- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #38.361
bende geldimmmmm 
ee napıyoruz bakiim

ee napıyoruz bakiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldimmmmm
ee napıyoruz bakiim
yasafat ve fulias ın son mesajları cuma günü yazmışlar
yasafat hergün uğrardı bişey olmuş olmalı
:26:
hoşgeldin takımaaa, bende lequimmm memnun oldumm:13:
Günaydın canım memnun oldum tanıştığıma:)Burda gerçek isimler verilmiyor herhalde:)
Amonracım diyeyim artık burda dünden beri sizin yazılarınızı okuyorumda sanırım katılım ve paylaşım çok olmuyor sen sürekli yazmışssın uyarmışssın ben başlamadan başka takımamı geçsem acaba?Sonuçta ben yeni başlıcağım için motive olmak istiyorum.Yanlış anlama lütfen![]()
27 yaşındayım
2 buçuk yıllık evliyim
ve 23 aydır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum
doktorum ne kadar zayıflarsam o kadar hamiş kalma ihtimalim artar dedi zayıflamak zorundayımmmmmmm
kaç kilosun canım
inşallah allah nasip eder tez vakitte müjdeli haberi burda paylaşırsın
bu arada benim adım elif.
selam kızlar,
bu sabah 5 te kalktım, 6.30 otobüsüne yetişmek için. giynirken bir kase nesfit hazırladım onu yedim bir yandan.
otobüste çayla küçük bir poğaça yedim
öğlen
bir tost
çay
dönüş yolunda
kahve
kek
bugün yolda geçince saçma sapan yedim. akşam hafif bişeyler yemem lazım.
şimdi bürodayım.yorgunluktan ölüyorum. üstelik boşu boşuna gittim geldim.
geçmişi de okudum. gün içinde takip etsem de çoğu zaman yorum yazma fırsatım olmuyor. gece toptan yazmaya çalışıyorum. takıma katıldığımdan beri büyük çoğunlukla hafta sonları tek başıma kalıyorum. bu hafta sonu ben de yoktum gerçi.
triendy yanlış hatırlamıyorsam ev taşıdığı için annesine gidip geldikçe katılıyor.
devrem nireye yaaa. çabuk ayrıldın yıllık izne. ders çalışırken abur cuburları götürüp kilo alıp gelirsen sorarım ben sana..![]()
geçen hafta yeniden taşınacağını söylemişti. bu arada ne yaptı bilmiyorum. geldiğinde burda olan sorsun o zaman.
evet canım akşam çorba salata gibi dşünüyorum ben de. belki de onu bile yiyemeden sızabilirim..
kilo çizelgemi de düzelttim. aradaki farkı ancak koşarak tamamlayabilirim diye koşan hatun koydum bu sefer
baştan fazla tutmamıştım hedef kiloyu, şimdi +5 kg oldu. gözümde büyüdü birden.![]()
Herkese iyi akşamlar...
Bende bundan sonra inşallah aranızda olucam:)
Adım Duygu 80 doğumluyum 2.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var adı Ege
Doğumdan önce 69 doğumdan çıkarken 96(!)ve şuan 65.3 kiloyum bu sabah itibariyle...
diyetisyenin söyledğine göre ideal kilom 59.7 imiş kas ve kemik yapıma göre..Ama ben yinede 58 i görsem iyi olur diyorum..
