Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım menüne baktım, hep tatlı şeylere kaçmışş eliin :9: Kacamak olmasın diye de sağlıklı seyler yemeyip ufak ufak götürmüşsün tatlıları :1:
Canın sagolsun senin anacım ama yimek de ye :3:

Pc basında yicektim ama yemem peki :1:
Söliim o zmn neler yicegmii :8::8:

1 küp dil peyniri
2 küp kaşar peyniri
1 kk beyaz peynir
5-6 dilim sucukla hazırlanmış omlet ( ayrıca yag yok )
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 dilim salam
2 dilim denge ekmeğiii

mantı olcekmiş okulda mezunlara, yememek için sağlam kahvaltı ediiim dedim :9:

ohhh afiyet olsun tatlım.gayet güzel bi kahvaltı olmuş.yaramasın yağ olsasın çiş olup aksın gitsin :)):9::9:
Mantılarında azcık tadına bak kız o kadarcık tan öğle mönüsü yapmış olursun kendine

canım sedergine aspirinin c vitaminli hali suda eriyor.hatta tyl..karıştırınca anında dikiyor ayağa..doktor bir arkadaşımın tavsiyesi..ben sedegine gün aşırı alırım.hem aspirin hem c vitamini çok iyi geliyor:34:

anladım tatlım aklımızda olsun iyiymiş

günaydın takımcığım hala şişliğim ve gerginliğim geçmedi dünden beri iştahım açık kapanmıyor dün akşam bir ara puding tenceresine düşmek istedim ama bir kaseyle kurtardım kendimi neyseki akşam yemeğim fena sayılmazdı ama çokkaçtı biraz kabak yemeği yedim pirinçliydi o yüzden ekmek yemedim yanında bol salata yedim . Otururken 2 çikolatalı kurabiye yedim çayın yanında sonrada eve gider gitmez yaptığğım pudingten 1 kase yedim bugün çikolata isteğim biraz daha az eee az olsun artık yani dün resmen şeker komasına girecek kadar yedim yeter dimi :63:

Bu sabah 6 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt yedim geldim eve gidene kadar yemem daha bişey evde bilmiyorum ne yiyeceğimi geçmişe bakıp yazarım yine öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ...

evet tatlım kaçak üstü kaçamak olmuş ama son vermişsin arttık neyseki.nesfitlede güzel bir başlangıç olmuş afiyet olsun

Bende öğle yemeği olarak 1 fincan çayla 1 simit yedim
şimdi araya çıkıcam biraz geziniyim bi gömlerk beğenmiştim ona bi gidip bakayım bakalım :))

ara da yapmadım kahvaltıdan sonra

bugün hafta sonu pek kimseler yok yine buralarda

oh olsun beni takımdan attınız yani kendim istifa ettim bakın kaçıncı olmuşsunuz ben varken hiç bukadar gerilememiştik, amaan hiç tadı kalmamış buranın zaten yazık size:37:

sen takımdan diskalifiye oldun kendin ayrılmadın,yalvardın hatta takıma geri dönmek için
bunu paylaşımdakilerde biliyo
kendim ayrıldım derken anca kendini kandırırsın
biz en azından takımcak birlik içindeyiz senin gibi yanlız değiliz
istenmediğimiz yerde de değiliz
biraz kendine saygı duy

günaydın kızlar
birilerinin hala aklı burda kalmış
nasıl bi dert olduysa diskalifiye olmak:1:
saabah kepekli tost yedim açık çayımla beraber arada 3 badem 2 fındık

kimse sonuçları geçmemiş buraya. kızlar birinci olurken nası ekliyorsak, sondan ikinci olunca da eklemeliyiz. üzgünüm, cozutmuş bir hafta takımımız için ama

5. TAKIM 208. ETAP SEKİZİNCİSİ

burcuozzer ( 61,3 / 61,8 / -0,50 / -0,82 % )
seanymph ( 65,50 / 65,30 / 0,20 / 0,31 % )
lequim ( 67,1 / 65,70 / 1,40 / 2,09 % )
taydin ( 76,8 / 76,6 / 0,20 / 0,26 % )
kvrck ( 71,0 / 71,4/ -0,40 / -0,56 % )
yasafat (101,5 / 101,5 / 0,0 / 0,0 % )
ferihan ( 100,7 / 100,6 / 0,10 / 0,10 % )
Amonra ( 83,1 / 84,6 / -1,5 / -1,81 % )
begümD ( 80,4/ 80,9 / -0,50 / -0,62 % )
fulias ( 52,2 / 52,00 / 0,20 / 0,38 %)
duyuege ( 63,9 / 63,3 / 0,60 / 0,94 %)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 823,70 / - 0,20 / -0,02 % )

budur arkadaşlar. önümüzdeki haftayı iyi değerlendirip, bir daha en azından uzun süre bu sırada olmamak dileğiyle.. hepinize iyi geceler.

