• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar,
bugün biraz daha iyiyim. büroya geldim. bu hafta resmen çorba diyeti yaptım diyebilirim. sabah, öğle akşam. başka bir şey geçmedi boğazımdan. bir dilim ekmek doğradığım çorbayı içtim sürekli. yarın nasıl çıkacak tartıda bilemiyorum. bir de regl oldum. hepsi üst üste geldi anlayacağınız.

valla sizi bilmem ama ben kesin kilo vermedim bu hafta hissediyorum.öğlen yemek için simit almıştım kendime,ama burda birinin mevlüdü varmış.etli pilav getirdiler ondan yedim öğlen yemeği olarak
20 dk kadarda yürüdüm sonrasında

akşamda ne yaptım size söyliyim mi kızlarrrr ? çok fena bişiy yaptım hemde kendi ellerimle:17::17::17:

evde bi paket çikolata vardı ama adi bi çikolata,uzun süredir pastalarda kullanırım düşüncesiyle yememiştik.geçen hafta sonu avm de kocacımın görüp yediği bişeyi yapmak gelince aklıma kocama süpriz olsun die.
aldım ben bu çikolataları benmari usulü erittim bi güzel sonra biraz sütle kıvam verdim
ayrı bi yerde de muz ve çilekleri iki küçük kaseye ufak ufak kesip pay ettim.üzerinede bu sütlü çikolata sosundan gezdirdim.üzerinede azcık kındık kırığı serptim.veeee kalori bombası hazırrrrr:1::1::1:

ama ağır geldiği için 4 5 kaşık alıp bıraktım.
ama size bişey söyliyimi görünüş ve sunum harika olmuştu.misafirlerinize bile hazırlayabilirsiniz.zayıf misafirlerinize.:))):66::64::52::56::56:

ben şöyle yapıyorum..

Iki kaşık zeytinyağında önce ince dilimlenmiş havucu rengi değişene kadar çeviriyorum sonra çok az salça koyuyorum.. Pırasaları da atıp bir iki çevirdikten sonra 1 avuç bulgur tencerenin yarısına kadar da su.. Baharat olarak sadece tuz ve karabiber atıyorum..

Ay ağzımın suyu aktı resmen..

Ama evdeki pırasam da süper.. :56:

evdeki ıspanağım diyeceğime evdeki pırasam demişim :1:

öğlen eve giderken manavda taze bakla ve pırasa aldım yarın pırasa sonraki gün de taze bakla yapıcam zeytinyağlı mmmmm

baklayı çok seviyorum dereotlu :52:

slm kızlar,
bugün biraz daha iyiyim. büroya geldim. bu hafta resmen çorba diyeti yaptım diyebilirim. sabah, öğle akşam. başka bir şey geçmedi boğazımdan. bir dilim ekmek doğradığım çorbayı içtim sürekli. yarın nasıl çıkacak tartıda bilemiyorum. bir de regl oldum. hepsi üst üste geldi anlayacağınız.

canım benim iyi olmana sevindim çorba içmişsin kötü bişey yememişsin ya olsun eminim yarın tartıda fayda göreceksin .

valla sizi bilmem ama ben kesin kilo vermedim bu hafta hissediyorum.öğlen yemek için simit almıştım kendime,ama burda birinin mevlüdü varmış.etli pilav getirdiler ondan yedim öğlen yemeği olarak

akşamda ne yaptım size söyliyim mi kızlarrrr ? çok fena bişiy yaptım hemde kendi ellerimle:17::17::17:

evde bi paket çikolata vardı ama adi bi çikolata,uzun süredir pastalarda kullanırım düşüncesiyle yememiştik.geçen hafta sonu avm de kocacımın görüp yediği bişeyi yapmak gelince aklıma kocama süpriz olsun die.
aldım ben bu çikolataları benmari usulü erittim bi güzel sonra biraz sütle kıvam verdim
ayrı bi yerde de muz ve çilekleri iki küçük kaseye ufak ufak kesip pay ettim.üzerinede bu sütlü çikolata sosundan gezdirdim.üzerinede azcık kındık kırığı serptim.veeee kalori bombası hazırrrrr:1::1::1:

ama size bişey söyliyimi görünüş ve sunum harika olmuştu.misafirlerinize bile hazırlayabilirsiniz.zayıf misafirlerinize.:))):66::64::52::56::56:

ohhhh afiyet olsun canım ama meyve üzeri çikolata olmuş biraz zararı çikolata kısmında sadece bence çokta lezzetli ve sağlıklı olmuş o kadarcık çikolata yemek serbesttir arada canım .

evdeki ıspanağım diyeceğime evdeki pırasam demişim :1:

öğlen eve giderken manavda taze bakla ve pırasa aldım yarın pırasa sonraki gün de taze bakla yapıcam zeytinyağlı mmmmm

baklayı çok seviyorum dereotlu :52:

bende bayılırım baklaya ayy bakayım varsa alayım bende zeytinyağlı bakla :56::56::56:

öğlen koca bi tabak ıspanak 1 kase yoğurt 3 dilim ekmek..

biraz önce 4 çatal yaş pasta

:17:

