• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben sabah 7.30 da yollarda olacam
yatayım artık
çok öpüldünüüzzz iyi geceleerrrr:16:

herkese günayyydınnnnlar :
dün gece ki kadar olmasa da burukluk var içimde ama bastırıcam.pazartesi günü lisenin son senesi başlayacak ve ben özgürlüğüme uçacağım..arkadaşlarımla dershane, kütüphane okul vs. derken en azından evdeki dertlerle uğraşmayacağım para biriktirebilecem..:1: ve daha bi çok şey ..

öff bu sitede bişey var yine o kadar yazdım yazdım göndermedi..bugğn elimden geldiğince paylaşım yapıcam özledim valla :)

işte istiyorum ki emeğimin karşılığını hemen alayım sabırsızlanıyorum...yani bi başkası uğraşsa diyorum kesin dal gibi olmuştu şimdiye çoktan...ben de tartıyı saklatacağım eşime hergün 10 kere tartılıyorum deli gibiyim:)))beki haftada 1 tartılırsam daha güvenli bi sonuç olur benim için de moral bozukluğu olmaz en azından...
bence de iyi olur..takıntı yapıyosundur kendine :34:
teşekkürler:71: evet sadece geceleri yazabiliyorum malesef işyerimde netim yok henüz bağlatmadım...ama 1 aya kadar bağlatmayı düşünüyorum inşallah...
sizleri tanıdıkça daha çok paylaşımda bulunurum merak etmeyin..ben genelde uzuuun uzun yazarım hatta bıkarsınız bile okumaktan:)))
sen paylaşım yapda ne zaman yaparsan yap biz bıkmayız emin ol hem sohbet koyulaşır sayende ben de bi aralar kendi kendime çok konuşuyodum burada :)
bende her sabah tartılıyorum
haftada bir mümkünatı yok dayanamam:1:

o zaman iyi ki ben de tartı yok ehehehee :1:

ben fotoğraflarda ince çıkıyorum nasıl oluyosa :9:
ama aynada baktığımda kocaman bi totoooooooooooooo :52::52:
hele ki adım atarken yandan kendime baktığımda yarım dünya kadar bişi inip inip çıkıyooooooooooo:84::84::84:
:1::60::60::60:ayy iyi güldüm sabah sabah :1: gider o da merak etme :34:
yirin seni
özlemişim ya burayı hemecek:5:
bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar gelsenize yaaaaa:84:

ben ayın 25 inde çok güzel olmak istiyorum :69:
acaba napsam kiiiiiiiiiiiiiiii:69:
mesela kk da güzel öneriler var karıştır azcık siteyi :34::kkk::kkk:
al işte benden de o kadar kimse yokmu paylaşım yapalım çok dertliyim dün gece 03 te yemek yedim bugün desen turşu kızartma ooooof of ya ben diyetten taviz vermeye başladım yaaa moralim çok bozuk dün akşam misafirlikte o kadar kek pasta börek ...vb . şeylere hayır dedim ama eve gelince hende saat 3 te yemek yedim aklım almıyo gelin de beni motive edin azıcık yaaaa:14::14::14::14::14:

sen bişeylere çırpıncan ki sohbet açılsın mesela farklı konularda araştırma yapıp buraya yazabilirsin tartışma konuları bulabilirsin..bu herkes için geçerli bu takım kaç kereler kimse yok diye yazılmadığı için kapanma durumlarıyla karşı karşıya kaldı..

Son düzenleme:
bolu sana yaradı demek maşallah canım
yaradı yaradı :34:
gelip gelip bakıyorum göz atıyorum kim var kim yok dondurma yedim biraz maraş usulu öff itiraflar itiraflar sevmiyorum böle olunca:91:
lütfen müsaitsek burada olduğumuza dair işaret bırakalım :34: :1:
O kadar çok karbonhidrat ve şeker almışsın ki bugün.
O pastada neler var biliyorsun.
O yüzden 10 kere düşünüp sonra yemelisin.
Bir de meyveler masum değil.
ONlar da direk şeker olarak depolanıyor ..
ayy bunu boluda okuyunca takıntı oldu bende karpuz hariç(o da azdı) meyve yemedim..fena takıntı yaptı :)

