- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #37.361
bu akşam acılı tarhanann yanında ek gıdalara başladımm![]()

koptum dağıttım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam acılı tarhanann yanında ek gıdalara başladımm![]()
gunadııııınnnn sevgılı takımım
gecen cuma:107
bu cuma:105.7
gıden:1kılo 300 gr
ama haftasonu kılo almıstım108.5 olmustum onu saymıyoruz bılıyorum ama onunla 2 kılo 800 gr olmus verdıgım
![]()
arkidişlerrr
mecidiyeköy, gaziosmanpaşa yada eyüpte bildiğiniz iyi ve uygun bir diyetisyen var mııııı![]()
gaziosmanapaşadayım ama diyetisyen bilmiyorum malesef canım :78:
ben de gopta oturuyorum yakınmışız :)
aka diyet diye bir yerle görüştüm gopta, 200 tl istedi aylık![]()
ben de gopta oturuyorum yakınmışız :)
aka diyet diye bir yerle görüştüm gopta, 200 tl istedi aylık![]()
özel hastaneledede randevu sistemiyle diyetisyenler var canım onları bir araştırsana en azından özel muayenehaneden daha iyidir . yada devlet hastanelerinde var kardeşm cerrahpaşada endokrine gidiyor hem tedavi hem diyetisyen birlikte yürütüyordu .
bakınıyorum işte yavaştan yavaştan :)
bana şöyle 2 haftalığı 40 tl fln olan bişi lazım en fazla, yoksa gidemicem zaten :44:
Devlet hastanelerine işimden dolayı gidebilceğimi zannetmiyorum.
Aslında işyerimden acıbademin sigortası var özel hastanelerde %80 indirimim var ama diyetisyende geçmiyoo![]()
başkanım bir önerim olacak;
sevalin tartısı yok, hep aynı geçiyoruz ama tartı aldığında 5 kg vermiş olma ihtimali bile olabilir. şimdi hep aynı geçip bir haftada 5 kg verdi dersek, kesin birinci oluruz amma öteki takımlar bizi topa tutmas mı?? Bu nedenlen ben sevalin 1 kg vermiş gösterilmesinin mantıklı olacağını düşünüyorum. şayet vermemişse zaten sonraki haftada ekleriz yine. Ne dersin başkanımm??
ben zaten eczanenin tartısında 108,5 dan hallice görünüyorumYani 108,7 civarında falan.. Ama ben hiç inanmıyorum o tartıya.. Geçen haftada 109 dum o tartıda tam.. Haftaya tartımı alcam 3-5 kilo eksik görsem uçarım herhalde
![]()
Ama pek bişey yapamadım sadece akşamları pek yemedim o kadar bi de bu hafta sadece 2 bardak kola içtim ve size söz veriyorum haftasonu da 1 bardaktan fazla içmicem :81: Inşallah gün gelir hiç içmicem diye de söz veririm![]()
imsevalim ben valla 3 haftadaır su ve sekersiz cay dısında sadece 1 bardak ayran içtim
normalde günde 1 litre ice tea içerdim, valla ilk 1 hafta zorluyo ama sonra hiç aramıyosun bile![]()