Umarım bundan sonra burda olup daha hevesli bir şekilde kilolarımdan kurtulurum:)
![]()
ekimde düğünüm var neden ben de ince bir gelin olmıyayım di mi
![]()
09.05.2011 Pazartesi menüüüm
Sabah
Yarım simit
Şekersiz çay
Ara
2 kuru kayısı
1 şekersiz yeşil çay
Öğlen
Yarım simit
1 kase yogurt
yarım kupa cabuk corba
Ara
1 kupa yogurtlu cabuk corba
Yarım paket etiformun elmalısından
1 tane etimek
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
Kaçamak : 1 kare sütlü çikolata, 2 bonibon
buda bugünkü menüm, bugün tek lokma kaçamak hakkım bilem yok
Sabah
3 tane elmalı etiform
Sekersiz çay
Ara
1 kuru kayısı
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara
1 yeşil elma
Şekersiz yeşil çay
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt
yaw bu takım nerdeeeee
yasafat trendy seval tulias
bu 4 kişi neden takıma gelmiyo
arkadaşlar ciddi kararlar almanın zamanı geldi de geçiyo bile
mazeretsiz 3 gün takıma gelmemek takımdan ihraç sebebidir bilginize
cuma günü listelerde adını göremeyen hiç darılmasın gücenmesin![]()
yani ortada takım yok ki baksana
o zaman kaptana da gerek yok
ben böyle çocuk gibi çekiştiremem ki kimseyi takıma gelsinler diye
zaten işim başımdan aşkın hem ev hem iş
hem burdaki editörlük fazlasıyla vaktimi alırken
takıma ayıracak vakit bulabiliyorum
aynı özveriyi karşımdakilerden görmeyince
kendimi enayi gibi hissediyorum
takım kendine çeki düzen vermeyecekse
ben basar giderim kızlar bu kadar açık ve net söyleyeyim
bende geldimmmmm
ee napıyoruz bakiim
amin canım inşallahhhhh
hemen tartıldım geldim
boyum 1.70 kilo 73.6
Günaydın canım memnun oldum tanıştığıma:)Burda gerçek isimler verilmiyor herhalde:)
Amonracım diyeyim artık burda dünden beri sizin yazılarınızı okuyorumda sanırım katılım ve paylaşım çok olmuyor sen sürekli yazmışssın uyarmışssın ben başlamadan başka takımamı geçsem acaba?Sonuçta ben yeni başlıcağım için motive olmak istiyorum.Yanlış anlama lütfen![]()
27 yaşındayım
2 buçuk yıllık evliyim
ve 23 aydır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum
doktorum ne kadar zayıflarsam o kadar hamiş kalma ihtimalim artar dedi zayıflamak zorundayımmmmmmm
amin canım inşallahhhhh
hemen tartıldım geldim
boyum 1.70 kilo 73.6
hoşbulduk canımcım maşallah ne güsel kilo vermişsin darısı başıma darısı başımamerhaba arkadaşım,hoşgeldin takımımıza.burda en önemli şey paylaşım.çok paylaşım çok kilo kaybına inanıyoruz ve hep bunu arzuluyoruz.birbirimize destek olarak veriyoruz kilolarımızı.
tekrar hoşgeldin aramıza![]()
hı hıya kilon çok yokki canım ya
pko mu var sende de
bende de var da![]()
ya evet aslında sadece kocaman bir göbüşüm varçokta bi kilo fazlalığın yokmuş canım.ama yinede kendini iyi hissetiğin kilo en iyidir tabii.
hoşbulduk canımcım maşallah ne güsel kilo vermişsin darısı başıma darısı başıma
hı hı
aslında adetlerim düzenli ama
sol tarafta pko varmış o yüzden sadece sagdan yumurtluyorum o da yetmedi galiba 23 aydır hep hüsran
bu sürede 3 kimyasal gebelik geçirdim
artık iyice canım acıyo bende hamiş kalmak istiyorum bende anne olmak istiyorum
zayıflamalıyım hemde hemen![]()
hoşbulduk canımcım maşallah ne güsel kilo vermişsin darısı başıma darısı başıma
hı hı
aslında adetlerim düzenli ama
sol tarafta pko varmış o yüzden sadece sagdan yumurtluyorum o da yetmedi galiba 23 aydır hep hüsran
bu sürede 3 kimyasal gebelik geçirdim
artık iyice canım acıyo bende hamiş kalmak istiyorum bende anne olmak istiyorum
zayıflamalıyım hemde hemen![]()
ya evet aslında sadece kocaman bir göbüşüm var
ama evlendiğimde 58 kiloydum 2 buçuk senede 74 e kadar çıktım
doktorum kilo almak pkoyu azdırır dedi
ne kadar zayıflarsam o kadar iyi
günaydın takımımın çıtır hatunları dün akşam ve bugün çok dengesiz yemekler yedim . dün akşam eve gittim bir sürü işim vardı onlara başlamadan 2 küçük biber dolması yedim sonra gözüm yine doymadı nedense ve yulaflı bisküvilerin kremalı olanlarından bir kaçtane atıştırdım . sonra başladım işlerimi yapmaya hep ayak üstündeydim yatmadan 1 saat öncede 3 malta eriği 5 çilek yedim ve yattım bu sabahta evde yoğurt kalmamış müsli ve nesfit yiyemedim . bende mecburen fırından küçük bir simit aldım onu yedim iş yerinde öğle için bişey düşünmedm yanımdada getiremedim . Yarın nişanlım geliyorben çalışıyor olucam cumaya kadar ama olsun yanımda olacak sonuçta çok mutluyum mutluluğumu sizinlede paylaşayım istedim . Nişanlımın gelişi diyetimi büyük ölçüde etkilemesin diye uğraşıcam inşallah neyse canlarım hepinizi bol bol öpüyorum geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım .
güle güle tatlım
kız nasıl yiyosun o suntaları yemek eşliğinde ?