Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba 5. takımın sultanları,
gez gez nereye kadar, yuvaya döndüm.
cumartesi yazmıştım yediklerimi, akşam yemeği yiyemedim, baya bi tok gelmiştim piknikten. gece 12 gibi yola çıktık, sabah ezanında geliboludaydık. orada bir kahvaltı ettik. basit bir kahvaltı tabağıyla. peynir zeytin domates salata içerikli. 12 ye kadar gezdik, baya bi yürüdük. hava da çok güzeldi şansımıza. öğle yemeğine gittiğimiz yerin yemekleri berbattı. yiyemedik, aç kaldık. orada vakit kaybettiğimiz için başka bir mekan da bulamadık. bir magnum aldım yedim. dönüş yolunda tekirdağda bir tesiste durduk da sandviç ekmeğine ekmek arası tekirdağ köfte yedim. geldikten sonra hızımızı alamadık, karşıya geçmemiz gerekiyordu, geçmişken çamlıcada da bir çay içtik.

kafamı yastığa koyar koymaz uyumuşum, sabaha kadar deliksiz. sabah biraz zor kalktım ama iyiyim şimdi..

sabah kahvaltıda bir dilim börek yedim(annem kardeşim yanında götürsün diye yapmış) :(

henüz öğle yemeği yemedim, acıkmadım da.

ohhh maşallah sefan olsun gezmişsin bol bol afiyet olsun tekirdağdan geçerken hiç tekirdağ köfte yemeden geçilirmiymiş iyi yapmışsın yürümüşsünde yakmışsındır o yediklerini güzel olmuş canım .

haklısın, yorgunluktan tepkisizleştim, koyverdim gitti. ahanda şimdi şişe şişe suyumu içiyorum, yediklerimin acısının çıkması lazım. hem uykusuz hem yorgun olup bi de üstüne aç kalınca bünyem böle tepki verdi..çektim ağzıma fermuarı, bu hafta daha kaçamak yok.

hafta sonu die ekmek o kadardı bebiş.daha dikkat ederim bundan sonra ama ok

hoşgeldinn tatlımmmmm:kkk:

takipteyim ikinizideee :52::52:

kendime ceza verdim öğlen bol salata ve 1 kepçe tarhana çorbası içtim:1:

oh ohhhh cok lezizzz bi cezaaa bu :1:

selamlar takımım biraz geç kalmakla birlikte ben geldiiiiim:34:

oğlumla saat 1 e kadar uyumuşz walla:1:
ama feci uykum var bu ara benm ya,bi de geceleri geç yatıorm ikide bir de uyanınca biyle öğlenlere kadar uyuyasm gelio,walla oğlan firsat verirse uyuyorum da:27:

gelelim banaaaaaa:52:

çok abartmadm ben h.sonu.
c.tesi klask kahvaltı yaptım 1 krep yedim,ekmek yok,tatlı bişi yok,peynir zeytn domates işte...

öğlen atıştrdm sadece ama çok net hatrmayamıorm ne yediimi,bi ara öğn yapmıştm ama sanırım süt-muz flndı. snra kuaföre gttm hemen,saçlarımı boyattm azcık kırıklarını toplattım fln,bi de kırık fön çektrdm eee doğm sonrası da 10 kilo gtmişti tabi,kociş ne zamandr böle görmemşti beni,afalladı:1:
he bu arada hamilelelik öncesi kotlarımdan 1ine girdm sonunda gerçi o zamanlar çok bol geldii için giyemediim bi kottu,ama olsn şimdi moral verio bana,neticede eski kotum:63:

akşşamına da boyandm süslendm arkadaşlarla yemeğe çıktık,işte bu noktada biraz kaçamaklar var ama satt 8 gbi yedk işte çok geçe de bırakmadım.

