Selamlar arkadaslar...ben takimin yeni uyesiyim adim zeynep ne yazik ki 75 kilodayim su anda hamile kalmadan once 65tim ve burasi sayesinde zayiflamistim simdi tek basima yapamadigim icin tekrar buradan destek almaya geldim...birlikten kuvvet dogar

insallah gene veririm kilolarimi hizlica...diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin oldukca zengin bi diyet listem var sasirabilirsiniz biraz ama sutum daha onemli oldugu icin fazla bi oynama yapamam...
Bu arada boyum 1.59 yani benim en fazla 60 kilo olmam lazim hedefim 55 olmak kendime de 2012 marta kadar vakit verdim insallah o zamana akadar hedefime ulasirim evlenirken 58 kiloydum kemikli oldugum icin kilomu fazla belli etmiyorum sukur ki..
Calismaya basladim bu arada ama bebegi de yanimda goturuyorum
Spor olarak da yuruyus bandim var hergun en az 1saat yuruyorum hizli tempoda...gecen hafta cumadan beri de diyetime basladim bakalim bu hafta kac cikacagim?
Tek sorunum simdilik sadece aksamlari yazabilirim cunku isyerime henuz net baglatamadim

uzgunum...
Umarim basarili oluruz hep birlikte size ve kendime guveniyorum kizlar...baslangic kilom 75 kayitlara gecsin lutfen

Hepinize ii aksamlar yarindan itibaren yediklerimi de yazarim kizlar bu aksam sadece kendimi tanitayim dedim

Hepimize kolayliklar dilerim...simdiden hosbuldum