Yeşil çay ve maydonoz suyu işe yarayacaktır.
tuzu da kesersen çok faydasını görürsün.
maydonoz suyu mu :/ maydonozu sevmem ki suyunu seveyim..
Zayıflayanların fotografrlarına baktım ve ınanamadım. Ve bır turlu neden o dıetlere baslayamadığımı anladım. Kocam degıl esasında ben kendıme ınanmıyormusum. Hemen bugun bırkaç fotograf cekılıcem ve bende 60 kıloya dustugumde ayay paylasacağım. Buraya gelmekle ne kadar dogru bır ıs yapmısımanladım. Motvisyonum artt. Bırde benım gıbı bır suru ınsan varmış onu gordum. BASARACAĞIM - BASARACAGIZ KIZLARRR !!!!!!!!!!!!!!!!!
onun linkini verirmisin canım :34: aramak zor geldi nedense :1: tarayıcından kopyala direk yapıştır:34:

Merhaba kızlar
herkese tünaydın

geçmişi okudum ama işim var alıntı yapamadım özür

aklımda kalanlar ödem için doğadan beşibiyerde yada phyto silim idealdir.
Yeşil çayda olur tabii
bie elma çayı hazırlanabilir
şöleki elmayı kabukları ve çekirdekleriyel 1 litre suya katın içine bi limonu yine aynı şekilde katın
1 kabuk tarçın 4,5 tane karabiber ilavee edipp kaynatın ve için müthiş ödem attırıyo ilgişlilere duyrulur

bu arada eşlerimiz hep sen bölede güzelsin der ever bizleri her halimizle kabullenmeleri güzel bişey tabii sonuçta bizde onları zayıfta olsalar kiloluda olsalar seviyoruz
ama erkekler hep öle demezlermi ?
Makyaj yapmana gerek yok ki sen bölede güzelsin
zayıflamana gerek yokki ben seni bölede seviyorum v.s v.s.
Ama bi kadın her zaman için kendine bakmalı güzel ve bakımlı olmalı

kocam nasılsa beni beğeniyo diye salmamalı kızlarr huu duydunuzmu...
hmm tarif için teşekkürler :34:ben duyduuuuum :1:haklısın canım :1:
Seni motive ettiğime cok sevindim. Bır ınsana ayna tutmak guzelde arkadasıın yaptıgı gıbı sureklı suran kotu buran kotu demekte yanlıs bence. Her seyın bı usulu var.

Kocamın boyuna gelince o 167lik bir dev adam. Cok asık olarak evlendim. Sevdın mı boyun pek önemi kalmıyor.:34:
biz kadınlar pek önem vermiyoruz erkekler sonradan akıllansa bile başta o tür özelliklere önem veriyo :(
pasalarimin okul saati geliyor goturup sonrada biraz isim var (utu,yemek)onlari yapiyim gelirim tekrar
artik is yapmak bile okadar zevkliki bana nekadar is okadar -kilo pc basina oturmasam hep is yapasim var
kizlar kapi,cam silmek +evi supur derken -700gram test ettim nekadar
hani bazen diyorlaryailerde yapamayacaginiz spora baslamayim ona katiliyorum oyuzden ben yuruyusumu gunluk herzaman yapabilirim yerim ve ortamim musait temizligimide yapabilirim fazla temiz olmak goz çikarmaz:34:
oyuzden temizlik+yuruyus=kilo verme
devam:32::32::64::64

evde annem varken temizlik yapmayı sevmiyorum herşeye karışıyo sonuçta benim yaptığımda doğru sonuç veriyo :( geceleri bile otursamda kapıya ben kalkar bakarım ama gündüz vakti hiç bir zaman evde tek bırakılmam ..bende küçük çaplı temizliklerle yetiniyorum kendi odam da yok olsa günde 3 defa baştan siler süpürüüm ehehe :)

katlıyorum sana,bende en kötü hareket bile hereketsizlikten iyidir diyorum.eşim zevkle iş yaptığımı biliyorya takılıyor bazen bu çay demli olmuş bir koşu açda gel diyor ,bana katkıda bulunmaya çalışıyor sağolsun
:) ne güzel..bu arada uzmanlar yaptığınız en ufak hareket kalori yakmanıza yardımcı olur diyor..

dayanamadım resim ekliyorum kuzuşlaarrrrr :1:
içime gömlek giysem diye düşünüyorum
gömlekli bu resimde zaten:12:

Eki Görüntüle 255766

nasılım kızlaaaarr?:69:
pek heyecanlıyım:78:
saçımı napsam ki yaaaa:78::69:

şimdi bu çok ciddi olmasın diye beyaz konversle kombinlemeyi düşünüyorum:12:
ufak çapraz çantalardan alıcam birde
oda beyaz olacak tabiiiii:12::12:
ciddi olmasın diye dalgalı fön iyi gibi geldi bana :34:
maşallah tatlım sen daha ne kilo vermeye uğraşıyosun.gayrt fıstık gibisin

katılıyorummmm darısı başıma :) yahu benim boyumda kısa :(bunun iyi maşallah..

arkadaşlar 2 gündür hastanede tedavi görüyordum bu yüzden bildirim yapamadım üzgünüm ayrıca doktorum bi sürelüiğine diyeti askıya aldırdı yani diyetim bitti zaten 2 gündür aldığım serumlardan dolayı 2 kilo aldım bile çok üzgünüm hepinizden ayrı ayrı özür dileyerek takımdan ayrılmak istiyorum

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM NE OLDU Kİ BÖLE SANA.DİYET YÜZÜNDEN DEĞİLDİR İNŞ.AMAN DİYELİM DİKKATLİ OL.ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SANA

çok morelim bozuk arka dişlerimden kaplamam düştü ama dişiminde yarısı kırıldı çok azı kalmış yarın dişciye gidip cektirmem gerekiyor ama kökün yarısından fazlası içerde kalmış dişin kökünü çektiren varmı hiç aranızda çok canım yanarmı acaba:(

O KADAR KORKMA TATLIM.SONUÇUNU DÜŞÜN İYİ GELİR

bi sorunumuz var

geçen hafta lequim mezun olmak istediğini söyledi ben de ki tabloya göre bu mümkün değildi ama ben belki yanlıştır diye paylaşımda iletmiştim henüz mezun olamayacağı belirtilmişti bunu takımda tam söyliycekken hep bişeyler çıktı dolayısıyla bu hafta paylaşımda lequim yazılmadı geri döner mi acaba yoksa hemen bildirelim kendi isteğiyle ayrıldı ama listeye yazmayı unutmuşuz diye..bi fikir verin banaaa...

AMA MEZUN OLMADAN AYRILMIŞ OLMAK FARKLI BİŞEY MEZUN OLMAK KARNE ALMAK FARKLI BİŞEY KIZLAR.YÖNETİME YADA ELİFE SORUN BUNA BAŞKA Bİ ÇARE BULMANIZ GEREK.YADA LEQUİMLE İLETİŞİME GEÇMEYE ÇALIŞIN Bİ BENCE

kızlar ben çok kötüyüm ya...
annemle babam yatsın da ağlayayım diye bekliyorum..
dün gecede oturdum ağladım saatlerce..
daralıyorum..
çok bunaldım..
içimdeki bişeyi sıkıp sıkıp bırakıyolar sanki..

sebebini düşünüyorum bulamıyorum
Allahım güç ver bana :14:
gerçekten çok kötüyüm ya
kimseye anlatacak birşeyde değil
yapayalnız kaldım
şımarıklık yapıyorum diye kızıyorum kendime
ama yok düzelmiyor
giderek artıyor hala
biri beni mutlu etsin yaa

dün oturdum bi kitap bitirdim
düşünün artık
oda fayda etmedi
kitabın sonuna ağladım yine
ona ağlıyo gibi yapıp kendime ağladım aslında

şimdi yine ağlamak istiyorum
çok ihtiyacım var rahatlamaya
çoo..ookkkk......

TATLIM NİYE Kİ ÖLE.KESİN KAFAYA BİŞEYLER TAKMIŞSIN SEN.
BEN SANA DİYİM SENİNKİYLE UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMEMENİN VERDİĞİ HUZURSUZLUKTAN KAYNAKLANIYO OLABİLİR BU RUH HALİ TATLIM.NE DERSİN?

ben de hemen hemen öyleyim ama ben neyi biriktirdiğimi biliyorum olmayacak bir hayalim var ama inanmadan birşey yapamayacığımı bildiğimden hep inanma rolü oynadım mutuymuşum gibi yaptım ama sonunda bugün her ne kadar güzel iyi olanı istesem de hayal etmeye çalışsam da olmuyor ve bağıra bağıra ağlamak geliyor..seninde ibrçok şeye canın sıkılmıştır dolayısıyla hangi derdin büyük farkedemiyosundur..konuş bizimle :34:

SENDE ANLAT O ZAMAN TATLIM.YÜZLERİNİ BİLMEDİĞİN İNSANLARA DERT ANLATMAK DAHA KOAY OLUR BENCE.DÖK İÇİNİ RAHATLARSIN

slm kızlar ben gelebildim nihayet dün gece misafirliğe gittiğimiz için giremedim geldiğimde yorgundum malesef direk yattım...
bugün de önce listemi yazayım ama ondan da önce tebrik ederim 1.olmuşuz:)))şimdilik benim bi payım yok ama haftaya inşallah listeye girebilirsem ben de elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah...
bu arada efkar basmış buraları kızlar hayırdır inşallah????umarım biran önce toparlarsınız bu ruh haliniz uzun sürmez...bazen oluyo ama biz kadınların doğasında var geçer gider inşallah...
bugün biraz geç kalktım kızlar malesef oğlan gece uyutmadı pek ööle olunca da sabah zor kalktık...11 gibi:((((
kahvaltı:
1 fincan çay (1kesmeşekerle)
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim ekmek
2 ad.marul biraz maydonoz
1 yumurta

arayı atladım çünkü öğlen yemeğim çok geçe kalacaktı

öğlen:
2 ad. köfte
6 kaşık taze fasulıye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara:
1 bardak çay (1 kesmeşekerle)
1 ad.küçük hobby lerden
misafirlikte ikram ettiler de akşamüstü...

akşam:
2 dilim ekmek
2 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
3 ad. köfte
1 kase yoğurt

ara:
2 ad. incir
1 bardak süt

ayrıca bugün 1.5 saat yürüdüm kızlar öğlende 1 saat akşamleyin de yarım saat olmak üzere...
yanlız moralim bozuluyo tartıda en ufak bi oynama yok arada kaçamaklarım olsa da dikkat ediyorum halbuki fazlasıyla yürüyüşlerimi de hiiç aksatmıyorum...sanırım vücudum direniyo çok moral bozucu:37::37::37::37:
neyse benden havadisler böyle şimdilik malesef ben yazarken kimse kalmamış oluyo yarın akşam daha erken gelmek istiyorum belki muhabbetlere daha çok katılırım böylece...
hepinizi öptm tekrar tebrikler...

HEMEN MORAL BOZMA.KİLO ALMIYO OLMANDA BİŞEY SONUÇTA ONU DÜŞÜN.HEM SEN DAHA EMZİRİYOSUN TATLIM

hadi yaa ben bayılırım Türk kahvesine şöyle bol köpüklü eskiden her gün içerdim ama malesef ki ödem yaptığı için bıraktım artık...ara ara keyfim gelince içiyorum muhabbeti güzel insanlarla çok güzel oluyo...:)

AMA ŞEKERSİZ İÇİLMEK ŞARTIYLA TABİİ

kızlar ben sabah 7.30 da yollarda olacam
yatayım artık
çok öpüldünüüzzz iyi geceleerrrr:16:

İYİ YOLCULUKLAR SANA TATLIM

Herkese merhabalar tatlılar

dün akşam ben kızartma yaptım evde başka yemeğimde yoktu

kabaj patlıcan patates karışık şakşıka
domates ve yoğurt sosolu
başka yemekte olmayınca malum benimde o oldu mönüm

1 tabak yedim 5 kaşık kadar,1 dilim ekmekle

sonrasında 3 parça karpuz yedim bu kadar

sabahta 2 dilim ekmekle güzelce klasik kahvaltımı yaptım

ara yapmadım

öğlen arasına çıkıyorum şimdi dönünce yemeğimi yerim artık

herkese güzel haftasonları diliyorum.hoşçakalınnn

off sıkılıyorumm..kızlar gazetede diyetle ilgilii bişeyler buldum onları inceleyeyim misafir gelecekmiş size de yazarım o bilgileri çıkmalıyım şimdi :34:

öğlen yemeğimide yedim.benimde canım sıkıldı kızlar
bende gazeteleri karıştırdım baya bi hatim ettim
5 e kadar işyeriindeyim daha sonra anneme gidicem

Back
X