Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bugün çok sıvı tüketemedim hala 1,5 lt suyum sürünüyor masada bitemedi bir türlü ve sadece bir fincan yeşil çay içtim su içmeliyim :44:

canım ekmek hiç yememek olmaz sakın öyle yapma git kepek ekmek al ondan ye beyaz ekmekten uzak dur tamamennnn:20:

afiyet olsun pınarcım :) ellerine sağlık iyi geldi yeşil çay:1:

teşekkür ederim pınarcım ya ben yürüyünce çok çabuk kilo veriyorum bu hafta 3 gün yürüyüşe çıkmıştım onun çok etkisi oldu yalnız çıkmak istemiyorum yanımada kimseyi bulamayınca malesef çıkamıyorum işte :(

durrr sen kilo verdikçe daha ne kıskançlıklar çıkacak burda hemen hemen depimiz geçirdik bu evreleri :9::9: afiyet olsun canım kahve için teşekkür ederiz :70:

rica ederim rabiacım lafımı olur aaaa :70::71:

anladım zaten muhakkak bişi olmuştur dedim yoksa gülhan yapmazdı hiç :) neyse zaten aynı geçtik bu hafta

gülsümcüm işin sırrı yürümekte bencede hem sıkılaşıyor insan hemde kilo veriyor şu saatler alınsında bende yürüyerek gelip gideyim işe çok güzel olacak muhakkak

Ah arkadaşım ah kilo çizelgene baktım da ne kadar hayran kaldım anlatamam :(

Benim hedefim de 60 ama ben 75 kiloyla başladım ve gele gele 68.8 de kaldım. diyet olayından kopuyorum korkarım. ben nasıl ulaşıcam amacıma :(

gülhancım az bir kilo vermedin sonuçta canım bırakma kendini vericez kiloları ben 70 olucam sen 60 unutma canım .:29:

Arkadaşlar ben bugün geç kaldım okulda da bilgisayarım yok artık böyle olunca kaynadı gitti kilo bilidirmim. gerçi kilom aynı ama yine de haber vermem gerekiyodu. begüme msj attım ben de sağolsun iletti ama yine de özür dilerim herkesten :17:

gülhancım az bir kilo vermedin sonuçta canım bırakma kendini vericez kiloları ben 70 olucam sen 60 unutma canım .:29:

Pınarcım inşallah canım inşallah. bahar geldi daha çok asılmamız lazım artık sıcak havalara ne kaldı şurda? bu arada kendime bir elbise aldım bugün. belim incelince güzel oturdu. basenler de gitmiş hoş oldu yani. bi de devam etsem hazirana dehşet süper olacak bunu biliyorum.

ben bugün çok sıvı tüketemedim hala 1,5 lt suyum sürünüyor masada bitemedi bir türlü ve sadece bir fincan yeşil çay içtim su içmeliyim :44:

Aynı dertten muzdaribim ben de. su ve yeşil çay içmeden zayıflamaya niyetleniyorum. olacak iş değil. bundan sonra suyu hayatımın merkezine alıyorum gerisi yalan :D günde 2,5 litre içmeden uyumucam :)

hiçbiri sinameki kadar zararlı değildir ama uzun kullanımda ufak etkileri oluyordur.. sinameki çok fena :19:

bu arada berbat bi öğle öğünü geçirdim.. öğleye kadar herşey süperdi.. öğlen de yeşil salata yaptım içine az pişmiş yumurta doğradım (tok tutsun diye) dedim ki bir-iki dilim ekmek de yiyeyim hiç ekmeksiz olmaz.. ama anladımki benim bi bir ay kadar en azından alışana kadar ekmeği hiç görmemem daha iyi olacak.. ekmek merkezli bi yeme biçimim var son bi kaç aydır özellikle öğle arası sadece ekmek yiyorum diyebilirim.. bu öğlen de öyle oldu.. tazecik ekmeği lüpletiverdim.. en iyisi ben öğünlerime (kahvaltı hariç) hiç ekmek koymiyim bi süreliğine..

akşam meyve yicem bu durumda.. mercimek çorbası demiştim ama değiştirdim kararımı..

