Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 25

Kızlar şimdilik çıkıyorum , namaz kılıp sinemaya gideceğiz kızlarla , Dedemin insanları . gelmiş . dönünce mutlaka ( inş ) yazacağım , hepinizi öptüm ..
İyi eğlenceler Deryacım,döndüğünde film ile ilgili yorumlarını bekliyorum...:3:

hmm..Ayy çok heyecanlandım bakarsın ben de sevdiğime kavuşur izmir gelini olurum :)

amin canım...Benim için çok güzeldi.Sevdiğimle konuştum ehehehhe :) ama tabi tamameen uzaktık :( ..
Arzucum karşı tarafı iyi bilir misin?

.Hatta aslında tıp ın hayalimdeki bölüm olduğunu falan anlattım.Dedi keşke vazgeçmeseymişsin.Okuyabilirdin. falan :) moralim yerine geldi.Günün devamın da da sevdiğimi görünce daha bi mutlu oldum ehehhehe :)

o cezaları artık uygulayacaz benim bu hafta sınavlarım son akşamları takıma vakit ayırabilecem :)

.
Desene iyi bir gün olmuş senin için......:16:
selam kızlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum. 27 yaşındayım. 4 ay önce dünya tatlısı kızım dünyaya geldi. onunla birlikte 17 kilo aldım 7 gitti. 10 kilo hala benimle yaşıyor. ama hiç mutlu değilim. bebeğimi emziriyorum. hedefim ilk olarak 55 esas 50 yi görmek desteğinize ihtiyacım var. yaza iyi girmek fıstık olmak istiyorum :)))) birde bende şu mesajların sonundaki geriye giden cetvelden istiyorum nasıl yapacağım

Hoşgeldin arkadaşım,daha yeni doğum yapmış sayılırsın,yavaş yavaş gider kilolar endişelenme...Bebeğini de emziriyormuşsun lütfen sağlıklı diyet yap...Güle güle,sağlıkla büyüt kızını,ne tatlıdır şimdi....:nazar::nazar:

İyi eğlenceler Deryacım,döndüğünde film ile ilgili yorumlarını bekliyorum...:3:

Hoşgeldin arkadaşım,daha yeni doğum yapmış sayılırsın,yavaş yavaş gider kilolar endişelenme...Bebeğini de emziriyormuşsun lütfen sağlıklı diyet yap...Güle güle,sağlıkla büyüt kızını,ne tatlıdır şimdi....:nazar::nazar:

tşk ederim canım inşallah tabiki çok tatlı agucuklar havada uçuşuyor. gitsin yaaa inşallah. sporla bu akşam diyete başlıyorum yarın akşama yazacağım hepsini sabahta açkarnına tartılatım tüm detayları yarın akşama yazacağım size :)))

msj 26

Arzucum film çok güzeldi . Sonunda ağlamaktan başım ağrıdı . Oyuncu kadrosu harika.İzlemenizi tavsiye ederim .Ah eski yıllar , eski insanlar , teknoloji ve hayat koşturmacası bizleri ne hale getirmiş.Çocuklarımız için üzülüyorum , çocukluklarını yaşayamıyorlar ...

kızlar şu cetveli profil yerine yapıştırıyorum formata uygun değil diyor sinir oldum yaaa bi yardım eder misiniz??

Deryacığım hoşgeldin canım... Nasılsın, psikolojini düzeltebildin mi?

msj 27

Betülcüm aslında moralim çok düzelmedi . zaten bu hafta bir de malum durum , karnım iyice şişti . Dün tartıya çıktım , gözlerime inanamadım . Bu hafta durum kritik .neyse haftaya inş karnım inmiş olur . Of ya zaten zorla 200 gr veriyorum , bu hafta o da yok . Bakalım , 1 hafta sonra şubat tatili başlayacak . ben de evde sabahleyin spor yaparım . sonra da spor kursu açılır.

takımı coştururum artık ..her hafta kilo çizelgemi değiştiririm ...:52:

Kızlar benim kızlar bırakmıyor gelicem birazdan. Off sinir oldum yaa. Biri ağlıyo başımda öbürü gel yanımda otur diyor. Daha listemi yazıcam. Yorumlarınızıda bekliyorum listeme. Dr. Ayça var hani kanal d programına çıkıyor. Onun listesine başladım bugün. 1 ayda 8 kilo diyor hemde tek saç teliniz dökülmeden diye açıkladı. Her çeşit varmış listede. Bakalım onu da deneyelim. :37:

aynen öyle oldu hayatım :)
msj 26

Arzucum film çok güzeldi . Sonunda ağlamaktan başım ağrıdı . Oyuncu kadrosu harika.İzlemenizi tavsiye ederim .Ah eski yıllar , eski insanlar , teknoloji ve hayat koşturmacası bizleri ne hale getirmiş.Çocuklarımız için üzülüyorum , çocukluklarını yaşayamıyorlar ...
bende gitmek istiyorum ama gidecek adam yok...Acaba gopta bu hafta ne var tek giderim bende ne olmuş...
kızlar şu cetveli profil yerine yapıştırıyorum formata uygun değil diyor sinir oldum yaaa bi yardım eder misiniz??

canım linkin altında sana anlattığım gibi yapsaydın...Cetvelin hazır halini gösteriyor ya ona sağ tıklayıp özelliklerden urlyi kopyala oraya yapıştır..

msj 29

Hasretcim sesin çıkmıyor , nerelerdesin , halen mutluluktan uçuyor musun , artık aramıza dön canım . Damat bey gitti mi ?

msj 30

Kızlar bugün neler yediğimi yazayım , sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım , çok yemedim ama . biraz maydanoz ve peynir aldım , şekersiz çay .

öğlen

tarhana çorbası ve mısır ekmeği , yanında salata .

akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek .

bugün çok su içemedim , biraz yoğundum . Elmalı karışım yapmıştım , ondan 2 bardak içtim .

Kızlar benim kızlar bırakmıyor gelicem birazdan. Off sinir oldum yaa. Biri ağlıyo başımda öbürü gel yanımda otur diyor. Daha listemi yazıcam. Yorumlarınızıda bekliyorum listeme. Dr. Ayça var hani kanal d programına çıkıyor. Onun listesine başladım bugün. 1 ayda 8 kilo diyor hemde tek saç teliniz dökülmeden diye açıkladı. Her çeşit varmış listede. Bakalım onu da deneyelim. :37:

bir dene bakalım hayatım :) umarım işe yarar...

msj 31

ayrıca eve yürüyerek geldim .

şimdilik çıkıyorum , yazılı hazırlayacağım , bu hafta sınav haftası ...hepinize iyi geceler :54:

msj 30

Kızlar bugün neler yediğimi yazayım , sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım , çok yemedim ama . biraz maydanoz ve peynir aldım , şekersiz çay .

öğlen

tarhana çorbası ve mısır ekmeği , yanında salata .

akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek .

bugün çok su içemedim , biraz yoğundum . Elmalı karışım yapmıştım , ondan 2 bardak içtim .

maşallah hatunuma :) :) iyi gidiyorsun iyi :)

selam millet yürüyüşten şimdi geldim bende akşam ızgara tavuk yedim biraz bugun iyi gitti diet

Nurcancım gelmiş..nasılsın hayatım...

tşk canım iyiyim forumdan geldim şimdi yürüdüm dolaştım filan bugun liseye giden aşk acısı çeken kızlar gibi mutsuz vede umutsuzum canım sıkılıor çok
sen nasılsın hayatla aran nasıl;)

Back
X