- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.061
canım menüne baktım, hep tatlı şeylere kaçmışş eliinKacamak olmasın diye de sağlıklı seyler yemeyip ufak ufak götürmüşsün tatlıları
![]()
Canın sagolsun senin anacım ama yimek de ye![]()
Pc basında yicektim ama yemem peki
Söliim o zmn neler yicegmii
1 küp dil peyniri
2 küp kaşar peyniri
1 kk beyaz peynir
5-6 dilim sucukla hazırlanmış omlet ( ayrıca yag yok )
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 dilim salam
2 dilim denge ekmeğiii
mantı olcekmiş okulda mezunlara, yememek için sağlam kahvaltı ediiim dedim![]()
ohhh afiyet olsun tatlım.gayet güzel bi kahvaltı olmuş.yaramasın yağ olsasın çiş olup aksın gitsin :))

Mantılarında azcık tadına bak kız o kadarcık tan öğle mönüsü yapmış olursun kendine
canım sedergine aspirinin c vitaminli hali suda eriyor.hatta tyl..karıştırınca anında dikiyor ayağa..doktor bir arkadaşımın tavsiyesi..ben sedegine gün aşırı alırım.hem aspirin hem c vitamini çok iyi geliyor
anladım tatlım aklımızda olsun iyiymiş
günaydın takımcığım hala şişliğim ve gerginliğim geçmedi dünden beri iştahım açık kapanmıyor dün akşam bir ara puding tenceresine düşmek istedim ama bir kaseyle kurtardım kendimi neyseki akşam yemeğim fena sayılmazdı ama çokkaçtı biraz kabak yemeği yedim pirinçliydi o yüzden ekmek yemedim yanında bol salata yedim . Otururken 2 çikolatalı kurabiye yedim çayın yanında sonrada eve gider gitmez yaptığğım pudingten 1 kase yedim bugün çikolata isteğim biraz daha az eee az olsun artık yani dün resmen şeker komasına girecek kadar yedim yeter dimi
Bu sabah 6 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt yedim geldim eve gidene kadar yemem daha bişey evde bilmiyorum ne yiyeceğimi geçmişe bakıp yazarım yine öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ...
evet tatlım kaçak üstü kaçamak olmuş ama son vermişsin arttık neyseki.nesfitlede güzel bir başlangıç olmuş afiyet olsun