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. haftaya ben de listede olacağım inşallah :16:

ve inşallah 109 ile bildirim yaparım :14:

arkadaşım hoşgeldin takıma adın seval değil mi? ben gülhan. 5 aydır gruptayım bikaç kilo verdim ama daha hedefime çok var. umarım mezun olduğumuz günleri görürüz hayırlı olsun başarılar diliyorum.

5. TAKIM 199. ETAP

takyon ( 67,0 / 65,4 / 1,6 / 2,39 % )
yasafat ( 111,9 / 109,9 / 2 / 1,79 % )
ozgurdu ( 59,1 / 59,5 / -0,4 / -0,67 % )
ferihan (98,0 / 97,0 / 1 / 1,02 % )
begümD (81,0 / 82,0 / -1 / 1,23 % )
triendy (73,0 / 73,1 / -0,1 / -0,14 % )
shelly (68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00 % )

fulias ( 56.5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 614,5 / 611,7 / 2,8 / 0,45 % )

neden bu hafta bu kadar azız? Bi tane taze mezunumuz var ama onun dışında az geldi bana. kilo verenleri tebrik ediyorum kendime de örnek olmanızı diliyorum :50:

bu arada gülhan nerde ya
iyice bunalıma mı girdi bu kız???

burdayım canım, bikaç gündür koptum biraz takımdan. akşamları işlerim oluyo gece girebiliyorum nete. gündüz okula artık bilgisayarımı götürmüyorum o yüzden bi kopukluk oluyo sanırım. ah şu netbooklardan ola bitane elimde heryerden bağlanırım ben :( bu kopukluk da rejime kötü etki yaptı tabii. motive kaynağımdan uzak kalıyorum.

Pınarcım inşallah canım inşallah. bahar geldi daha çok asılmamız lazım artık sıcak havalara ne kaldı şurda? bu arada kendime bir elbise aldım bugün. belim incelince güzel oturdu. basenler de gitmiş hoş oldu yani. bi de devam etsem hazirana dehşet süper olacak bunu biliyorum.

canım benim güle güle giy yeni elbiseni bak gördünmü birkaç kilo bile mutlu olmaya ve o elbisenin içinde kendini güzel görmeye yetiyor o yüzden bu haftasonu biraz istirahat et pazartesi silkelen ve yeniden sarıl hazır bahar gelmişken kurtulalım şu kilolardan . su içerek tabiki bende şu su olayını 2,5 lt çıkarmalıyım hatta bol miktarda bitki çayı takviyesi yapmalıyım ve günde 1 saat yürüyüş yapmalıym böyle yaparsak hazirana kadar epey kilo gider yazın tiril tiril yazlık elbiselerimizi giyer salınırız ... :64::24:

selam girls
ya bu doğa nın phyto slim çayı var.mükemmelmiş bitane içtim şimdi.maydanoz yaprakları kiraz sapı mısır puskulu biberiye rezene gül çiçeği var.yeşil çayı 2 ye indirip 1 tanede ondan içsem olmazmı.ya da yeşil çayı 1 e indirsem.gerçekten hiç sevmiyorum çünkü :53:

Bence günde 3 fincan bitki içtikten sonra hepsi aynı :27:

Dengesizler dengesizi bir gün geçirdim bugün.

Sabah: yarım kase nesfit

araya falan fırsat olmadı ilaçlarımı bile karnım zil çalarken içtim malesef.

öğle: 13:30 gibi- 1 porsiyon makarna- 1 diyet kola

akşam: 16:30 gibi- 2 tane pide :3: :24: :26: :5:

bugünlük daha bişey yiyemem sınırı aştım gördüğünüz gibi. dün gece de bi intense yuvarladım. spora da gitmedim bu hafta hiç. ben böyle asla kilo veremem zaten şaşırmamak lazım.

su içme bilincimi artırıcam ama 3 saatte bir yarım litrelik şişeyi bitiricem. saatimi bile kurabilirim bunun için. bitki çaylarına da yer açmam lazım. kızlar beni bi motive etsenize ya :53: ben daha 9 kilo vermem gerekirken bu hallere düştüm.

eve geldim göbişimi doyurdum. ve karşınızdayım.

