Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımımmm :)

aranıza yeni katıldığım için bildirimimi bugünden yapıyorum ben :)

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

:66::66::66::66::66:

el olduysa bende deneyeyım

canım merak ettım nasıl yaptın pastayı guz
QUOTE]

eti formun limonlu bisküvileri varya, borcamın içine dizdim onları kek kalıbı gibi.. ondan sonraa 3,5 su bardağı light sütle bir paket muzlu puding pişirdim. dizdiğim bisküvilerin üstüne krema gibi sürdümm.
sonraa bir kat daha aynı şekilde biskivüleri dizdim.. üstüne bu sefer kalan pudingi döküp bi güzel yaydım :)
sonra 1 tane danette cikolatalı puding almıştım. onlada bu şekilli sıkma pasta süsleme seyleri varya :) yazılar yazdım sevgilime hitaben, kalp cizdim felan :)

1 gün buzdolabında beklettim.. okdr :)

hem hafif hem de cok güüüüzel olmuştu :)

:16::16::16:

hudubatlı ekmekte neymiş canım ya merak ettim hiç duymamıştım ?
carrefour dan aldım. içinde buğday, kırmızı buğday, çavdar, yulaf, soya vs var. marka değil ama kendi fırınlarından.

sabah eczanede ilaç alırken bir davetiye verdiler malum kilolu gördükleri için beni diyetisyenimiz geliyor vücut yağınızı ölçtürüp zayıflamak istermisiniz dediler . bende tabi dedim . cumartersi günü gidip vücut yağımı ölçütürüp bir diyet listesi vericeklermiş nasıl bişey bilmiyorum sizinle paylaşırım pazartesi günü kardeşimle gideceğim bakalım neler olacak .

git bakalım. ölçtür kendini boydan boya:60: nerde bu eczane?

merhaba takımcığım,
etrafımdaki onca hasta insana dayanamadım. ben de hasta oldum. elimde mendil dolanıyorum. yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap verecek mecalim yok bugün.

haftasonu ne yedim bilmiyorum. çorba içtim, ızgara tavuk yedim, salata yedim, kahvaltı klasik, dün akşam yalnız çorba içtim, sonra yarım dilim kek yedim.

bugün kahvaltıda ne yediğimi hatırlamıyorum, azcık ekmek peynir çay galiba. şimdi de koca bi kase çorba içtim iki dilim ekmekle.

burda da herkes hasta. bizi b havaar mahvetti kıslar.

bugünkü menümü yazıyım bendee...

sabah
2 dilim uno denge ekmeği ( tanesi 39 kalori )
üzerlerine pınar beyaz lightt

öğle
ton balıklı salata
yarım dilim kepekli ekmek

ara
2 tane eti form limonlu lifli bisküvi
100 mil süt ( tam yaglı var işyerinde sadece, o yüzden yarım kutu içicem )

akşam
4 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk ( 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirdim )
salata

merhaba takımcığım,
etrafımdaki onca hasta insana dayanamadım. ben de hasta oldum. elimde mendil dolanıyorum. yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap verecek mecalim yok bugün.

haftasonu ne yedim bilmiyorum. çorba içtim, ızgara tavuk yedim, salata yedim, kahvaltı klasik, dün akşam yalnız çorba içtim, sonra yarım dilim kek yedim.

bugün kahvaltıda ne yediğimi hatırlamıyorum, azcık ekmek peynir çay galiba. şimdi de koca bi kase çorba içtim iki dilim ekmekle.

devremmm :29: sendemi hasta oldun kıyamam :70:

:94:

ALLAH KORUMUŞ CANIM,ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

SELAM TATLIM.BENİM HAFTA SONUMDA GÜZEL GEÇTİ.YOK DENECEK KADAR.MAŞALLAH DİYELİM.:nazar:
aman maşaAllah diyelim begümün inşaAllah her haftasonu böyle kaçamaksız olur :))
Bu arada bugünkü menüm kesinleşti

kahvaltı: 1 dilim gül böreği 1 sb ayran

ara: 5 dilim eti form mukavva :9:

öğlen: Ton balıklı salata 1,5 dilim ekmek + alpella beyz gofret+ yarım bardak şeftali suyu

ara: 2 dilim gül böreği + 1 sb şeftali suyu (aslında bu ana öğün sayılabilir bugün için akşama yakın yapıcam çünkü)

akşam: Süt
canım öğleden sonraki gül börekleri ve alpella hiç olmamış :20: keşke yemeseydin ama yemişsin artık :9: inşaallah telafi edersin
canım takımım merhabalar malum haftasonu hastalık vs derken giremedim o yüzden girer girmez geçmişi okuyup cevap yazmakla meşgul oldum . haftasonu dinlenemedim hasta hasta temizlik yaptım cumartesi, pazar günü üniversiteden bir arkadaşım bana geldi misafirim oldu hasta halde ne kadar ilgilenebildiysem artık yine dinlenemedim tabi onun gitmesi akşam 8 i buldu yediklerime dikkat edemedim ama çok abarttığımı düşünmüyorum pazar günü az miktarda kek ve 2 tane küçük peynirli poğaça yedim sadece tek kaçamağım onlar bu sabahta erkenden doktora gittim . ciğerlerimi üşütmüşüm bir çanta ilaç verdi geçicek inşallah , ve yine işe geldim ...

cumartesi akşam 1 kase çorba içtim ( başka bişey yemeğe iştahım yoktu ilaç içmek için yedim onuda )
pazar kahvaltıda biraz biber kavurması , biraz peynir , 2 dilim ekmekle domates salatalık
öğle 1dilim kek küçüktü , 2 küçük peynirli poğaça
akşam yemeği geç oldu biraz 08:30 civarı yedim . mercimek çorbası , balık ve salata (ekmek yemedim )

bu sabah börek yedim az miktarda doktorda olduğum için kahvaltı yapamadım ilaç içmem gerektiği için işe gelir gelmez pastaneden aldım simit yoktu mecbur az miktarda börek aldım ama midem yandı yağlı geldi malesef akşama kadar bişey yiyemem artık :20:

sabah eczanede ilaç alırken bir davetiye verdiler malum kilolu gördükleri için beni diyetisyenimiz geliyor vücut yağınızı ölçtürüp zayıflamak istermisiniz dediler . bende tabi dedim . cumartersi günü gidip vücut yağımı ölçütürüp bir diyet listesi vericeklermiş nasıl bişey bilmiyorum sizinle paylaşırım pazartesi günü kardeşimle gideceğim bakalım neler olacak .
pınarım geçmiş olsun canım dikkat et kendine diyet listeni merakla bekliyorum canım
merhaba takımımmm :)

aranıza yeni katıldığım için bildirimimi bugünden yapıyorum ben :)

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

:66::66::66::66::66:
maşaAllah arkadaşım ne güzel vermişsin böyle bravoo o zaman şu anda ki kilon 71,8 başlangıç olarak alırız cuma sabah erkenden tartılırsın ona göre yazarız listeye
merhaba takımcığım,

oyyy bütün takım hasta noluyo kızlar geçmiş olsun benimde sinüzitim ilerledi yine genzim felan tıkalı hiç nefes alamıyorum oyy oyy
bugünkü menümü yazıyım bendee...

sabah
2 dilim uno denge ekmeği ( tanesi 39 kalori )
üzerlerine pınar beyaz lightt

öğle
ton balıklı salata
yarım dilim kepekli ekmek

ara
2 tane eti form limonlu lifli bisküvi
100 mil süt ( tam yaglı var işyerinde sadece, o yüzden yarım kutu içicem )

akşam
4 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk ( 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirdim )
salata

