Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

11 Ocak 2012 Çarşamba

KAHVALTI:
1.5 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk peynir
Domates…

ÖĞLE:
1 kase ( 2 kepçe) yeşil mercimek yemeği
100 gr light yoğurt

ARA:
1 portakal
1 kupa yeşilçay

AKŞAM:
100 gr yy yoğurt
Haşlanmış karnabahar

ARA:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe

2 lt su
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş ara ara da koştum.

Süper menün çok güzel, 0 kaçamak. :46::46:

Kaptan, kızlar seviyo diyerekten yaptım, amma velakin pişerken çok kötü düşünceler geldi. Dedim önce ben tadayım kötüyse nasıl yedirirm çocuklara. :27::27:Ufaktı zatenn. Ya bide malum dönemdeyim cnm çok fena tatlı istedi de ondan. Ama öğlen ve akşam ekmek yemedim.

Kızlar yemeklerimize önce su içerek başlayacakmışız. Sonra çorba, salata, yoğurt ve en son ana yemek. Eğer bu sırayla yersek ana yemeğe ve ekmeğe yüklenmemiş oluyoruz. Diyetisyen tavsiyesi imiş bir arkadaşıma önermiş.

Süper menün çok güzel, 0 kaçamak. :46::46:

Kaptan, kızlar seviyo diyerekten yaptım, amma velakin pişerken çok kötü düşünceler geldi. Dedim önce ben tadayım kötüyse nasıl yedirirm çocuklara. :27::27:Ufaktı zatenn. Ya bide malum dönemdeyim cnm çok fena tatlı istedi de ondan. Ama öğlen ve akşam ekmek yemedim.

Teşekkür ederim hayatım.:16::16::16:

Son düzenleme:
Ne geldi ne geldi.? Haydi gel çabuk merak ettim...
anlatıcam aşağıdaki mesajda :)
Kızlar yemeklerimize önce su içerek başlayacakmışız. Sonra çorba, salata, yoğurt ve en son ana yemek. Eğer bu sırayla yersek ana yemeğe ve ekmeğe yüklenmemiş oluyoruz. Diyetisyen tavsiyesi imiş bir arkadaşıma önermiş.

çok doğru hayatım ve işe de yarıyor..

kızlar aklıma bugün bir fikir gelmişti hazır annemde yok bir deniyim dedim.
Biraz oğurdu azıcık sulandırdım içine ekmek içi doğradım azıcık.Sonra onu blendırdan geçirdim.Ve 330 ml.lik şişeye koydum yarın okulda onu içicem ehehehe :) hem ekmek var hem yoğurt hem de sulu.Ama yanında bişey daha yiyimne yiyim?

kızlar aklıma bugün bir fikir gelmişti hazır annemde yok bir deniyim dedim.
Biraz oğurdu azıcık sulandırdım içine ekmek içi doğradım azıcık.Sonra onu blendırdan geçirdim.Ve 330 ml.lik şişeye koydum yarın okulda onu içicem ehehehe :) hem ekmek var hem yoğurt hem de sulu.Ama yanında bişey daha yiyimne yiyim?

Allah iyiliğini versin ececim. Bende diyorum bu kız ne bulduu. Kahvaltı mı cnm. O kısmısını anlamadım. Sabah kahvaltı yapamıyormusun evde cnm. Kendine güzel bir sandviç hazırlasan sana çok lazım. En önemli öğün. Kahvaltıda az ekmek diğer çeşitleri yiyebilirsin azar azar biliyorsun, ama akşamı ise çok hafif geçiştirmek lazım. Sen tam tersini yapıyorsun bana kalırsa. Ayranla yarım simit yesen?:34:

Allah iyiliğini versin ececim. Bende diyorum bu kız ne bulduu. Kahvaltı mı cnm. O kısmısını anlamadım. Sabah kahvaltı yapamıyormusun evde cnm. Kendine güzel bir sandviç hazırlasan sana çok lazım. En önemli öğün. Kahvaltıda az ekmek diğer çeşitleri yiyebilirsin azar azar biliyorsun, ama akşamı ise çok hafif geçiştirmek lazım. Sen tam tersini yapıyorsun bana kalırsa. Ayranla yarım simit yesen?:34:

hayatım benim para harcamamam lazım.Para biriktirmeliyim ve ben günde sadece 1 lira atabiliyorum kenarıma.O yüzden.Mesela onun yanına yarın zytin götürsem?

diğer günlerdede mesela 4-5 zeytin bir dl. ekmek ve meyve. bazen peynir olabilir mesela...

hayatım benim para harcamamam lazım.Para biriktirmeliyim ve ben günde sadece 1 lira atabiliyorum kenarıma.O yüzden.Mesela onun yanına yarın zytin götürsem?

diğer günlerdede mesela 4-5 zeytin bir dl. ekmek ve meyve. bazen peynir olabilir mesela...

