Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de bunu oylamaya sunmalıyım.
Sizce takım içindeki dereceler verilen kilo miktarına göre mi olsun, yüzdeye göre mi?Kilo miktarına göre diyenler evet yüzdeye göre diyenler hayır seçeneğini kullanacak...
lütfen isminizi kendiniz yazın ki oylama sırasını görelim.

Hasretttt evet
samanyolu evet
seng evet
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır

Sizce takım içindeki dereceler verilen kilo miktarına göre mi olsun, yüzdeye göre mi?Kilo miktarına göre diyenler evet yüzdeye göre diyenler hayır seçeneğini kullanacak...

Hasretttt evet
samanyolu evet
seng evet
rezzan evet
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır

Canım benim katılmaya hakkım varmı bilemedim ama yazayım dedim kabul ederseniz. Bana özelden yazacaktın unuttun sanırım. İzne mi ayrıldım ben? Haftaya bugün sınava gireceğim. Ondan sonra rahatlarım inşallah. Motivemi de kazanırım umarım. Vermem gereken 3 kilomu da versem de kurtulsam. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, takıma hareket gelmiş. Umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda kavuşur.

Canım benim katılmaya hakkım varmı bilemedim ama yazayım dedim kabul ederseniz. Bana özelden yazacaktın unuttun sanırım. İzne mi ayrıldım ben? Haftaya bugün sınava gireceğim. Ondan sonra rahatlarım inşallah. Motivemi de kazanırım umarım. Vermem gereken 3 kilomu da versem de kurtulsam. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, takıma hareket gelmiş. Umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda kavuşur.

canım izne ayrıldın.dolayısıyla genel takım listesinde adın var yani oylama hakkın var.teşekkür ederim.canım evet yarın sınav var malum coğrafya dan eksiğim var onla uğraşmaktan akıl kalmadı.sınavında başarılar canım

canım sana kesin bir söz veremem ama şu an yer var gibi gözüküyor ben çok memnun olurum takım da yer almandan.

ben haftaya kadar mezun ollurum herhalde tatlım o zaman 1 kişilik yer çıkar diye düşünüyorum

Kurallar

1-Herkes her gün rapor verecek.(yeşilçay, su, menü, spor...)
2-Herkes en az 7 rapora yorum yazacak.(yorum yapmış olmak için değil lütfen)
3-Herkesin kilo cetveli olacak.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Herkes hergün takıma girecek ve en az 7 mesaj yazacak.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar ceza alacak)
5-Herkes bildirimini kendi hesaplayacak.Kaptan/kaptan yardımcısı kontrol edip toplam yüzdeyi hesaplayacak.
6-Haftalık eşleştirmeyle rakipler seçilecek.(2şerli)
7-Haftanın birincisi imzalarımızda vb. takımımızın 1. diye yazılarak ödüllendirilecek.
8-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
9-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.

Zaten ir mazereti olan arkadaşlar bildirecekleri için sorun olmayacak.
Bir de arkadaşlar sürekli meşgul olanları anlıyorum tabii ki ama ben de takım için birşeyler yapmak zorundayım.

böyle kuralların olması takım için daha iyi ben katılıyorum

evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır

begüm evet

Eki Görüntüle 379655

yukarıdaki oylamaya bu listede bulunan herkes katılabilir...

özlemcim rica etsem sınavdan sonra bana hatırlatır mısın amonra ve begümd nin kesin kayıtlı başlangıç kilolarını kaydetmeliyim.püsküüte sorunuştum o da evaplamıştı ama unuttum onu.Bir yeriine not alabilirsen...

benim başlangıcım 87 diye hatırlıyorum tatlım ne için lazımdı ki?

dünkü mönümü yazıyım size hemen kızçeler

sabah:2 dilim ekmek arası lor koyup tost yaptım 1 bardak şekersiz çay ile yedim

ara:çeyrek armut

öğle:3 köfte+az yağlı salata+1 dilim ekmek

ara:1 yovita

akşam:6 kaşık ıspanak yemeği üzeri az yoğurtlu+salata+1 dilim ekmek

akşamki ekmek olmayaydı iyiydi ama kaçtı azcık

bugün doktor randevum var bakalım kaç kilo gitmiş ak kara çıkıcak meydana :))