Afiyet olsun canım :70:

canım sondaki takımda güzel ama çok sade ortadakide çok karışık gibi geldi bana en iyisi en baştaki takım bence :)

baştakinden sıkılabilirim,ortadakinden vazgeçtim, sondakini herşeyle istediğim gibi kombinleyebilirim.
baştaki 440 tl, sondaki 260 tl(yeni çıkmış da ondan kampanyalı). şimdi bana herşey lazım. e hepsine de para lazım. diyorum ki sondakinden alsam, acil ihtiyaçları tamamlasam, sonra bu telaş bitince tekrar düşünsem.. :18: aradaki 180 tl farkla günlük takımlarımı da alabilirim. çok mu pintiliğim tuttu allahımmm..

carrefour dan aldım. içinde buğday, kırmızı buğday, çavdar, yulaf, soya vs var. marka değil ama kendi fırınlarından.

git bakalım. ölçtür kendini boydan boya:60: nerde bu eczane?

taydincim artık eczanelerde kendi aralarında reklam kampanyası yapmaya başladı benim oturduğum yerde aynı sokakta 6 tane eczane var biri çanta veriyor ilaçla birlikte biri bardak veriyor biri başka bir hediye veriyor bu eczanede diyetisyen eşliğinde zayıflatıyoruz diye kocaman puntolarla yazmış camına birde çanta hediye etti 5 kutu ilaçla birlikte bir çanta aldım hemde vücudumu ölçtüürüp liste alıcam ne karlı iş değilmi .:9:

merhaba takımcığım,

geçmiş olsun canım hasta olmak çok kötü ne yediğini bilmeden yatmak istiyor insan birde yatabilsek iyileşeceğizde sen bari yat dinlen istirahat olmadan iyileşilmiyor :2:

baştakinden sıkılabilirim,ortadakinden vazgeçtim, sondakini herşeyle istediğim gibi kombinleyebilirim.
baştaki 440 tl, sondaki 260 tl(yeni çıkmış da ondan kampanyalı). şimdi bana herşey lazım. e hepsine de para lazım. diyorum ki sondakinden alsam, acil ihtiyaçları tamamlasam, sonra bu telaş bitince tekrar düşünsem.. :18: aradaki 180 tl farkla günlük takımlarımı da alabilirim. çok mu pintiliğim tuttu allahımmm..

canım sondaki bence hem sade hem şık ama tabi sen kullanacaksın içine sinmeli ben tabak çanakta sadelikten hoşlanıyorum beğendiğim takımlar hep sade olanlar birde maddi olarakta bütçeni düşün çok ihtiyaç olur bugünlerde pinti olmak zorundayız malesef ...

canım sondaki bence hem sade hem şık ama tabi sen kullanacaksın içine sinmeli ben tabak çanakta sadelikten hoşlanıyorum beğendiğim takımlar hep sade olanlar birde maddi olarakta bütçeni düşün çok ihtiyaç olur bugünlerde pinti olmak zorundayız malesef ...

eve gelince anneme de gösterdim. o da baştakiyle sondaki arasında kaldı. bana sorarsanız baştaki güzel ama çok da içime sinmedi, sondakinden bir değişik hoşlandım. normalde ben rengarenk şeyleri severim. ama misafirlik tabaklarda en sporu bile ağır olmak zorunda gibi bir izlenim var. o nedenle az önce sondaki takımı sipariş ettim. şimdi renkli örtüler bardaklar peçeteler içinde beyaz takımları hayal ediyorum, ya da beyaz ötü üstünde değişik renklerde suplalar üstünde :60::60: napıyım renkli kişiliğimden vazgeçemiyorumm :1::1:

bu arada akşam yemeğimde

1 kase çorba
3-4 çorba kaşığı pırasa yemeği
1 dilim ekmek yedim..

geçmiş olsun canım dikkat et tavuk çok tehlikeli benimde pek huyum değildir tarihine bakıp alışveriş yapmak ama dikkat etmek gerekiyor .