öğle yemeğinden sonra adliyeye gittim. 7.kat 7. blokta işim vardı. zemin kat 1. bloktan girdim. 1 blokla 7.blok arası mesafe 200 adımmış (saydım) yani yaklaşık 100 metre. 2 kat arası merdiven 22 basamak :1: zemin 1. bloktan 7. bloğa yürüyüp birinci kata çıktım. sonra 1. kat 7. bloğa yürüdüm derken 7 katı çıka yürüye bi hal oldum. bir beni takip etmeye kalksa napıyo bu çatlak avukat derdi herhalde.100 x 7 = 700 metre + 22 x 7 = 154 basamak tan oluşan bir egzersiz yapmış oldum. hem güldüm kendi kendime hem yürüdüm :1: dönüşte de aynısını yapacaktım ama unuttum.

büroda şekersiz çayımı içerken kayınvalidem aradı. ıspanaklı börek yapmış, annemle çay içiyorlarmış, akşama beni de çağırıyor. gelirim ama ben börek yemiyorum hele akşam. belki kahvaltıda olabilir ama akşam yemem dedim.:81: sonra mobilya bakmaya gittik, başım da ağrıyordu. eve zor attım kendimi. kayınvalideme gideceğimi bilen annem bana yemek yapmamış:43: çorba yok, kısır gösteriyo yemem, pilav gösteriyo yemem, neyse hemen bi çorba yaptı sağolsun, çorba, kalan yemekler, salata derken doydumm şükür :66:

gelelim akşam yediklerime

çorba
2 çorba kaşığı ıspanak(yoğurtlu)
2 çorba kaşığı bezelye
salata

yarın akupunktur günüm. gitmeden yine aynı kıyafetle evde tartılıcam. analizciyle arasındaki kesin farkı belirlemem lazım. malum stajer üyeyim ya.

bi de bi de maydonoz kürüne başladım bugün (gündüz yazmadım galiba). onun da hikayesi var :60: en az iki haftadır başlamak istiyorum maydonoz kürüne. ama annem izin vermiyordu. neden mi??? sabah sabah rondoyu çalıştırıp komşulara ses yapıcam diye :60: bugün kalktım baktım annem tabağıma domates, salata, maydonoz hazırlamış; maydonozları kaptığım gibi rondoya attım, limon suyu ve suyu da. (annem mutfakta değil ha bu arada) karıştırdım içerken geldi. dedim bak o kadar da gürültülü değilmiş. neyse kardeşim uyandı. ( o da bu ara metroseksüel mi olcek ne bi bakıyo kendine) dedim ben kendime maydonoz kürünü yaptım. demez olaydım. bana? dedi. dedim yap kendin. eyvaah bi kavga ettik sabah sabah :1: biraz zorlu oldu ama küre başlamayı başardımm:64:

ben yaz yaz anca bitirdim, siz de oku oku bitmedi diyeceksiniz ama daha kısa nasıl anlatılır ki bunlar. :38:

dengesizler dengesizi bir gün geçirdim bugün.

Sabah: Yarım kase nesfit

araya falan fırsat olmadı ilaçlarımı bile karnım zil çalarken içtim malesef.

öğle: 13:30 gibi- 1 porsiyon makarna- 1 diyet kola

akşam: 16:30 gibi- 2 tane pide :3: :24: :26: :5:

Bugünlük daha bişey yiyemem sınırı aştım gördüğünüz gibi. Dün gece de bi intense yuvarladım. Spora da gitmedim bu hafta hiç. Ben böyle asla kilo veremem zaten şaşırmamak lazım.

Su içme bilincimi artırıcam ama 3 saatte bir yarım litrelik şişeyi bitiricem. Saatimi bile kurabilirim bunun için. Bitki çaylarına da yer açmam lazım. Kızlar beni bi motive etsenize ya :53: Ben daha 9 kilo vermem gerekirken bu hallere düştüm.

kelin tarağı olsa kendi başına sürerdi diye bi laf var ya canım.tam sırası geldi şimdi söylemek için :))
bu aralar bende hiç motive hissetmiyorum kendimi.şu iki gün canımın istediklerini yicem.pazartesi bomba gibi başlıcam inşallah.havalar da düzeldi.ohh mis misss

eve geldim göbişimi doyurdum. Ve karşınızdayım.