yarın sabahtan pikniğe gece de çanakkale gezisi için yola çıkıcam. arada girmeye çalışırım. iyi bakın kendinize..

cerencim geçmiş olsun. bilirim yalnız hasta olmaları. bir kase sıcak çorba için neler verir insan da aç sefil inilder durur.. çağır sevgiliyi dursun başında. bir acılı tarhana ısıtır içini, o kadarcığını da yapabilir herhalde..

öpüldünüz fıstıklar..

bu hafta takım kan ağlıyodu kuzu
geri kalan da sancılı bekleyiş içindeydi
ben kendime adıma ödemli ve acayip şiş olduğumun farkındayım
çünkü koca hafta çok dikkat ettim sadece 1 küçük kaçamağım oldu
regl sonrası takımın çıkış yapacağına inanıyorum ben

BENDE BENDE:kkk::kkk:

Kızçeler ben öğlenki simidimden sonra 1 tane albeni(mavi yeşil light olandan ama) yedim
1 çatala mantı tattım biri getirmişti dedim şişmesin bi yerim tadım bıraktım ama bak bravo bana pekte güzel kokuyodu çünküüü

şimdi çıkıyorum ve anneme gidiyorm mudanyaya
herkese güzel hafta sonları iyi dinlenmeler
pazartesi görüşmek üzere.hoşçakalınnnn

kızlar,
piknikten geldim. oldukça eğlenceli, bol sohbetliydi. 20 kişiden fazlaydık. böyle piknikçi bir grubumuz var, yaz kış yağmur kar demeden kimse gıkını çıkarmaz toplanır yakarız mangalı.. sabah kahvaltı ettik. öğleden sonra da mangalda tavuklarımız ve salatamız vardı. yürüdük, uçurtma uçurduk.

eve geldim, üstümü değiştirip, saçlarıma fönümü çektim. çanakkale gezisi için hazırım.. bi derdim var çarşambadan bu yana otobüste geçirdiğim 3. gece olacak:62: nişanlıma söliyim de biz en iyisi mobilya falan almayalım, bi otobüs alalım, yakında evde uyku tutmıcak, alışkanlık yapıcak hep isticem otobüste uyuyayım:60: kemal sunalın minibüste altılı oynadığı filmdeki gibi:60::60:

öpüldünüz canlar bana müsaade.. gidip biraz daha gezmem lazımm

arkadaslarrrr
dun bır arkadasımı gordum uzun suredır gormemıstım neyse 108 kıloydu en son gordugumde ve sımdı 58 kıloya ınmıs ınanamadım coook sevındım onu gordugume gelecektekı kendı halımı gormus gıbı oldum 50 kılo vermıs yaaaaa:52::53:2 senede vermıs halada devam edıyormus 55 olmak ıçın bırsey kalmamıs gerıye cook sevındım onu oyle gordugume' bende basarabılırım ve basarınca bende onun gıbı fıt ve guzel olabılırım gıbıme geldı':46::66::64::62:

bu arada dun yuzdum ve sunu farkettım yuzmek coook ıyı gelıyor ozellıkle bacaklara cok calıstırıyor bacakları ben en cok bacaklarımdan sıkayetcıyım ozellıkle bacakların ıç kısımları bıraz yumusadı onları sıkılastırmam lazım tempolu yuruyorum ama yınede cok sıkılasmadı ama yuzmek cıdden ıyı hazıranda artık yuzmeye baslayacagım ımkanınız varsa tavsıye ederımmmm

bende ınanıyorum haftaya buyuk bır cıkıs yapacagız kendı adıma soyleyeyım bu hafta devamlı spor yapıp yedıklerıme dıkkat edecegım haftaya 99 u gormek ıstıyorummmmmmmmmmm:52:

kızlar,
piknikten geldim. oldukça eğlenceli, bol sohbetliydi. 20 kişiden fazlaydık. böyle piknikçi bir grubumuz var, yaz kış yağmur kar demeden kimse gıkını çıkarmaz toplanır yakarız mangalı.. sabah kahvaltı ettik. öğleden sonra da mangalda tavuklarımız ve salatamız vardı. yürüdük, uçurtma uçurduk.