2 çatal köz patlıcan,2 çatal yoğurtlu semiz,3 parça arnavut ciğeri yeşil salata 1 çay k. tereyağ,1 avuç içi kadar tombak çantık pide gbi bişiler oluo ya onlardan 1 porsiyon da lavos şiş:56:

gelelim içeceklere bi duble rakı,1 shot tequila:53::32::33:
işte bu kadarcık:1:

pazr gnü de btn öğnlerimi kıstım, sporumu da yaptm hala 60,7 ym o yüzden ne almışım ne vermişim:32:

amaaaaaaaaa bu hafta artk 5 ile başlayan kiloları görmek istiorum:47::37:
şaka gbi yaaa dönüorum eski kiloma yavaş yavaş süper bişiiiiiiiiii:52::52::52:

dengelediğin ii olmuşşşş :34:

öğle yemeğimi 4 y.k. biber kavurması ve 5 sunta ile yaptım bol su içmeye çalışıyorum şimdilik gayet güzel gidiyor yediklerim .:16:

onlar cok güzel mamalar, daha leziz bişi yok zati dünyadaa :1:

öğlen 4 ç.k. kadar zeytinyağlı taze fasulye +1 dilim ekmek yedim
öğleden önce 1 kupa yeşil çay
öğleden sonrada 1 kupa rezene çayı içtim
reglide iyi gelir belki dedim :))

canım feci şeyler istiyo
mavi yeşil çikolatadan tırtıklıyom valla arada arada:18:

balkon takımı almışsın canım güle güle iyi günlerde kullanın inşallah .

yediklerin güzel aman dikkat et bu dönemdeki krizi ben çok zor atlattım cuma ve haftasonu çatlayana kadar yedim ama durduramadım kendimi felaket bir şeydi birdaha yaşamak istemem :30: sanada çikolata şelalesinin içine düşmek isteği oluyormu :53: bana olmuştu :78:

selamlar takımım biraz geç kalmakla birlikte ben geldiiiiim:34:

oğlumla saat 1 e kadar uyumuşz walla:1:
ama feci uykum var bu ara benm ya,bi de geceleri geç yatıorm ikide bir de uyanınca biyle öğlenlere kadar uyuyasm gelio,walla oğlan firsat verirse uyuyorum da:27:

gelelim banaaaaaa:52:

çok abartmadm ben h.sonu.
c.tesi klask kahvaltı yaptım 1 krep yedim,ekmek yok,tatlı bişi yok,peynir zeytn domates işte...

öğlen atıştrdm sadece ama çok net hatrmayamıorm ne yediimi,bi ara öğn yapmıştm ama sanırım süt-muz flndı. snra kuaföre gttm hemen,saçlarımı boyattm azcık kırıklarını toplattım fln,bi de kırık fön çektrdm eee doğm sonrası da 10 kilo gtmişti tabi,kociş ne zamandr böle görmemşti beni,afalladı:1:
he bu arada hamilelelik öncesi kotlarımdan 1ine girdm sonunda gerçi o zamanlar çok bol geldii için giyemediim bi kottu,ama olsn şimdi moral verio bana,neticede eski kotum:63:

akşşamına da boyandm süslendm arkadaşlarla yemeğe çıktık,işte bu noktada biraz kaçamaklar var ama satt 8 gbi yedk işte çok geçe de bırakmadım.

2 çatal köz patlıcan,2 çatal yoğurtlu semiz,3 parça arnavut ciğeri yeşil salata 1 çay k. tereyağ,1 avuç içi kadar tombak çantık pide gbi bişiler oluo ya onlardan 1 porsiyon da lavos şiş:56:

gelelim içeceklere bi duble rakı,1 shot tequila:53::32::33:
işte bu kadarcık:1:

pazr gnü de btn öğnlerimi kıstım, sporumu da yaptm hala 60,7 ym o yüzden ne almışım ne vermişim:32:

amaaaaaaaaa bu hafta artk 5 ile başlayan kiloları görmek istiorum:47::37:
şaka gbi yaaa dönüorum eski kiloma yavaş yavaş süper bişiiiiiiiiii:52::52::52:

maşallah ne güzel 10 kilo vermişsin tebrik ederim . Afiyet olsun çok yememişsin aslında az az yemişsin bişey olmaz o kadardan daha cumaya var zaten inşallah istediğin gibi kilo vermiş olursun bu hafta :16:

takipteyim ikinizideee :52::52:

oh ohhhh cok lezizzz bi cezaaa bu :1:

dengelediğin ii olmuşşşş :34:

onlar cok güzel mamalar, daha leziz bişi yok zati dünyadaa :1:

biber kavurması yemek bana çok faydalı oluyor canım hem leziz gerçekten hemde barsak çalıştırıyor barsak probleni olan biber yesin muhteşem :27: ( bu smileyde çok şirinmiş ):1:

Ya kızlar cok kötüyüm şu an.. sorun ne derseniz direkt bişi yok.. 2 gündür aramız limoniydi.. ben bi gerginim ya reglolamadm diye, işte arkadaşımın düğünü olduğu gün cok keyifliydin, benle hep bi mutsuzsun bilmemne fln diye hep bi laf sokma cabası içerisindeydi dün akşam.. nese bende cok umursamadım ama üstüme gelmeye dewam edince bende sinirlendim beni eve bırak dedim saat on civarı, arkadasının düğünündeydik işte, bi yere gitmiyosun düğün bitince gidicez fln dedi işte düğübnden sonra biyere oturmaya gidilcekmiş fln bende dedim işe gidicem yrn saat 2lere 3lere kadar kalamam falan sonra işte kalıcaksın ben nerdeysem orda olcaksın snde dedi, öyle emrivaki konusunca sinirlendim iice bende aldım cantamı cıktım taksiyle döndüm eve..

Bundan dolayı dün gece saat2ye kdr tartıştık, zaten son zamanlarda cok dolmuştum, böyle hep gidere gider, hiç alttan alma huyu yok, ben bişiye trip atsam alttan alcagna trip attıgım için o bana daha cok trip atar fln iice bunalmıştım.. döktüm her şeyi.. agladım fln sora uyumuşum öyle..

İşte bgnde aradı beni bgn, hala bi ters fln bende terstim, bgn bile işten fırsat buldukça kavga ettik telefonda, alakasız konuları açtık fln, detaylara girmek istemiyorum, işte telefonu kapattık, msj atmış cok sinirliyim simdi konuscak durumda değilim diye, ben de cok kırıldım, cok üzüldüm, cok yoruldum.. hep sevgi kırıntılarıyla idare etmeye çalışmaktan.. sevdiğini biliyorum hissediyorum ama göstermiyoo işte benim için hiçbişi yapmıyo.. yıldönümümüzde bile bana bi cicek koparıp getirmemişti, sarılıp öptüm ya neyine yetmiyo demişti.. ben onun parasında pulunda değilim ama hala o bile içimde uhde benim.. istiyorum ki bazen ben ona naz yapıyım, cocukluk yapım o böle gönlümü alsın benim, ama yok yok yokkk aksine ben naz yaptıgımda o bana bildiğin trip yapıyo, hep bi kısasa kısas, cok bunaldım..

Hiç bi zaman, alttan alma huyu yok, ben desem ki sen bana bunu yaptın cok üzüldüm diye, sen buna nasıl üzülürsün sende bana bunu yaptın ben bişi dedimmi bilmem ne, direkt kısasa kısas.. yalwardım bile zamanında dedim azcık ılımlı ol yaa hani bi kere de beni idare et sinirim üzüntüm geçene kadar ama yok yok yok.. :14::14:

Ya kızlar cok kötüyüm şu an.. sorun ne derseniz direkt bişi yok.. 2 gündür aramız limoniydi.. ben bi gerginim ya reglolamadm diye, işte arkadaşımın düğünü olduğu gün cok keyifliydin, benle hep bi mutsuzsun bilmemne fln diye hep bi laf sokma cabası içerisindeydi dün akşam.. nese bende cok umursamadım ama üstüme gelmeye dewam edince bende sinirlendim beni eve bırak dedim saat on civarı, arkadasının düğünündeydik işte, bi yere gitmiyosun düğün bitince gidicez fln dedi işte düğübnden sonra biyere oturmaya gidilcekmiş fln bende dedim işe gidicem yrn saat 2lere 3lere kadar kalamam falan sonra işte kalıcaksın ben nerdeysem orda olcaksın snde dedi, öyle emrivaki konusunca sinirlendim iice bende aldım cantamı cıktım taksiyle döndüm eve..

