- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.241

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?
diyetisyenim etli 3 etsiz 4 kaşık yememi söylemişti canım
ama kepçe değil he kaşık![]()
ben öğle yemeği yiyemedim
sabah yediğim simit her zaman ki gibi
miğdemin anasını ağlattı
biliyorum mğdemin huyunu yiyorum yine de oh olsun bana
şu an miğdemde yangınlar var köpürüyorum sanki![]()
cerenim bu arada kredi meselesini hallettik bugün inşallah haber gelcek gitcez almaya parayııııı![]()
güzel olmş menü cnm,ehehe var ya sen bu hafta dünkü adrenalin salgısıyla 5 kilo birden bilem verirsn ha
aman tekrar geçmiş olsn kuzum yaw,etmeyin öle bida
ohhh mis gayet hafif ve sağlıklı afiyet olsn cnm![]()
oh oh dün çikolat bugün tatlılar maşallah yaramasın arkideşime su olsun aksın gitsin inşallah![]()
kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?
miğdemin anasını ağlattı
miğdemin anasını ağlattı
ilahi kaptanım çok güldüm heee
4 kepçeyi normalde de yiyemem patlarım herhaldeo zaman 1 kepçe çorba 4 kaşık nohut ve bol salata güzel dimi?
nane limon iç kaptanım geçer. ya da 1 tatlı kaşığı susam ye ben hamileyken mide yanmalarım çoktu doktorum demişti 1 tatlı kaşığı susam ye diye. çok çabuk geçiriyor valla. hamileyken çantamda susam taşırdım![]()
benım mıdem de oyle, heryerın sımıdını kabul etmez pek seçicidir, hele de dısardan bı mayalı poğaca yemıyımmm gunumu mahveder
eger yanma yapıyosa, 3 yudum süt tedavisi diye bısı var, soguk sütten (market dolaplarındaki sogukluk yeterli) 3 buyuk yudum iç, mideyı acayıp rahatlatıyo, ama bu mıde yanması problemı olanlar için
adliyeye elimde pınar sütle gittiğimi çok bilirim yaniii![]()
Kızlar güzel yorumlarınız için teşekkürler hep birlikte incecik olucaz inşallah:)
Benim internetim yine gitti girip silemedim fotoğraflarımı
Sayın editörüm kaptanım sen bir el atsan şu fotocuklara![]()
selam kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz 13. takımdan ipek ben yeni katıldım size de bir selam vermek istedim keyifler yerindedir inşallah
takımcığım öğle yemeğimi saat 14 de yedim iyiydim şu saate kadar gayet toktum ama şimdi başım ağrıdı bir uyku bastırdı ve karnım acıktı markette diyet bisküvide kalmamış normal bisküvide almadım çok kalorili diye aç bekleyeceğim mecbur ama ben bu baş ağrısıyla ne yapıcam bilmiyyorum ...
diyetisyenim etli 3 etsiz 4 kaşık yememi söylemişti canım
ama kepçe değil he kaşık![]()
31.05 salı menüüüüüm
şu ana kdar yediklerimmm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )
Ara
3 tane light yulaflı püskevit
Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği :26:
4 tatlı kaşığı sütlaç :26:
1 tatlı kaşığı spangle :26:
( eet ben salata yerken, sevgili 2 porsiyon su böreği bi sütlaç bi de spangle yediibende tırtıkladııım napiim
)
yemeyi planladıklarım
Ara
1 kayısılı activia
Akşam
8 tane parmak köfte ızgara
1 tane domates
3 yk light yogurt
hoşgeldin ipek takımıza iyiyiz çok şükür , sen nasılsın nasıl gidiyor kilo verme durumu inşallah iyidir ...
nane limon iç kaptanım geçer. ya da 1 tatlı kaşığı susam ye ben hamileyken mide yanmalarım çoktu doktorum demişti 1 tatlı kaşığı susam ye diye. çok çabuk geçiriyor valla. hamileyken çantamda susam taşırdım![]()
benım mıdem de oyle, heryerın sımıdını kabul etmez pek seçicidir, hele de dısardan bı mayalı poğaca yemıyımmm gunumu mahveder
eger yanma yapıyosa, 3 yudum süt tedavisi diye bısı var, soguk sütten (market dolaplarındaki sogukluk yeterli) 3 buyuk yudum iç, mideyı acayıp rahatlatıyo, ama bu mıde yanması problemı olanlar için
adliyeye elimde pınar sütle gittiğimi çok bilirim yaniii![]()
Kızlar güzel yorumlarınız için teşekkürler hep birlikte incecik olucaz inşallah:)
Benim internetim yine gitti girip silemedim fotoğraflarımı
Sayın editörüm kaptanım sen bir el atsan şu fotocuklara![]()
teşekkür ederim ferihan iyim şükür son kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum 20 kiloyu devirdim çok şükür 86 dan 66 ya inmeyi başardım. bu iş motive olmadan olmuyor iyi gitti bir dönem ama bu ara biraz motivem düştü bende aranıza katıldım. inşallah başaracaız