Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarrrrr!!!!

çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayım:39::57::57::57::57: bırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. :17::17::17::17: çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum:17::17::17:

+1 bugün dikkat etsen gider kuzum dert etme:70:

günaydınn bebişim... yaramış bu sefer sana haftasonu :59:
cumaya eminim ki gecen cumaki kilona ulaşabilirsin.. hedefin eksiye geçmek olsuun :34::34:

inşallah canım görcez bakalım. cumartesi günü 38 beden bi bluza giydim süperdi. bi arkadaşım almıştı hediye hamile kalmadan önce. heç giyememiştim süperdi.

kızım süpersin yaaaa daha da bişi demicem hieç kıskanmadım:19::51::24::24::63::65::65::65:
ben olsam oralarda kesin +2 kilo falan olurdu:17:

ehehehe bebişim işte porsiyonlarıma dikkat ettim bide saatlerime yoksa gayet güzel yedim yanii :1:

onca eğlence içinde tuttun boğazı demek ki kuzu helal olsun diyorum:nazar:

herşeyden tattıım kaptanım mesela sünnet eğlencesinde 8 çeşit pasta börek vardı, nerdeyse hepiciğinden 1 lokmalık alıp 1 porsiyonluk pasta börek kombinesi yaptım :1::1:
hem herşeyin tadına baktım hemde limiti aşmadııım :52::52::1:

inşallah canım görcez bakalım. cumartesi günü 38 beden bi bluza giydim süperdi. bi arkadaşım almıştı hediye hamile kalmadan önce. heç giyememiştim süperdi.

işte bunları düşünüp azmettttt, ben düğünlrde az az yedikçe herkess aaa ye bak ufacık kalmışsın ye ye ye dedi, daha cok yemeyesim geldii :1:

askerden yeni gelen bir arkadaşım war, senin diğer yarın nerde evde mi bıraktın dedi banaaa :62::62::1:

64leri görmek nasıl bir duygu ceren bakalım ben ne zaman görecem. bu hafta ekstra egzersiz yapacam....:19::8::8::8::8:

ucundan da olsa güzel be bebekiim :1: bide reglolsaydııımmmm :14:
hala olamadııım yahuuuuuuuuu :53::53::50:

ehehehe bebişim işte porsiyonlarıma dikkat ettim bide saatlerime yoksa gayet güzel yedim yanii :1:

herşeyden tattıım kaptanım mesela sünnet eğlencesinde 8 çeşit pasta börek vardı, nerdeyse hepiciğinden 1 lokmalık alıp 1 porsiyonluk pasta börek kombinesi yaptım :1::1:
hem herşeyin tadına baktım hemde limiti aşmadııım :52::52::1:

işte bunları düşünüp azmettttt, ben düğünlrde az az yedikçe herkess aaa ye bak ufacık kalmışsın ye ye ye dedi, daha cok yemeyesim geldii :1:

askerden yeni gelen bir arkadaşım war, senin diğer yarın nerde evde mi bıraktın dedi banaaa :62::62::1:

ucundan da olsa güzel be bebekiim :1: bide reglolsaydııımmmm :14:
hala olamadııım yahuuuuuuuuu :53::53::50:

allah niyekü acaba:18::18::18::18::60::60::60::60: bi doktora sor istersen?

günaydın takımcığım nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun . Hepinize güzel sağlıklı bol kilo verilen bir hafta dilerim . Ben haftasonu yaptığım kaçamaklardan sonra bugün yine normal ve dengeli beslenmeme geri döndüm sayılır ne krizli bir kaç gün geçirdim anlatamam size haftasonu yediklerime değinmeyeceğim bile çok feciydi çünkü :30: neyse bu sabah güzel serin bir kahvaltı yapıp geldim . 1 dilim karpuz yedim kahvaltıda 30 dk yürüyüş yaptım acıkırsam 5 sunta yerim öğle yemeği içinse yanımda 4 kaşık biber kavurması var ekmeğim yok ama ekmeksiz yerim bende öğleden sonraki ara için 4 kayısı getirdim yanımda akşama bakalım ne varsa azıcık yerim yada belki müsli yerim şimdilik hoşçakalın geçmişe bakayım biraz neler olmuş haftasonunda tekrar yazarım öpüyorum hepinizi ...:16:

dünkü menüüüümmm :52::52::52:

