına gramla da olsa inebildim. Cumaya kadar insan olursam :1: eğer 69 u görebilirim gibi geliyo bakalım. Ama bu yarım kilo beni çook gaza getirdi çok daha dikkat edicem çooook :8:

Dünkü "top secret" kahvaltıdan sonra bikaç mandalina yedim. Akşam 8de de; 1 kase çorba, karnabahar salatası ve bir dilim normal ekmek yedim. Gece çok acıktım ama bişey yemedim.

yok kaçmadım benim ufaklık mızıklamaya başladı onunla ilgilenmem lazım karnını doğuriyim gelirim tekrar bu arada tebrik ederim daha cumaya çok var ben cesaret edemiyorum gününden önce tartılmaya moralim bozulursa diye neyse iisin maşallah:nazar::nazar:

benim pek belli olmuyor bazen gündüzleri girebiliyorum bazen akşamları..
benim de acilen kilo vermem lazım ben de erkek arkadaşımla iddiaya girmiştim benm kazanmam lazım :34:

yok kaçmadım benim ufaklık mızıklamaya başladı onunla ilgilenmem lazım karnını doğuriyim gelirim tekrar bu arada tebrik ederim daha cumaya çok var ben cesaret edemiyorum gününden önce tartılmaya moralim bozulursa diye neyse iisin maşallah:nazar::nazar:

Kolay gelsin canım. Ben de bugün bi incelmiş hissettim kendimi hadi bi tartılayım dedim aslında içime doğdu :27: Ben yılbaşından beri hep aynıydım 400 gr veriyorum sonra geri alıyorum derken 36 gün sonra 70 kilo direnci kırıldı :44:

benim pek belli olmuyor bazen gündüzleri girebiliyorum bazen akşamları..
benim de acilen kilo vermem lazım ben de erkek arkadaşımla iddiaya girmiştim benm kazanmam lazım :34:

Sürekli motive edici şeyler bulmak lazım. Beni en çok motive eden şey biraz daha kilo vermek oluyo. Ben senelerdir diyet yaparım ama hiç bu kadar istikrarlı olmamıştım. Yani bu bile benim çoook iyi, istikrarlı, kararlı, azimli halim :1: İlk hedefim 65 e inmek onu da 2 ay içinde gerçekleştirmeyi umuyorum. sporu artırıcam Allah nasip ederse :kkk:

valla bende şimdi bebişleri doyurdum oturdum tekrar ama çocuklar uyanmadan biraz ev işlerim var bide bugün pazar büyük temizlik günüm dünya kadar işim var onları hallediyim rahatça kaldığımız yerden devam ederiz hadi şimdilik herkeze kolay gelsin by

valla bende şimdi bebişleri doyurdum oturdum tekrar ama çocuklar uyanmadan biraz ev işlerim var bide bugün pazar büyük temizlik günüm dünya kadar işim var onları hallediyim rahatça kaldığımız yerden devam ederiz hadi şimdilik herkeze kolay gelsin by

Kolaylıklar diliyorum. Ben de işlerime bakayım. Daha sona görüşürüz.

merhaba...
öncelikle teşekkür ederim.. artık ben de sizlerle birlikte zayıflamaya çalışacağım :79:

hoşgeldin canım öncelikle sana kurallarımızı hatırlatmak istiyorum ilk önem verdiğimiz paylaşım sıklığıdır paylaşım ne kadar çok olursa takım o kadar canlı oluyor ve motivasyonumuz artıyor sadece diyet konuşmuyoruz burda hepimiz arkadaş olduk artık her türlü sıkıntılarımızı paylaşıyoruz valla bi nevi güzin ablası oluyoruz birbirimizin :9: 2 gün üsüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye oluyor cxanım ve cuma bildirimleride çok önemli cuma sabah en geç saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor bu hafta deneme sürecindesiniz paylaşımınız yeterli olursa cuma listesine katılabilirsiniz tekrar hoşgeldin aramıza :70:

teşekkür ederim bakalım nasıl gelicek burası bana çok ümitliyim aslında ama yinede kilo veremiycem diyede korkuyorum

hoşgeldin canım öncelikle sana kurallarımızı hatırlatmak istiyorum ilk önem verdiğimiz paylaşım sıklığıdır paylaşım ne kadar çok olursa takım o kadar canlı oluyor ve motivasyonumuz artıyor sadece diyet konuşmuyoruz burda hepimiz arkadaş olduk artık her türlü sıkıntılarımızı paylaşıyoruz valla bi nevi güzin ablası oluyoruz birbirimizin :9: 2 gün üsüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye oluyor cxanım ve cuma bildirimleride çok önemli cuma sabah en geç saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor bu hafta deneme sürecindesiniz paylaşımınız yeterli olursa cuma listesine katılabilirsiniz tekrar hoşgeldin aramıza :70:

(kopyaladım bi önceki mesajı çaktırma :60: )

memnun oldum bende tuğba ozaman 22 yaşındayım 1 oğlum birde kızım var ev hanımıyım bu kilolar ard arda gelen gebeliklerden oldu 13 ay var araları yani oğlum 3 aylıkken kızıma hamile kalmışım kilo veremeden almaya başladım tabi neyse sonuçta ii şeyler için kilo aldım allahım çocuklarımı bana bağışlasın yarabbim ama şimdi güle güle deömek istiyorum kiloma

memnun oldum canım bende gülsüm evliyim bi kızım var 5 yaşında mersinde oturuyorum aslında üsüste hamile kalman iyi olmuş bi kerede tüm kilolardan kurtulacaksın ne güzel verip alma ihtimali olmayacak :1:

3 yıl 12. ayın 18inde bitti şükür evet genç oldum anne oğlum batuhan 19 aylık kızım gözde 7 aylık bunlarla uğraşmaktan bazen gına geliyo allahı var küçük meleğime lafım yok çok uslu:nazar::nazar:
ama batu yokmu batu :52::52: aaa sinir etmekten vazgeçmiyo beni ona bağırmaktan bıktım usandım anlasa bari ne gezer gıcıklığı tuttumu hiç bişey tınlamıyo

tuğbacım Allah yardımcın olsun bende bi tane var başedemiyorum helede şimdiki çocuklar çok fena ve çok zekiler maşallah acıtasyon yeteneğini çok iyi kullanıyorlar hele benim kızım çok numaracı valla ben şaşıp kalıyorum bazen karşısında şener şen gibi mübarek :60:

kızlar mrb bende bu gruba katıla bilirmiyim acaba?

tabiki katılabilirsin canım yeterki bize varlığını hissettir canım öncelikle sana kurallarımızı hatırlatmak istiyorum ilk önem verdiğimiz paylaşım sıklığıdır paylaşım ne kadar çok olursa takım o kadar canlı oluyor ve motivasyonumuz artıyor sadece diyet konuşmuyoruz burda hepimiz arkadaş olduk artık her türlü sıkıntılarımızı paylaşıyoruz valla bi nevi güzin ablası oluyoruz birbirimizin :9: 2 gün üsüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye oluyor cxanım ve cuma bildirimleride çok önemli cuma sabah en geç saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor bu hafta deneme sürecindesiniz paylaşımınız yeterli olursa cuma listesine katılabilirsiniz tekrar hoşgeldin aramıza :70:

merhaba bayanlar..
teşekkür ediyorum hepinize hoşgeldin dilekleriniz için.. hoşbuldum...
kendimi tanıtmamı istemişsiniz. adım özlem, 21 yaşındayım. yüksek lisans öğrencisiyim. 1,65 boyum 60 kilom :25: birkaç ay öncesine kadar ideal kilomdaydım fakat maalesef ki son zamanlarda çok fazla kilo aldım ve artık bunları vermenin vakti geldi de geçio bile.. o yüzden yaklaşık 1 haftadır rejimdeyim umarım kilo vermişimdir :16: 10 kilo verip 50 olmak istiyorum, yani benm de yolum uzun :61: tekrar hoşbuldum :3:

memnun oldum özlemcim bende gülsüm evliyim bi kızım var 5 yaşınmda mersinde oturuyorum ev hanımıyım ve AÖF ilahiyat okuyorum yolun kesinlikle uzun değil ben ilk başladığımda 75 kiloydum 62 ye kadar düştüm ama kullandığım ilaçlardan dolayı tekrar 70 oldum ama şimdi yine düştüm 65 lere kadar çok şükür benimde hedefim 58 olmak inşallah olucaz özlemcim önce buna inanalım gidecek bu kilolar :9:

ben de sabah ki yediklerimi yazayım o zaman ..
annem ıslak kek yapmış,1 dilimden daha az yedim ama çikolata sosundan biraz fazla yedim ve biraz da peynir,bir tane de incir tatlısı :14:
tatlıyı fazla abarttım farkındayım ama kaçgündür yemeyince bugün çok fazla canım istedi ben de kahvaltıda yersem gün içinde yakarım düşüncesiyle yedim :26:
ayy şimdi yazınca utandım kendimden böle diyet mi olur ama telafi edeceğim onları :44:
ben de şimdi çıkıorum akşam görüşürüz bayanlar:64:

aaa özlemcim olmamış kesinlikle canım tamam miktarı az ama kalorisi yüksek inşallah yakmışsındır bugün bol bol hareket etseydin :))

amonracım seve seve paylaşırım kilo vermeye çoook ihtiyacım var
burdaki arkadaşların desteğiyle kilo verebilirim çok çabuk pes eden biriyim ama sizinle birlikte gaza gelip kilo vereceğime inanıyorum
yanlız tam 45 kiloo vermem lazım :5:
dualarınızı bekliyorum lütfen yanlız bırakmayın:14:
istenlen bilgileri vereyim hemen 160cm 100 kiloyum idealimdeki kilom 55
burdaki arkadaşlar spor yapıyormu yada hepimizin yapacağı belli bir spor filan varmı?
benim kilo vermem zor oluyor da onun için soruyorum pcoluyum ve insülin direncim var bu konuda deneyimi olan arkadaş varsa başarmış herşeye rağmen kilovermiş olan yardımcı olabilirmi?

canım gözünde büyütme öncelikle büyütürsen veremezsin spor olarak en etkilisi bence yürüyüş ben 10 kilo verdim yürüyüş yaparak günde en az 1 saat tempolu yürüyüş iyi gelecektir valla şifa gibi gelir sana

Malesef uyanınca bişey yeme fırsatım olmadı, 3 saat falan aç kaldım. Tabii ki elim ayağım titredi. Aylar sonra kardeşimle bir kahvaltı yaptık, bugün evde çalışmıyor. Daha yaz tatiline kadar bi daha da yapamayız artık. O yüzden bu kahvaltımı yazmıyorum bana özel olsun :34: diğer öğünlerimi bildiricem arkadaşlar :27:

o özel kahvaltını merak ettim doğrusu gülhan eritmişsindir inşaAllah akşama kadar :9::9:

sorma valla şekerim öle olduk

olur öle vakkalar:))

görüşmek üzere arkadaşlar.ben çıkıyorum.yarında yokum.pazartesi görüşmek üzere öpüldünüz hepinizzzz

görüşürüz demeden görüşecez galiba begümcüm ben giremedim hafta sonu şimdi geldim hemen açtım takıma bakmak için yani boşuboşuna güle güle demiyim sabaha burdasın zaten tükanı sen aç yarın :60::60:

iyi akşamlar kızlar.valla suçluluk duyuyordum kilo veremediğim için böyle daha iyi.ama gelirim böyle sonuçlara bakarım.seyirci olarak deneyeyim bir de:80::79:

elacım hoşgeldin canımm takımda değilsin diye görmemezlikten geldiğimizi sanma sakın kıs :9: neler yiyosun kaçamak varmı

Back
X