canım takımım merhabalar malum haftasonu hastalık vs derken giremedim o yüzden girer girmez geçmişi okuyup cevap yazmakla meşgul oldum . haftasonu dinlenemedim hasta hasta temizlik yaptım cumartesi, pazar günü üniversiteden bir arkadaşım bana geldi misafirim oldu hasta halde ne kadar ilgilenebildiysem artık yine dinlenemedim tabi onun gitmesi akşam 8 i buldu yediklerime dikkat edemedim ama çok abarttığımı düşünmüyorum pazar günü az miktarda kek ve 2 tane küçük peynirli poğaça yedim sadece tek kaçamağım onlar bu sabahta erkenden doktora gittim . ciğerlerimi üşütmüşüm bir çanta ilaç verdi geçicek inşallah , ve yine işe geldim ...
cumartesi akşam 1 kase çorba içtim ( başka bişey yemeğe iştahım yoktu ilaç içmek için yedim onuda )
pazar kahvaltıda biraz biber kavurması , biraz peynir , 2 dilim ekmekle domates salatalık
öğle 1dilim kek küçüktü , 2 küçük peynirli poğaça
akşam yemeği geç oldu biraz 08:30 civarı yedim . mercimek çorbası , balık ve salata (ekmek yemedim )
bu sabah börek yedim az miktarda doktorda olduğum için kahvaltı yapamadım ilaç içmem gerektiği için işe gelir gelmez pastaneden aldım simit yoktu mecbur az miktarda börek aldım ama midem yandı yağlı geldi malesef akşama kadar bişey yiyemem artık
sabah eczanede ilaç alırken bir davetiye verdiler malum kilolu gördükleri için beni diyetisyenimiz geliyor vücut yağınızı ölçtürüp zayıflamak istermisiniz dediler . bende tabi dedim . cumartersi günü gidip vücut yağımı ölçütürüp bir diyet listesi vericeklermiş nasıl bişey bilmiyorum sizinle paylaşırım pazartesi günü kardeşimle gideceğim bakalım neler olacak .