Sabah
1 kk yagsız tuzsuz beyaz peynir
2 küp kaşar
Az yagla ve 1 yumurtayla yapılmış omlet
5-6 cherry domates
Yarım salatalık
Yarım dilim kepekli köy ekmeği

Öğlen
Yarım kepçe mercimek çorbası
1 tane etli dolma
2 çatal üzümlü pilav
4 yk salata

Ara
1 küçük ekler
1 parmak tarçınlı muhallebi
1 yk makarna salatası
1 lokma kakaolu kek
1 ısırık un kurabiyesi
1 ısırık poğaça

Akşam
Peynirli Akdeniz salatası

:66::66::66::64::64:

arkadaslarrrr
dun bır arkadasımı gordum uzun suredır gormemıstım neyse 108 kıloydu en son gordugumde ve sımdı 58 kıloya ınmıs ınanamadım coook sevındım onu gordugume gelecektekı kendı halımı gormus gıbı oldum 50 kılo vermıs yaaaaa:52::53:2 senede vermıs halada devam edıyormus 55 olmak ıçın bırsey kalmamıs gerıye cook sevındım onu oyle gordugume' bende basarabılırım ve basarınca bende onun gıbı fıt ve guzel olabılırım gıbıme geldı':46::66::64::62:

bu arada dun yuzdum ve sunu farkettım yuzmek coook ıyı gelıyor ozellıkle bacaklara cok calıstırıyor bacakları ben en cok bacaklarımdan sıkayetcıyım ozellıkle bacakların ıç kısımları bıraz yumusadı onları sıkılastırmam lazım tempolu yuruyorum ama yınede cok sıkılasmadı ama yuzmek cıdden ıyı hazıranda artık yuzmeye baslayacagım ımkanınız varsa tavsıye ederımmmm

aman allahım 50 kilomu nasıl vermiş bende vermek istiyorum bana 30 da yeter hemde süper olur demekki istendiği takdirde verilebiliyormuş bende artık kaçamak yapmamak istiyorum

kızlerrrrrrrrrrrrrrrrr günaydıınnn :D
haftasonu sınavlar vardı.bide bi arkadaşımın kınası düğünü vardı.hiç evde değildim.koşturmaktan 1 kilo vermişim ehee:66:

ne yedim hatırlamıyorum bile ama bi ara kızarmış tavuk yedim accık :56:
düğünde de pasta yedim. ama çok küçüktü.

Günaydın kızlar...Herkese güzel haftalar...
Bende hafta sonunu -100 gramda tamamlamışım..Bunada şükür...

şu ana kadar yediklerim:

sabah: elma sirkesi

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 1 yeşil biber, 1 üçgen light peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, şimdi de beşibiryerde çayımı içiyorum:68::68::68::68:

kızlar,
piknikten geldim. Oldukça eğlenceli, bol sohbetliydi. 20 kişiden fazlaydık. Böyle piknikçi bir grubumuz var, yaz kış yağmur kar demeden kimse gıkını çıkarmaz toplanır yakarız mangalı.. Sabah kahvaltı ettik. öğleden sonra da mangalda tavuklarımız ve salatamız vardı. Yürüdük, uçurtma uçurduk.