ALLAH KORUMUŞ CANIM,ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

SELAM TATLIM.BENİM HAFTA SONUMDA GÜZEL GEÇTİ.YOK DENECEK KADAR.MAŞALLAH DİYELİM.:nazar:

herkese selamlar hatunlar hepinize güzel bi hafta dilerim arkadaşlar haftasonu kaçamağım yok denecek kadar az sadece dün sabah kayınvalideölere kahvaltıya gitmiştik orda 2 dilim börek yedim :( ama telafi edicem inşaAllah sonra görüşürüz arkadaşlar

yasafatcım geçmiş olsun canımm Allah korumuş

tesekkur ederım arkadaslar bugun baktım paketıne daha atmamıstım yarısı duruyordu neyse aslında tarıhı gecmemıs ama demekkı rejım dolayısıyla mıdem hassaslastı bırde buzlukta degıldı aaldıgımda hanı boyle hafıf soguktu saklama kosullarıda onemlı tabı

haftasonum çok kötü geçti canım.. ama tartılmadım cuma tartılıcam.. evdeki tartım bozuldu ama yeni pil alıp bi denicem belki pili bitmiştir.. haftasonu hiç diyet yapan biri gibi değildim.. hiç dikkat etmedim.. ama kilo almış gibi de hissetmiyorum.. geçen cuma eczacının tartısında 109 çıktım.. umarım bu cumafazla 1,5 kilondan kurtulursun.. 40 günde 8 kilo belki olmaz ama 5-6 kilo vermen mümkün bence..

bak sakın o şok diyetlerden yapma zararlı çıkıyosun sonunda.. ben uğradım onların azizliğine vaktiyle çok.. yine insan kendini onlara inanmaktan alıkoyamıyo ne kötü :59:

aslında canım biz bi dikkat etsek var ya kilomuz da fazla olduğu için herkesten kolay zayıflayacağız ama işte :31:

:29:

yok canım ya sok dıyet felan yapmıyorum normal dıyetısyenımın dedıklerıne uyarsam verıyorum ama hafta sonu ıst da abarttım bıraz kfc ye dayanamıyorum napıııım:43:bu haftasonuda bursaya gıdıyorum ıyısallah orda dayanabılırım

günaydınlaaaarrr, öpsün sizi tavşanlarrr :)

bugünkü menümmü yazıyorumm :)

sabah
uno kepekli sandviç ekmeği
1 tane pınar light ücgen peynir
1 çay bardağı şekersiz lipton earl grey

ara
çilekli activia

öğle
uno kepekli sandviç
arasında pınar beyaz light, az tuzlu az yağlı zeytin ezmesi, marul , mısır

ara
1 tane eti form limonlu bisküvi
100ml süt

akşam
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı light yogurt
1 kase salata ( marul domates narekşisi elma sirkesi )

mönüm nasıll :46::46:

günaydınlaaaarrr, öpsün sizi tavşanlarrr :)

bugünkü menümmü yazıyorumm :)

sabah
uno kepekli sandviç ekmeği
1 tane pınar light ücgen peynir
1 çay bardağı şekersiz lipton earl grey

ara
çilekli activia

öğle
uno kepekli sandviç
arasında pınar beyaz light, az tuzlu az yağlı zeytin ezmesi, marul , mısır

ara
1 tane eti form limonlu bisküvi
100ml süt

akşam
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı light yogurt
1 kase salata ( marul domates narekşisi elma sirkesi )

mönüm nasıll :46::46:

bi mönüye uyman bile o kadar güzel ki benim için..

bi insanın diyet yaparken yapması gereken en önemli şey sabah kalktığında o gün ne yiyeceğini bilmesidir. gün sonunda da bildiğinden şaşmaması gerekir.. ama gel gör ki ben zaten günümü planlayamamış bi insanım.. havada geziyorum.. ne yiyeceğimi bilmiyorum.. kendime sebze yemeği hazırlayamıyorum akşamdan.. yürüyüş yapamıyorum.. sabah erken kalkmama rağmen kalvaltı yapamıyorum (zaten eskiden de kahvaltı yapmazdım ben hiç) içimden gelmiyo.. şimdi çorba içtim iş yerimde.. 3 dilim beyaz ekmek yedim yanında.. herşeyi daha önce yapabilmişken ve şimdi de yapabilecekken yapamamak çok sinir bozucu ya..