öğle yemeğinden sonra adliyeye gittim. 7.kat 7. Blokta işim vardı. Zemin kat 1. Bloktan girdim. 1 blokla 7.blok arası mesafe 200 adımmış (saydım) yani yaklaşık 100 metre. 2 kat arası merdiven 22 basamak :1: Zemin 1. Bloktan 7. Bloğa yürüyüp birinci kata çıktım. Sonra 1. Kat 7. Bloğa yürüdüm derken 7 katı çıka yürüye bi hal oldum. Bir beni takip etmeye kalksa napıyo bu çatlak avukat derdi herhalde.100 x 7 = 700 metre + 22 x 7 = 154 basamak tan oluşan bir egzersiz yapmış oldum. Hem güldüm kendi kendime hem yürüdüm :1: Dönüşte de aynısını yapacaktım ama unuttum.

Büroda şekersiz çayımı içerken kayınvalidem aradı. ıspanaklı börek yapmış, annemle çay içiyorlarmış, akşama beni de çağırıyor. Gelirim ama ben börek yemiyorum hele akşam. Belki kahvaltıda olabilir ama akşam yemem dedim.:81: Sonra mobilya bakmaya gittik, başım da ağrıyordu. Eve zor attım kendimi. Kayınvalideme gideceğimi bilen annem bana yemek yapmamış:43: çorba yok, kısır gösteriyo yemem, pilav gösteriyo yemem, neyse hemen bi çorba yaptı sağolsun, çorba, kalan yemekler, salata derken doydumm şükür :66:

Gelelim akşam yediklerime

çorba
2 çorba kaşığı ıspanak(yoğurtlu)
2 çorba kaşığı bezelye
salata

yarın akupunktur günüm. Gitmeden yine aynı kıyafetle evde tartılıcam. Analizciyle arasındaki kesin farkı belirlemem lazım. Malum stajer üyeyim ya.

Bi de bi de maydonoz kürüne başladım bugün (gündüz yazmadım galiba). Onun da hikayesi var :60: En az iki haftadır başlamak istiyorum maydonoz kürüne. Ama annem izin vermiyordu. Neden mi??? Sabah sabah rondoyu çalıştırıp komşulara ses yapıcam diye :60: Bugün kalktım baktım annem tabağıma domates, salata, maydonoz hazırlamış; maydonozları kaptığım gibi rondoya attım, limon suyu ve suyu da. (annem mutfakta değil ha bu arada) karıştırdım içerken geldi. Dedim bak o kadar da gürültülü değilmiş. Neyse kardeşim uyandı. ( o da bu ara metroseksüel mi olcek ne bi bakıyo kendine) dedim ben kendime maydonoz kürünü yaptım. Demez olaydım. Bana? Dedi. Dedim yap kendin. Eyvaah bi kavga ettik sabah sabah :1: Biraz zorlu oldu ama küre başlamayı başardımm:64:

Ben yaz yaz anca bitirdim, siz de oku oku bitmedi diyeceksiniz ama daha kısa nasıl anlatılır ki bunlar. :38:

canım benim valla yazdıklarını okumak süper oluyor kendi adıma.süpersin şekerim böreğide sağ sağlim kovmuşsun.ohhh maşallah

Herkese kocamannnnnnnn günaydınnnnnnnn hatunlarrrrr
kimsecik gelmemiş daha.ee tabi malum hafta sonu ve malum ben yine çalışıyorum :((
neyse moral bozmak yok inşallah güzel ve kolay geçen bir gün olur herkese.akşamı sabırsızlıkla bekliyorummmm.yarın tatillllll çünküüü

merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum çok sıkıldım artık bedenimden, hem ben rahatsızım hem de eşim, gruplara baktım hangisine dahil olayım bilemedim başka bir gruba girdim orda aradığım ortamı bulamadım, burası ne alemde beni de dahil eder misiniz:17:

Back
X