Eve geldim, üstümü değiştirip, saçlarıma fönümü çektim. çanakkale gezisi için hazırım.. Bi derdim var çarşambadan bu yana otobüste geçirdiğim 3. Gece olacak:62: Nişanlıma söliyim de biz en iyisi mobilya falan almayalım, bi otobüs alalım, yakında evde uyku tutmıcak, alışkanlık yapıcak hep isticem otobüste uyuyayım:60: Kemal sunalın minibüste altılı oynadığı filmdeki gibi:60::60:

öpüldünüz canlar bana müsaade.. Gidip biraz daha gezmem lazımm

ohh maşallah.faceden gördüm piknik resimlerini zaten :))

arkadaslarrrr
dun bır arkadasımı gordum uzun suredır gormemıstım neyse 108 kıloydu en son gordugumde ve sımdı 58 kıloya ınmıs ınanamadım coook sevındım onu gordugume gelecektekı kendı halımı gormus gıbı oldum 50 kılo vermıs yaaaaa:52::53:2 senede vermıs halada devam edıyormus 55 olmak ıçın bırsey kalmamıs gerıye cook sevındım onu oyle gordugume' bende basarabılırım ve basarınca bende onun gıbı fıt ve guzel olabılırım gıbıme geldı':46::66::64::62:

Bu arada dun yuzdum ve sunu farkettım yuzmek coook ıyı gelıyor ozellıkle bacaklara cok calıstırıyor bacakları ben en cok bacaklarımdan sıkayetcıyım ozellıkle bacakların ıç kısımları bıraz yumusadı onları sıkılastırmam lazım tempolu yuruyorum ama yınede cok sıkılasmadı ama yuzmek cıdden ıyı hazıranda artık yuzmeye baslayacagım ımkanınız varsa tavsıye ederımmmm

50 kilomu amann tanrımmmm

güzel pazarlar herkese
haftasonu kahvaltımızı dışarda yaptık eşimle
açık büfe temiz hava:27:
çok güzel bi kahvaltı yaptım poğaça börek kızartmalara
yan gözle bile bakmadım
geç bi saatte bittiği için yarım saat önce öğle yemeği niyetine
1 kase çorba içtim

ohh mis gibi bir pazar kahvatısı ohhh sefan olsun kuzu.ayrıca kaçak olmadığı içinde çok şanslısın

iyi akşamlar kızlar iyi pazarlar..
Bugün bütün gün dışardaydık eşim ve oğlum kahvaltıdan sonra biraz gezdik yemek yedik deniz havası aldık yeni geldik..
çok yoruldum eve gelince anladım ama tatlı bir yorgunluk oldu:61:
Bugün tabi dışarda olduğum için enteresan bir menüm olsada kaçamak yok diye düşünüyorum..
Sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı kadar labne
1 dilim ezine peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal
4 zeytin

ara:1 bardak karadut suyu(dışarda çok severek içtiğim bir içecek biraz tatlı ama ne yapalım artık)

öğle:çeyrek ekmeğe balık
4 5 midye
2 sardalya
salata

ara:atom meyve suyu(çilek,kivi,elma,muz)1 bardak

akşam:4 kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurt

gecede:6 7 çilek yicem...

Akşam yemeğinden ekmeği çıkardım ve porsiyonu azalttım gece meyvemide 12 çilekten 6 ya düşürü içtiğim meyve sularını dengelicem:1:

hafta sonu accık kaçamak var ama senin hafta içi hiç kaçamağın olmuyo tatlım bravo yinede güzel dengelemişsin tebrikler

günaydın kızlarrrrr!!!!

çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayım:39::57::57::57::57: Bırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. :17::17::17::17: çok sinir oldum. Haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. Neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum:17::17::17:

ben tartılmadım ama tartılsam kesin bende artı çıkarım hafta sonunun üstüne bide regli oldum tam oldu yanii

1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi

an itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.