Bundan dolayı dün gece saat2ye kdr tartıştık, zaten son zamanlarda cok dolmuştum, böyle hep gidere gider, hiç alttan alma huyu yok, ben bişiye trip atsam alttan alcagna trip attıgım için o bana daha cok trip atar fln iice bunalmıştım.. döktüm her şeyi.. agladım fln sora uyumuşum öyle..

İşte bgnde aradı beni bgn, hala bi ters fln bende terstim, bgn bile işten fırsat buldukça kavga ettik telefonda, alakasız konuları açtık fln, detaylara girmek istemiyorum, işte telefonu kapattık, msj atmış cok sinirliyim simdi konuscak durumda değilim diye, ben de cok kırıldım, cok üzüldüm, cok yoruldum.. hep sevgi kırıntılarıyla idare etmeye çalışmaktan.. sevdiğini biliyorum hissediyorum ama göstermiyoo işte benim için hiçbişi yapmıyo.. yıldönümümüzde bile bana bi cicek koparıp getirmemişti, sarılıp öptüm ya neyine yetmiyo demişti.. ben onun parasında pulunda değilim ama hala o bile içimde uhde benim.. istiyorum ki bazen ben ona naz yapıyım, cocukluk yapım o böle gönlümü alsın benim, ama yok yok yokkk aksine ben naz yaptıgımda o bana bildiğin trip yapıyo, hep bi kısasa kısas, cok bunaldım..

Hiç bi zaman, alttan alma huyu yok, ben desem ki sen bana bunu yaptın cok üzüldüm diye, sen buna nasıl üzülürsün sende bana bunu yaptın ben bişi dedimmi bilmem ne, direkt kısasa kısas.. yalwardım bile zamanında dedim azcık ılımlı ol yaa hani bi kere de beni idare et sinirim üzüntüm geçene kadar ama yok yok yok.. :14::14:

ooooofff canım ne desem bılemedımmm:59: ama dur bakayım öyle kesip atılacak bi sey değil bu, şimdi ikinizde sinirlisiniz, bırbırnızı gereksız kırma potansiyeliniz var, sen bi de üstelik tam regl gerginliğindesin oyuzden saglıklı düşünmeniz ve adam akıllı karsılıklı konusmanız lazımm :26:
üzülmeni hiç istemem:70: sen demiştin bıraz daha ağır abi olduğunu sevgılının, herkesın değişik huyları alışkanlıkları vardır tamam da ilişkiyi yurutmek tabıkı de fedakarlık ister:44: bence şimdi kırmayın bırbırnızı, zamana bırak bırazcıkkk, karsılıklı konusur halledersınız sakin kafayla ama tamam, kıyamammmmmm sana :69:

bu kısasa kısas seni çok yorar bebişim.herkesin karşındakini olduğu gibi kabul etmesi ve ona göre davranması gerekir.ama klasik erkek tripleri işte.siz birbirinizi seviyorsunuz ve böyle bitmez bu ilişki.telefonda fln halledilcek bi olayda değil.oturup konuşmanız lazım.içinden ne geliyosa söyle ağlamadan sakin sakin.son kararını öyle ver derim.yazık etmeyin birbirinize.
:59:

cerenim çok üzüldüm birtanem ama emin ol her ilişkide olan sıradan üzen olaylar bunlar şimdi sinirlisiniz ikinizde oturup adam akıllı konuştuğunuzda sen hoşnut olmadığın şeyleri söylersen oda söylerse çözülemeyecek bişey yok emin ol asla üzülmeni istemem senin regl olamayışın belki onun sinirli bir anı tetiklemiiş ama aşacağınıza eminim ... inatlaşma kıssasa kısas çok kötü ilk fırsatta sinirleriniz yatışıp karşılıklı konuşmaya geçtiğinizde bu durumun yanlış olduğunu konuşursun ve çözersiniz inşallah canım lütfen üzülme canım arkadaşım :29:

Back
X