Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gülsümcüm canım sen beni aynı yaz ibre biraz daha aşağıda duruyordu ama güvenemiyorum ona ben zaten 10 lira biriktirdim haftaya perşembe alırım tartımı :31:

:97:

Son düzenleyen: Moderatör:
buda benimkisiiiii :1::1:

başlangıç kilom : 75 ( 28 mart )

geçen hafta: 71.8 ( 11 nisan )

cuma : 71.0 ( 15 nisan )

:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
günaydın kk girls.bu hafta kilo vermediğimi hissettim o yuzden dün gece aç yattım :52:

geçen hafta 54.9 du galba.

Bu hafta 54.5

vermesemde olurmuş yani.bu ne yah.

günaydın kızlar tartıda 500 gr fazla çıktım şişim zaten yeterince bir haftadır çözemedim bir türlü gülsümcüm yapacak bişey yok kilo almış gözüküyorm .

kilom 97,5

bu arada bugünkü menümü de yazayım da..

sabah simit karper şekersiz çay

öğlen ıspanak yoğurt

ara sandviç

akşam ıspanak çorbası

bugün ekmek yemek istemiyo canım yemekte bulgur çorbada terbiye var zaten.. sabah simit yedim akşam üstü ara da küçük sandviç yicem.. bunlar ekmeği karşılıyordur zaten

:31:

ben de gopta oturuyorum yakınmışız :)
aka diyet diye bir yerle görüştüm gopta, 200 tl istedi aylık :53::53:

özel hastaneledede randevu sistemiyle diyetisyenler var canım onları bir araştırsana en azından özel muayenehaneden daha iyidir . yada devlet hastanelerinde var kardeşm cerrahpaşada endokrine gidiyor hem tedavi hem diyetisyen birlikte yürütüyordu .

günaydın hepinizeee,

78.1 çıktım. geçen hafta 78.5 tim.

400 gr daha gitmiş, hem de regl döneminde. yaşasın çorba diyetiii:64::64:

özel hastaneledede randevu sistemiyle diyetisyenler var canım onları bir araştırsana en azından özel muayenehaneden daha iyidir . yada devlet hastanelerinde var kardeşm cerrahpaşada endokrine gidiyor hem tedavi hem diyetisyen birlikte yürütüyordu .

bakınıyorum işte yavaştan yavaştan :)
bana şöyle 2 haftalığı 40 tl fln olan bişi lazım en fazla, yoksa gidemicem zaten :44:
devlet hastanelerine işimden dolayı gidebilceğimi zannetmiyorum.
aslında işyerimden acıbademin sigortası var özel hastanelerde %80 indirimim var ama diyetisyende geçmiyoo :19:

başkanım bir önerim olacak;
sevalin tartısı yok, hep aynı geçiyoruz ama tartı aldığında 5 kg vermiş olma ihtimali bile olabilir. şimdi hep aynı geçip bir haftada 5 kg verdi dersek, kesin birinci oluruz amma öteki takımlar bizi topa tutmas mı?? bu nedenlen ben sevalin 1 kg vermiş gösterilmesinin mantıklı olacağını düşünüyorum. şayet vermemişse zaten sonraki haftada ekleriz yine. ne dersin başkanımm??

bakınıyorum işte yavaştan yavaştan :)
bana şöyle 2 haftalığı 40 tl fln olan bişi lazım en fazla, yoksa gidemicem zaten :44:
Devlet hastanelerine işimden dolayı gidebilceğimi zannetmiyorum.
Aslında işyerimden acıbademin sigortası var özel hastanelerde %80 indirimim var ama diyetisyende geçmiyoo :19:

cık cık cık olacak iş değiL :19:

başkanım bir önerim olacak;
sevalin tartısı yok, hep aynı geçiyoruz ama tartı aldığında 5 kg vermiş olma ihtimali bile olabilir. şimdi hep aynı geçip bir haftada 5 kg verdi dersek, kesin birinci oluruz amma öteki takımlar bizi topa tutmas mı?? Bu nedenlen ben sevalin 1 kg vermiş gösterilmesinin mantıklı olacağını düşünüyorum. şayet vermemişse zaten sonraki haftada ekleriz yine. Ne dersin başkanımm??

ben zaten eczanenin tartısında 108,5 dan hallice görünüyorum :9: Yani 108,7 civarında falan.. Ama ben hiç inanmıyorum o tartıya.. Geçen haftada 109 dum o tartıda tam.. Haftaya tartımı alcam 3-5 kilo eksik görsem uçarım herhalde :52:

Ama pek bişey yapamadım sadece akşamları pek yemedim o kadar bi de bu hafta sadece 2 bardak kola içtim ve size söz veriyorum haftasonu da 1 bardaktan fazla içmicem :81: Inşallah gün gelir hiç içmicem diye de söz veririm :51:

ben zaten eczanenin tartısında 108,5 dan hallice görünüyorum :9: Yani 108,7 civarında falan.. Ama ben hiç inanmıyorum o tartıya.. Geçen haftada 109 dum o tartıda tam.. Haftaya tartımı alcam 3-5 kilo eksik görsem uçarım herhalde :52:

Ama pek bişey yapamadım sadece akşamları pek yemedim o kadar bi de bu hafta sadece 2 bardak kola içtim ve size söz veriyorum haftasonu da 1 bardaktan fazla içmicem :81: Inşallah gün gelir hiç içmicem diye de söz veririm :51:

imsevalim ben valla 3 haftadaır su ve sekersiz cay dısında sadece 1 bardak ayran içtim :21:
normalde günde 1 litre ice tea içerdim, valla ilk 1 hafta zorluyo ama sonra hiç aramıyosun bile :16:

imsevalim ben valla 3 haftadaır su ve sekersiz cay dısında sadece 1 bardak ayran içtim :21:
normalde günde 1 litre ice tea içerdim, valla ilk 1 hafta zorluyo ama sonra hiç aramıyosun bile :16:

bi de benim kocişim kola manyağı olduğundan.. ona dedim eve almayalım dedim sana da zararlı dedim babama nutuk verdirttim annemle konuşturttum yok yine aldı yine aldı.. kar etmedi..

ben almasam alayım demiyorum zaten.. evde olmayınca alayım içeyim yok bende çok şükür onu atlattım ama evde olunca illa bi bardak içiyorum yani.. olağan gelişiyo.. ama bu hafta sadece iki kere oldu diğer günler hem ayranım vardı hem de direndim yani :8:

:56::56: 15.04 cuma menüüüümmm :56::56:

sabah
1 tane tost
(1 dilim salam, light pınar beyaz ve 2 dilim uno denge ekmeğiyle ( tanesi 39 kalori ) hazırlanmış )
sekersiz cay

ara
yarım tost
(1 dilim salam, light pınar beyaz ve 1 dilim uno denge ekmeğiyle ( tanesi 39 kalori ) hazırlanmış )
şekersiz yeşil çay

öğlen
orta boy kekikli tavuklu salata
( ızg tavuk, göbek, domates, yumurta, kekik, maydanoz, nareksisi, sirke ile hazırlanmış )

ara
3 tane altın çilek
1 tane elma :)

akşam
1 su bardağı light süt, yarım su bardağı meyveli nesfit

en geç 6bucukta yenilecek.. 2-3 litre su içilecek...
200 ip atlama
50 mekik
sevgili kandırılabilirse 1 saat yürüyüş :69:

menüm nasııııı :18::18:

sevgilerrrr :21::21:

Son düzenleme:
Back
X