eve geldim, üstümü değiştirip, saçlarıma fönümü çektim. çanakkale gezisi için hazırım.. bi derdim var çarşambadan bu yana otobüste geçirdiğim 3. gece olacak:62: nişanlıma söliyim de biz en iyisi mobilya falan almayalım, bi otobüs alalım, yakında evde uyku tutmıcak, alışkanlık yapıcak hep isticem otobüste uyuyayım:60: kemal sunalın minibüste altılı oynadığı filmdeki gibi:60::60:

öpüldünüz canlar bana müsaade.. gidip biraz daha gezmem lazımm

bende pıknık yapmak ıstıyordum ama kaldı ne yazıkkı ama ıyı oldu yerdım cunku ben orda bu arada bende cuma gunu ucurtma yaptım:1:garajda benı beklıyor ucuracagım bugun:52:

güzel pazarlar herkese
haftasonu kahvaltımızı dışarda yaptık eşimle
açık büfe temiz hava:27:
çok güzel bi kahvaltı yaptım poğaça börek kızartmalara
yan gözle bile bakmadım
geç bi saatte bittiği için yarım saat önce öğle yemeği niyetine
1 kase çorba içtim

kızlaaar selaaam :3:

toparladım ben kendimi vitamin dopingleriyle, menümü yazıp kaçıyorum hemen, son düğünümüze gidicem şimdi,tam takır hazırım sevgilimi bekliyorum :1:

Cumartesi
sabah
1 küp dil peyniri
2 küp kaşar peyniri
1 kk beyaz peynir
5-6 dilim sucukla hazırlanmış omlet ( ayrıca yag yok )
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 dilim salam
2 dilim denge ekmeğiii

Öğlen
Yağsız tuzsuz brokoli çorbası ( akşam yemekli düğün olduğu için hafif geçtim )

Ara
Çeyrek simit

Akşam
Ordövr tabağı ( 2şer çatal köz patlıcan salatası, haydari, peynir, yarım zyaglı biber dolması, acılı ezme, kavun, salatalık, domates )
1 tane paçanga böreğiii ( evet hepicüggnü yedim :1:)
2 çatal patates püresi
2 çatal pilav
1 tane ızgara köfte
1 lokma ızgara tavuk
2 yk mevsim salatası
Yarım porsiyon dondurma
3 tane yenidünya
2 dilim karpuz
Weeeee 3 duble kuşsütüüü :7:

akşam öğünüm cok gibi dursada, hep tadımlıkk yedim, abarttıgımı düşünmüyorum şahsen :1:
en yakın arkidiişim evlenmiş bu kdrda olsun didim :1:

uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım wardı bir iltifatlar aldım kii sormayın, daha kilo werme diyen bile oldu.. :9:

hepinize coook teşekkür ederiiiim :7::64::64:

İyi akşamlar kızlar iyi pazarlar..
Bugün bütün gün dışardaydık eşim ve oğlum kahvaltıdan sonra biraz gezdik yemek yedik deniz havası aldık yeni geldik..
Çok yoruldum eve gelince anladım ama tatlı bir yorgunluk oldu:61:
Bugün tabi dışarda olduğum için enteresan bir menüm olsada kaçamak yok diye düşünüyorum..
Sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı kadar labne
1 dilim ezine peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal
4 zeytin

Ara:1 bardak karadut suyu(dışarda çok severek içtiğim bir içecek biraz tatlı ama ne yapalım artık)

Öğle:çeyrek ekmeğe balık
4 5 midye
2 sardalya
salata

Ara:atom meyve suyu(çilek,kivi,elma,muz)1 bardak

Akşam:4 kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurt

Gecede:6 7 çilek yicem...

Akşam yemeğinden ekmeği çıkardım ve porsiyonu azalttım gece meyvemide 12 çilekten 6 ya düşürü içtiğim meyve sularını dengelicem:1:

Bu hafta bende 2 gün şok diyet yapıcam en azından b 1 kilo ve üzerini tutturmak istiyorum cumaya kadar inşallah...

günaydın kızlarrrrr!!!!

çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayım:39::57::57::57::57: bırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. :17::17::17::17: çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum:17::17::17:

1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi

An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.

:52::52::52::52::52::46::46:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr!!!!

çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayım:39::57::57::57::57: bırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. :17::17::17::17: çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum:17::17::17:

günaydınn bebişim... yaramış bu sefer sana haftasonu :59:
cumaya eminim ki gecen cumaki kilona ulaşabilirsin.. hedefin eksiye geçmek olsuun :34::34:

günaydın kızlar
kahvaltım peynir domates salatalık çeyrek ekmek içinde
yanında da açık çay
daha hala ayılamadım
pazartesilerden nefret ediyorum ya:84:

Back
X