- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.361
İyi eğlenceler Deryacım,döndüğünde film ile ilgili yorumlarını bekliyorum...msj 25
Kızlar şimdilik çıkıyorum , namaz kılıp sinemaya gideceğiz kızlarla , Dedemin insanları . gelmiş . dönünce mutlaka ( inş ) yazacağım , hepinizi öptüm ..

Desene iyi bir gün olmuş senin için......hmm..Ayy çok heyecanlandım bakarsın ben de sevdiğime kavuşur izmir gelini olurum :)
amin canım...Benim için çok güzeldi.Sevdiğimle konuştum ehehehhe :) ama tabi tamameen uzaktık..
Arzucum karşı tarafı iyi bilir misin?
.Hatta aslında tıp ın hayalimdeki bölüm olduğunu falan anlattım.Dedi keşke vazgeçmeseymişsin.Okuyabilirdin. falan :) moralim yerine geldi.Günün devamın da da sevdiğimi görünce daha bi mutlu oldum ehehhehe :)
o cezaları artık uygulayacaz benim bu hafta sınavlarım son akşamları takıma vakit ayırabilecem :)
.

selam kızlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum. 27 yaşındayım. 4 ay önce dünya tatlısı kızım dünyaya geldi. onunla birlikte 17 kilo aldım 7 gitti. 10 kilo hala benimle yaşıyor. ama hiç mutlu değilim. bebeğimi emziriyorum. hedefim ilk olarak 55 esas 50 yi görmek desteğinize ihtiyacım var. yaza iyi girmek fıstık olmak istiyorum :)))) birde bende şu mesajların sonundaki geriye giden cetvelden istiyorum nasıl yapacağım
Hoşgeldin arkadaşım,daha yeni doğum yapmış sayılırsın,yavaş yavaş gider kilolar endişelenme...Bebeğini de emziriyormuşsun lütfen sağlıklı diyet yap...Güle güle,sağlıkla büyüt kızını,ne tatlıdır şimdi....