:105:

tabi bu yaptığım konuşmadan akşam kaçamak yaptığım gelmesin akıllara :1: akşam 1,5-2 ince dilim beyaz ekmek-salçalı- biraz kek biraz süt, iki çatal da ton balığı yedim.. başka hiçbişey yemedim ama yürüyüş yapamadım uyudum.. çok acaiptim akşam hasta olacak gibiydim ama çok şükür olmadım..

burada-iş yerimde yani- hiçbişey yapmamama sadece oturmama rağmen akşam o kadar yorgun oluyorum ki sanki yürüyüş yapmiyim diye uğraşıyo bişey benimle ama ben onunla uğraşamıyorum.. 1 aydır yarın yürüyüşe başlıyorum modundayım tam 1 ay oldu..

sinirim biraz bundan ileri geliyo.. bi de dün geceden beri düşünüp öğlen ne yiyeceğime karar veremememden.. en son patlıcanlı omlet ve patlıcanlı menemen gibi iki birbirinden saçma fikir geldi aklıma.. bunlar için de patlıcan olsun kabak olsun kızartmam gerekiyo.. aslında akşamdan hazırlamama lazım benim öğle yemeğimi.. o zaman da akşam karnım acıkıyo.. en iyisi ben menemen falan yiyim öğlen..

aslında hep master chef yüzünden.. et istiyorum kardeşim ben et yemek istiyorum :52: ette pişmez ki öğle arasında.. dışarda yesem dünyanın parası valla batıda kebap daha ucuz..

sonuç olarak sinirliyim vesselam :22:

:kkk:

bi mönüye uyman bile o kadar güzel ki benim için..

bi insanın diyet yaparken yapması gereken en önemli şey sabah kalktığında o gün ne yiyeceğini bilmesidir. gün sonunda da bildiğinden şaşmaması gerekir.. ama gel gör ki ben zaten günümü planlayamamış bi insanım.. havada geziyorum.. ne yiyeceğimi bilmiyorum.. kendime sebze yemeği hazırlayamıyorum akşamdan.. yürüyüş yapamıyorum.. sabah erken kalkmama rağmen kalvaltı yapamıyorum (zaten eskiden de kahvaltı yapmazdım ben hiç) içimden gelmiyo.. şimdi çorba içtim iş yerimde.. 3 dilim beyaz ekmek yedim yanında.. herşeyi daha önce yapabilmişken ve şimdi de yapabilecekken yapamamak çok sinir bozucu ya..

:105:

ben de zaten gün içerisinde fazla yememek, kaçamak yapmamak için 1 gün öncesinden belirliyorum ne yiyeceğimi.. haftasonları bazen zor oluyo gezmeler fln derken ama haftaiçi belli, her gün işteyim.. bu nedenle cok zor değil bence karar vermek..

mesela ben kahvaltımı ve öğle yemeğimi dün akşam evde hazırladım. buzdolabına koydum sabah da işe gelirken getirdim..
akşam yemegimi de pazar gününden pişirmiştim 3 gündür yiyorum :)
böyle hem daha temiz, içim rahat ediyo hemde daha hesaplı.. hergün ögle yemeginde bir tabak ota 6-7 lira vermek az değil..

benimde tek problemim spor olayı.. şu anda tek sporum evde kendi kendime dans ediyorum 1 saat haftada 4 kere..
yürüyüş sadece işe gidiip gelirken yapıyorum :59:

Back
X