Çok daha güzel bir fikir cnm. Hem daha iyi beslenmiş olursun hem rejim olur.

Neyse hatunlarım ben kaçıyorum.Malum yarın son ve tarih sınavı var.Çalışmalıyım...Hayırlı geceler hepinize...

ayy nedense bu gözüme çok güzel göründü sanırım acıktım :)

önce tarifi:Meksika Fasulyeli Salata

Malzemeler:
•yarım demet mayd.
•1 demet dereotu
•4-5 taze soğan
•2 domates
•2 salatalık (arzuya göre kornişon turşu)
•1 konserve 250gr meksika fasulyesi
Sos:
•limon
•zeytinyağı
•tuz
Hazırlanması:
1.Tüm malzemeyi yıkayıp ince ince doğrayın. Harmanlayıp sudan geçirilmiş faulyeyi ekleyin.
2.Servise 10-15 dak. kala sosu ekleyip tabağa alın.

vee fotoğrafı...

$Untitled.webp

Hasretcim ben diyorum ki biz seninle birlikte diyet yapalım.Bir zaman belirleyelim.Bir de hedef kilo.O hedefe ne kadar yaklaşırsak o kadar kâr.Benim de sevdiceim ip gibi :) boyu uzun beli tığ gibi :) sanırsın sakız gibi çekmişler ehehhehe :)Ben bazen onu özlediğim zaman , kırıldığım zaman ya da aklıma zayıf olduğu gelince diyetime dikkat edebiliyorum :) bugün olduğu gibi :)Birlikte yapalım ne yapacaksak.Benim sınavlarım yarın bitiyor.Cumadan itibaren o market senin bu market benim o pazar senin bu pazar benim fıldır fıldır yürüyeceğim :)

aaa tamm ck sewınırım yapacklarımızı menumuzu berabr aksamdan belırleyelm olur mı yanı kndı lıstemızı kndımız belırleyelm bızımle berabr ılarlemk ısteyende yazdklarımıza gre yapr supr olur

11 Ocak 2012 Çarşamba

KAHVALTI:
1.5 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk peynir
Domates…

ÖĞLE:
1 kase ( 2 kepçe) yeşil mercimek yemeği
100 gr light yoğurt

ARA:
1 portakal
1 kupa yeşilçay

AKŞAM:
100 gr yy yoğurt
Haşlanmış karnabahar

ARA:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe

2 lt su
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş ara ara da koştum.
masllh hatunuma :nazar::nazar: hep bole kacamaksız gnler yasrz ıns

bugn derya hc gırmedı sanırım normlde gırrdı bı problem yoktr ıns:26::26:
suan yeslcayımı ıcıorum hadı berabr ıcelım yazımı okuyyunca hemn gıdın sızde alın elınıze bı cay:40::40:
pazrtesı gelsede pora baslasam okadr cok ıstıorum kı baslamayı yaptıgım pastadan yemedım :nazar::nazar:

kötüydü hayatım :( bütün gece o sınava çalıştım saat 3,15te yattım bütün formülleri ezberledim falan okulda da defterdeki soruları çözdüm test kitabından çözdüm falan ama sınavda hep birbirine karıştırdım :( halbuki sorular kolaydı...Diyorum acaba kendimi çok yordum da ondan mı karıştırdım...

canım olsun inşallah güzel sonuç gelirde şaşırtır seni mat. dersin bende senin gibiydim. çok çalışırdım. sınavda karman çorman çok çalışmaktan oluyor diyim sana. ama çalışmadanda olmaz tabi. ikinci dönemi var daha bunun

kızlar bilgisayarı kapatmadan söyliyim dedim 15 dk daha spor yaptım...Az ter attım gibi hissediyorum ama her yanım alev alev :)

Hadi kızlar şimdilik kaçtım ben. Yarın sabahtan ,ikindiye kadar yokum kursum var. Haberiniz ola. Gelince eve girerim. Belki birazdan dönebilirm de fırsat bulursam.
Ececim, sınavında başarılar.

Back
X