Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım büyük değişim gerçekten..çokta zevkli insanın kendisini beğenmesi.Size şevk olsun diye koydum zaten umarım faydası olur..Güzel yorumların için teşekkürler:71:

cok guzel bı degısım :nazar::nazar::nazar: gercekten de boyle fotograflarla kıloların yarattıgı deıgısıklıgı gormek ınsana şevk verıyoo :66:
her fotografta bıraz daha kılo vermıssınız ve her fotografta bı oncekınden en az bı beş yıl genclesmısınız :nazar: tebrık edıyorummmm, darısı başımızaa :16:

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar burda doğumdan 10 gün sonra falan:)Yalnız oğluma maşallah diyin lütfen:)91 falanım

maşallah oğluşuna yerim onu ben Allah nazarlardan korusun canım :nazar:

cereen çok sevindimm.zaten biliyordum düzelceğinizi.accık dikkat edin karşılıklı olarak. ollleyyy parti zamaanı.bugunde benim doğum günüm.18 oldum.
şaka şaka resmen 26 ya giriyorum.ama 18 de iyidir yani :52:

Şimdi öncelikle günaydın der hepinizi kucaklarım :29:

Malesef annem dün akşam mantı yapmış.
çok az yedim ama sadece tadına baktımda denilebilir.asıl akşam yemeğim közlenmiş patlıcan salatasıydı.

Bu sabah
1 adet simit ve yeşil çay.

Öğlen
bir sürü yaz meyvesi yiyeceğim.

arada kahve içmem lazım canım çekiyii

akşam yine patlıcan salatası yiyicem.

doğum günün kutlu olsun fulyacım yeni yaşın tüm mutlulukları güzellikleri getirsin istediğin kiloya biran evvel gelmen dileklerimle :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim:nazar::nazar:

duygucum maşallah canım harika kilo vermişsin bir insanı kilo bu kadarmı değiştirirmiş nasıl kilo almışsın ve nasıl vermişsin incecik kalmışsın son kalan birkaç kilocukta gidecek inşallah . Oğluşun çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun güle güle büyüt oğluşunu :nazar:

Şimdi sen bu kadar zayıf haldeyken hamilelikte bu kadar aldıysan ben kimbilir nasıl olurum benim hemen vermem lazım kilo :18:

duyguuuu söyleyecek laf bulamıyorum müthişssiiiiinnnn benim de hastanede doğurduğum gün bi fotom var amanın eblek gibi ay gibi yuvarlak bi yüz bakamıyom o fotoya artıkk...:53::52: laf aramızda 85 ile bitirdim hamileliğimi

Son düzenleme:
ya dün o sinirle çıktım işten, eve giderken mesaj attı, okdr şey paylaştık bi yüzyüze görüşelim istersen diye, bende ii bana gel sana sölicek cok seyim war dedim.. :47:
geldi, direkt kavgaya tutuştuk :53: 2 saate yakın tartıştık, sonunda 2 köşede 2 ağlayan sevgili, bir kırık ayna, kesilmiş bir el ve çatlamış bir parmak vardı :14::14:
sevgilim sinirinden aynaya yumruk attı ama benim yüzümden ben cok üstüne gittim ne yalan söliiim dolmuşumm epey :14:
hem eli kesildi cocugumun, hemde serçe parmağı çatlamışş :14:
onu öyle kanlar içinde ağlarken görünce gittim sarıldım ağladık beraberr :43::43:
sonra da hastaneye gittik, allahtan dikişlik bişi yoktu ama alçıya aldılar serçe parmağınıı :14:
allah beni taş ettsin cok kızdım kendimee :57:

abııııııııııııııııııııı ne bu şiddet bu celal:1:
neyse cnm geçmişolsn hemen her ilişkide arada oluyo böle fısırıklar

cereen çok sevindimm.zaten biliyordum düzelceğinizi.accık dikkat edin karşılıklı olarak. ollleyyy parti zamaanı.bugunde benim doğum günüm.18 oldum.
şaka şaka resmen 26 ya giriyorum.ama 18 de iyidir yani :52:

Şimdi öncelikle günaydın der hepinizi kucaklarım :29:

Malesef annem dün akşam mantı yapmış.
çok az yedim ama sadece tadına baktımda denilebilir.asıl akşam yemeğim közlenmiş patlıcan salatasıydı.

Bu sabah
1 adet simit ve yeşil çay.

Öğlen
bir sürü yaz meyvesi yiyeceğim.

arada kahve içmem lazım canım çekiyii

akşam yine patlıcan salatası yiyicem.

mutlu yıllar cnm nice nice incecik kilosuz yağsız yıllara:34:

Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim:nazar::nazar:

maşallah cnm,ay ben de 52 ile kaldm,78 ile doğuma girdim:52::53::1:
doğmdan bi hafta snra fln tartıldm 69 dm,şimdi 3 ay fln oldu işte 60 ım.
hedefim tekrar 52 olmak komtanım:27:umarım eyüle kdr halledebilrm

duyguuuu söyleyecek laf bulamıyorum müthişssiiiiinnnn benim de hastanede doğurduğum gün bi fotom var amanın eblek gibi ay gibi yuvarlak bi yüz bakamıyom o fotoya artıkk...:53::52: laf aramızda 85 ile bitirdim hamileliğimi

aynen ya doğumdan 3-4 gn snra evde çekilmişz bi fotom var anaaa benm karnımda bi bebek daha varmış da unutmuşm doğurmayı die şaşırıorm her baktmda:52::27::1:

duygucm maş. bu arada cnm çok ii gdiosn başarılarının devamınnı dilerim darısı da başımıza,30 küsür kilo vermek de her babayiğidn harcı diildir hani,tebrikler.
bu arada siyah saç çok yakışıyo sana,oğluna da kojamaaaam bi maş. allah nazarlardan saklasn ikinizi de:nazar::nazar:

30.05 pazartesi menüüüüüüüüüüüm :56::56::56:

Sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında yarım kk cheddar peyniri
Şekersiz çay

Ara
1 küçük kare çikolata ( arkidiş belçikadan getirdi, yememek olmaz:1: )

Öğlen
Ton balıklı salata
Yarım dilim kepekli ekmek

Ara
3 tane keten tohumlu light bisküvi
Yeşilçay

Akşam
4 nugget ızgara
1 köfte ızgara
4 yk yogurt
3 tane acıbiber turşusu

:64::64::64::64::64:

bu arada selamlar takımın pat die daldım ben selamsz sabahsz,kocişin rektörle randevusu vardı bgn onun üstünü başını hazırla giydir,kahvaltsnı yaptr,oğlanın altına al karnını doyur uyut(ki bu kısmı saat başı tekrarlıorz:1:)
sonaaa kendm kahvaltmı yapiim ediim derkene bu saati buldu bil. açabilmem.

sbh yine nesfit müsli karışımı yidim.
öğlen byk iht domates çorb. ile bi dilim çavdar ek. yerim
akşam da misafir var gece yazdklarımı yirim oldu bitttiiiiiii:32:
amaaaa şimdi dışarı çıkmam lazım,kasaba fln gtmeliyim daha evi de temzlicem öfffffffffff:37:
ayyy burdan da çıkasım yok walla hiç:35:

Sabah
Şekersiz çay

Ara

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
Yeşilçay

Akşam
4 nugget ızgara
1 köfte ızgara
4 yk yogurt
3 tane acıbiber turşusu

ben de isityom o çikolatadannnnnnnnnnnnnn:39::39::39::38::70::70::27:

cerencim çok sevindim biliyordum ben barışacağınızı :7::7::7::7:

enişteeye çok geçmiş olsun ağır abi o ona bişi olmaz:1::1::1:

saol cnm bende sewindim ne yalan söliiim, keşke buaralara kadar gelmeseydi ama ders cıkardığmıza inanıyorummm :92:
sevgili mesela süpriz yapmışş öğle aramda buraya gelmişşş :1: gittik yemeekk yedik beraberrr bi kibar ve anlayışlıyız ki sormaaa :70::nazar::16:

öğle mamamda mercimek çorbası ve bol salata yedimmmmmmmmmmmm:56::56::56::56::8::8::8::8:

afiyet olsunn cnmmmm ben cısss yedim accık accıık şımardım galibaaa :1:

abııııııııııııııııııııı ne bu şiddet bu celal:1:
neyse cnm geçmişolsn hemen her ilişkide arada oluyo böle fısırıklar

walaa sorma kıyamet koptu dün benim evdee :77::77:
aman bidaaa oolmasında dqaha bişi istemem, ilk defa böyle kavga ettik :17:

31.05 salı menüüüüüm :56::56::56:

şu ana kdar yediklerimmm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )

Ara
3 tane light yulaflı püskevit

Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği :26:
4 tatlı kaşığı sütlaç :26:
1 tatlı kaşığı spangle :26:

( eet ben salata yerken, sevgili 2 porsiyon su böreği bi sütlaç bi de spangle yedii :53::53: bende tırtıkladııım napiim :1::1: )

yemeyi planladıklarım :1:

Ara
1 kayısılı activia

Akşam
8 tane parmak köfte ızgara
1 tane domates
3 yk light yogurt

Sabah
Şekersiz çay

Ara

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
Yeşilçay

Akşam
4 nugget ızgara
1 köfte ızgara
4 yk yogurt
3 tane acıbiber turşusu

güzel olmş menü cnm,ehehe var ya sen bu hafta dünkü adrenalin salgısıyla 5 kilo birden bilem verirsn ha:1:
aman tekrar geçmiş olsn kuzum yaw,etmeyin öle bida:20:

öğle mamamda mercimek çorbası ve bol salata yedimmmmmmmmmmmm:56::56::56::56::8::8::8::8:

ohhh mis gayet hafif ve sağlıklı afiyet olsn cnm:56:

31.05 salı menüüüüüm :56::56::56:

şu ana kdar yediklerimmm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )

Ara
3 tane light yulaflı püskevit

Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği :26:
4 tatlı kaşığı sütlaç :26:
1 tatlı kaşığı spangle :26:

( eet ben salata yerken, sevgili 2 porsiyon su böreği bi sütlaç bi de spangle yedii :53::53: bende tırtıkladııım napiim :1::1: )

yemeyi planladıklarım :1:

Ara
1 kayısılı activia

Akşam
8 tane parmak köfte ızgara
1 tane domates
3 yk light yogurt

oh oh dün çikolat bugün tatlılar maşallah yaramasın arkideşime su olsun aksın gitsin inşallah:1:

Back
X