Son düzenleyen: Moderatör:
eheheee ii demişim demi :D aklıma nerden geldi o kelime bilmiyorum ama o da yavşaklık yaptı yane :17::17:
cok teşekkür ederim güzel desteklerin için, daha da umrumda değil zaten :68:
kesinlikle iyi demişsin :60::60::60::60::60:
ayy canım benim ya düşündüğün şeye bak sende onu kızdır boşver hem seni bu hatundan daha çok beğenmeseydi evlenmezdi emin ol :38:
dimi yani bende öyle diyorum benim kocişe bazen böyle şeyler söyler bende diyorumki çok iyi olsaydı onu alırdın beni seçtiğinie göre ben iyiyim banane seçmeseydin onu seçseydin hakkını kaybettin diyorum :9::9:
ben şöyle yapıyorum..

iki kaşık zeytinyağında önce ince dilimlenmiş havucu rengi değişene kadar çeviriyorum sonra çok az salça koyuyorum.. pırasaları da atıp bir iki çevirdikten sonra 1 avuç bulgur tencerenin yarısına kadar da su.. baharat olarak sadece tuz ve karabiber atıyorum..

ay ağzımın suyu aktı resmen..

ama evdeki pırasam da süper.. :56:
bende bulgur değilde pirinç atıyorum haşlanmış nohutta katıyorum ekşiside oldumu ohh değme keyfine :9:
slm kızlar,
canım sen iyi olda kilolar gider sonuçta Rabbim sağlık versin yeterki

begümmmmmm :20::20: ya sen nasıl yersin onuuuu :20: bensizzzzzzzzz :19::59:
arkidişlerrr

mecidiyeköy, gaziosmanpaşa yada eyüpte bildiğiniz iyi ve uygun bir diyetisyen var mııııı :61::61::61:

kesinlikle fransızım :9::9:

takyon
triendy
yasafat
begümD
ferihan
shelly ( izinli)
ozgurdu
fulias
taydin
imseval
lequim (yeni üye )

kızlar yarın saat 10 a kadar bildirim yapmayı unutmayalım lütfen:70:

bu benmari usulu eritme nasıl oluyorki çkolatayı nasıl eritiyorsunuz öyle :34:

takyon
triendy
yasafat
begümD
ferihan
shelly ( izinli)
ozgurdu
fulias
taydin
imseval
lequim (yeni üye )

bi tencerenin içine su koy kaynasın epey bi,sonra içine çikolataları attığın tencereyide onun üzerine koy.ama dikkat et içine su kaçmasın.tamammı cicişim.
bildirimide unutmayız anlaşıldı komutan

takyon
triendy
yasafat
begümD
ferihan
shelly ( izinli)
ozgurdu
fulias
taydin
imseval
lequim (yeni üye )

holeyyyyyyyyyyyyyy bende varım :82::82::82::3:

kaptanım ben diyetime 28 martta başladım ilk ve son kez de pazartesi günü yani 11 nisanda tartıldım..
nası olcak benim bildirimim :61::61:

bi tencerenin içine su koy kaynasın epey bi,sonra içine çikolataları attığın tencereyide onun üzerine koy.ama dikkat et içine su kaçmasın.tamammı cicişim.
bildirimide unutmayız anlaşıldı komutan
teşekkür ederim canım benim sağolasın evdeki çikolataları atim bi bakim olacakmi )))
holeyyyyyyyyyyyyyy bende varım :82::82::82::3:

kaptanım ben diyetime 28 martta başladım ilk ve son kez de pazartesi günü yani 11 nisanda tartıldım..
nası olcak benim bildirimim :61::61:
canım pazartesi kaç kiloydun tazrın onuda yaz onu başlangıç kilon olarak aalaım yarın sabahta tartıl onuda bu hafta için yazarız yani hem yarınki hemde pazartesi günki kilonu yaz yarın
ha bi de örtmenim sabah 10 mu aksam 10 mu :1::1::1:
sabah on canım :))
hadi öpüldünüz iyi akşamlar
iyi akşamlar bacım yarın görüşürük :))

hu hu kimse yok muuuu:52:

iyileştim ve geldim:66: bu hafta doğru düzgün bildirim yapamadım ama doğru düzgün birşey de yiyemedim zaten:1: bu akşam acılı tarhanann yanında ek gıdalara başladımm:1:

sabah
acılı tarhana

öğle
uno tahıllı ekmekten kaşarlı tost

akşam
acılı tarhana
pırasa
1 dilim ekmek

şükür ki kendimi çok daha iyi hissediyorum. tarhana işe yaradı. diyodum zaten bulun bana güzel bi tarhana bak ben nası iyileşicem:66:

yarını merak ediyorum. regl dönemine girmiş bulunmakla bir de kilo vermiş olarak çıkarsam süper olacak. belki de hazır alışmışken çorba diyetine devam etme kararı alabilirim:60:

öpüyorum sizi kıslar.. bi de bi de çok öslemişim. sus pus yazdıklarınıza bakmak kötü oluyomuş be..
sabah giden kg ler ile görüşmek üzere...

gunadııııınnnn sevgılı takımım
gecen cuma:107
bu cuma:105.7

gıden:1kılo 300 gr:62:

ama haftasonu kılo almıstım :30:108.5 olmustum onu saymıyoruz bılıyorum ama onunla 2 kılo 800 gr olmus verdıgım :64::62:

Back
X