kız ıncelemeye gerek yok, memişlerini sen solemıstın zaten buyukler dıye, yoksa fotograflarda cok bellı olmuyooo
ayak bılegı ıse sana özel deil benım hep dıkkat ettıgım bı konu, ayaklar fılan

nedense ınsanların acık ayakkbı gıydıgınde fılan hep bıleklerı ayakları dıkkatımı ceker, ayak bılegı fetişistı mıyım nee

mesela senın bılekten baglı ayakkabı gıymemen gerekıyoo, ama kendı topıgındekı resımlerdend egordugum uzere yanılmıyosam arkadasının kınasında gıydıgın elbısenın altında bılegı kapalı bı ayakkabı var, o yanlıs tercıh bılegın ve bacagın daha kalın gozukmesıne neden oluyo :26: aklında bulunsunn yanı canım, bı daha o elbıseyı kullandıgında baska bı ayakkbıyla dene farkı sende goreceksınn
şınav içinse illa bıldıgımız şınavdan cekmek zorudna deılsın, kız şınavı dıye bısı var, onu nası tarıf etcem sana bılemıyorum ama, şınav cekcekmıs gıbı yuzukoyun uzan, kollarının uzıernde cık, bacaklarının dızlerınden bük, masa pozisyonu gıbı, sonrada bacaklarını arkada kelebek yap şınavı oyle cek, ooof anlatamadım galıbaa ama belkı nette vardır, bızım hoca kız şınavı dıyo ama adı ne bılemıycem :26:
bıde gogusler ıcın bı hareket var bu cok kolay oturdugun yerde yapabılrısın, kollarını ıkı yana ac, dırseklerden buk avuc ıclerını karsılıklı ters olarak bırbırnne yapıstır ve baskı yapıp bırak , dırek gogus kasların zıplıyo
Eki Görüntüle 226942
şekilde bu yaniiiii

oof Allaaahım katıbımıze rıca ettım benım ellerımın soyle bı resmını cekermısın dıyee, cocukta sapıttıı

iki avuc ıcinlede bırbırnı it bırak it bırak