Begümcüm mezun olunca unutma ama :)
bence de canım bu kurallar kalmalı...
Oy için teşekkürler canım...
Canım menün çok güzel..
Mezun olabileceğin en düşük kilo için :) elimde bulunsun istedim canım

Off yarın ki sınav yüzünden kasılıyorum yaa..
Kızlar yarın kahvalti da ne yemeliyım sizce?

canım bugün ders çalışmaktan kafamı kaldıramadım ki.normalde hiçbirşey yapamasam göbek atarım :1: bir de hem bilgisayardaki netin kotası dolu hem de ders çalıştığım için pc acamıyorum buradan da ya gözümden kaçıyor ya da yazmak zor olduğu için erteliyorum.

Bu arada hayatim takım boşken bile burada olduğun için teşekkürler
canım benım tabıkıde burada olucam.sonuçta takımız ama bazen kımse olmayıınca uzuluyorum.diğer takımlar cok işliyor dıye:5:

Selam kızlar ben kardeş takım 13. gruptan Ebru. Tebrik ediyorum hepinizi.
tesekkur ederız canım.sizide tebrık ederız

merhaba kızlar bugun giremedim fazla misafirim vardı.mönüm kötü sayılabilir bugun yazım hemen

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:yeşilçay şekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:1 simit ayran
akşam:tavuk 1 dilim ekmek ayran salata
canım menun bence guzel simit yemeyı önceden ayarladıysan o gun öğünlerınde ekmek yememlısın .buna dikkat edersen olur bence

işte burada yardımcın ama çokkkk yorgun bi halde.....

arkadaşlar kaptana yazdım özelden size derdimi dökeyim oğluşum gözümün nuru hastalandı sabah 5 gıbı hastanedeydık ateşlendi düşmek bilmedi ateşi saat akşam 9 gibi eve geldik öyle bitkin ve yorgunumki tahmin bile edemezsiniz :(
o minicik beden kocaman yatakda yatıyor olması canımı yaktı annemmmm annecimmm diye ağladı kuzucummmm
rabbim hepimizin evladını korusun

böyle işte daha ilk bildirimde kaldım ama sevindirici bi haber vereyim sizlere geç de olsa :))) -1,4 kilodayim ayyy nasıl mutlu oldum tahmın edemezsiniz resmen moral buldum sonra yediklerimi düşündüm daha mutlu oldum :))
ben normalde böyle stresli zamanlarımda elimde nutellayla geziyor olmam lazımdı şu saatler de :)))

sabah kahvaltı yok
ara yok
öğlen sade kahve
ara yok
aksam yani saat 21:20 de bir tabak bulgur pilavı bir kase cacaık yedim
2 lt su gün içinde
canım coooooooookkkkkk gecmış olsun .üzüldüm bak önemli olan sağlık siz ıyı olunda buraya nezamna ıstersen ozamn yaz.menuye söylıcek bıseyım yok zaten streslı gun yasamışşın cıkolata yedeım desen bile senı anlardım.ıyıkı yemmemişşn ama.tebrıkler

canım bugün ders çalışmaktan kafamı kaldıramadım ki.normalde hiçbirşey yapamasam göbek atarım :1: bir de hem bilgisayardaki netin kotası dolu hem de ders çalıştığım için pc acamıyorum buradan da ya gözümden kaçıyor ya da yazmak zor olduğu için erteliyorum.