:52::52::52::52::52::46::46:

valla maşallah sana tatlımmm

günaydın kızlar
kahvaltım peynir domates salatalık çeyrek ekmek içinde
yanında da açık çay
daha hala ayılamadım
pazartesilerden nefret ediyorum ya:84:

bendeeeeeeeeeeeeeeeee

dünkü menüüüümmm :52::52::52:

Sabah
1 kk yagsız tuzsuz beyaz peynir
2 küp kaşar
az yagla ve 1 yumurtayla yapılmış omlet
5-6 cherry domates
yarım salatalık
yarım dilim kepekli köy ekmeği

öğlen
yarım kepçe mercimek çorbası
1 tane etli dolma
2 çatal üzümlü pilav
4 yk salata

ara
1 küçük ekler
1 parmak tarçınlı muhallebi
1 yk makarna salatası
1 lokma kakaolu kek
1 ısırık un kurabiyesi
1 ısırık poğaça

akşam
peynirli akdeniz salatası

:66::66::66::64::64:

akşam salata dengeli olmuş aferimm sana :))

Kızlar bende güzel ama yorucu bi hafta sonu geçirdim.
Ne zamandır balkonumuza güzel bir masa sandalye takımı istiyorduk en sonunda aldık bu hafta sonu.içimizede sindi.
Geçen yıl kiradaydık die almamıştık.kendi evimize çıkınc alırız die beklemiştik
dün hemen kurduk balkonumuza ve hemende sefasını yaptık bir demlik çayla :))

kısaca hafta sonunu anlatayım

cumartesi işten çıkana kadarki bölüm gayet güzel.
Iş çıkışı anneme gittik mönü tavuk ızgara kanat+1 kaşık pilav+az patates kızartması
ama saat 9 du malesef

11 gibi 1 küçük beyaz magnum

pazar geç satte normal bi kahvaltı ama ekmek 3 dilim

öğlen ve ara yok

akşam 6 gibi 1 fırında alabalık+2 dilim ekmek+ bol salata

9 gibi balkonda çay+yannda azcık biskivi

bu sabah:klasik 1 dilim ekmekle kahvaltı
ara:şimiye kadar yok azcık daha beklerim yapmam zaten öğlen oldu
öğlen:yanımda zeytinyağlı taze fasulye var 4 ç.k. Kadar +1 dilim ekmek

evet yorumlarınızı bekliyorum o çok harika mönümlerim için :82:

tebrik ederim canım bende + 1 kilodayım:2:

Bence şişlikte vardır canım 2 gün dikkat etsen 3 litre su ve bitki çayı ile destekleyip bağırsakları çalıştırsan çok faydasını görürsün:16:
Kızlar bende güzel ama yorucu bi hafta sonu geçirdim.
Ne zamandır balkonumuza güzel bir masa sandalye takımı istiyorduk en sonunda aldık bu hafta sonu.içimizede sindi.
Geçen yıl kiradaydık die almamıştık.kendi evimize çıkınc alırız die beklemiştik
dün hemen kurduk balkonumuza ve hemende sefasını yaptık bir demlik çayla :))

kısaca hafta sonunu anlatayım

cumartesi işten çıkana kadarki bölüm gayet güzel.
Iş çıkışı anneme gittik mönü tavuk ızgara kanat+1 kaşık pilav+az patates kızartması
ama saat 9 du malesef

11 gibi 1 küçük beyaz magnum

pazar geç satte normal bi kahvaltı ama ekmek 3 dilim

öğlen ve ara yok

akşam 6 gibi 1 fırında alabalık+2 dilim ekmek+ bol salata

9 gibi balkonda çay+yannda azcık biskivi

bu sabah:klasik 1 dilim ekmekle kahvaltı
ara:şimiye kadar yok azcık daha beklerim yapmam zaten öğlen oldu
öğlen:yanımda zeytinyağlı taze fasulye var 4 ç.k. Kadar +1 dilim ekmek

evet yorumlarınızı bekliyorum o çok harika mönümlerim için :82:
Canım bence mününde çok abartı birşey yok balık tavuk ızgara vb.güzel olmuş..Yalnızca beyaz magnum yemeseydin daha iyi olurdu 250 kalori civarında olduğunu zannediyorum nerdeyse 1 ana öğün gibi:34:

Back
X