Bu arada hayatim takım boşken bile burada olduğun için teşekkürler

Selam kızlar ben kardeş takım 13. gruptan Ebru. Tebrik ediyorum hepinizi.

merhaba kızlar bugun giremedim fazla misafirim vardı.mönüm kötü sayılabilir bugun yazım hemen

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:yeşilçay şekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:1 simit ayran
akşam:tavuk 1 dilim ekmek ayran salata

işte burada yardımcın ama çokkkk yorgun bi halde.....

arkadaşlar kaptana yazdım özelden size derdimi dökeyim oğluşum gözümün nuru hastalandı sabah 5 gıbı hastanedeydık ateşlendi düşmek bilmedi ateşi saat akşam 9 gibi eve geldik öyle bitkin ve yorgunumki tahmin bile edemezsiniz :(
o minicik beden kocaman yatakda yatıyor olması canımı yaktı annemmmm annecimmm diye ağladı kuzucummmm
rabbim hepimizin evladını korusun

böyle işte daha ilk bildirimde kaldım ama sevindirici bi haber vereyim sizlere geç de olsa :))) -1,4 kilodayim ayyy nasıl mutlu oldum tahmın edemezsiniz resmen moral buldum sonra yediklerimi düşündüm daha mutlu oldum :))
ben normalde böyle stresli zamanlarımda elimde nutellayla geziyor olmam lazımdı şu saatler de :)))

sabah kahvaltı yok
ara yok
öğlen sade kahve
ara yok
aksam yani saat 21:20 de bir tabak bulgur pilavı bir kase cacaık yedim
2 lt su gün içinde

inşallah veririz kiloları ya bazı haftalar umutsuzluğa kapılıyorum hergün hafif bişeyler uydurmak yemek olarak zor oluor işte gercı cocugun peşinde tümgün yoruluyor insan ama yinede yetmior işte
valla canım bende zorlanıyorum.bıktım artık dessem yerıdır.bendede 1 erkek cocugu var.ama inan yemek yemekten ,yedıklerıme dıkkat etmekten okadar sıkılıyorumkı bazen.malum 83 kilodan 58 düştum .ve bundan bıle bıktım

cok iyi anlıyorum ama beynimize söz geçirmeyi öğrenmeliyiz artık ya benim yetti canıma valla, kebapda yesen bir dilim ekmekle domatesde yesem aynı şey oluyor doyuyorum ve bitiyor demekki nefsimi terbiye temem lazımmış ve birde asla ve asla öğün aralarında fazla zaman olmaması lazım bu tamamen kendi fikrim :) çunku cok acıktı gözüm dönüyor doymuyor hep daha daha oluyorum ama yazık etmicem kendime artık kendi kendimi mahvediyorum başka hiç bişey olmuyor 31 yaşındayım tanyonum yukselıp duruyo niyeeee kilodan oğlumla dışarı cıkamıyorum niyeee o koşuyor yetişemem diye
yani demekki herşey yemek değil cok acıktığımda gidip makyaj yağıcam artıkk :)))) nasıl fikir ama :)))))))))
vallavalla su beyın olayından beynıme hukmetmekten bıktım yaff yaa neden bızde yesek kilo almayanlardan değiliz

Eki Görüntüle 379655

yukarıdaki oylamaya bu listede bulunan herkes katılabilir...

özlemcim rica etsem sınavdan sonra bana hatırlatır mısın amonra ve begümd nin kesin kayıtlı başlangıç kilolarını kaydetmeliyim.püsküüte sorunuştum o da evaplamıştı ama unuttum onu.Bir yeriine not alabilirsen...
ayy canım bende katılmak ısterım tabloya yazamadım ama.ayy canım bıde hasret 1 olduya onu nereye nasıl tabloma kaydedıcem

adımın 1.likte gormek coook guzl bısı:21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
hasretcım cooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk tebrık edrım .tam gaz devam gurur duyuyyorum bı bayan olarak .kilo gıtmesı özguvenın dahada gelmesı demektır.

Günaydın kızlar,bugün sabahtan bir bakayım dedim ama kimsecikler yok,birazdan temizliğe başlarım,sonra kayınpedere gidicem,akşam geç dönerim bilginize kaptanlarım...İşim çok ,temizlik ,ütü,camlar hepsini halletmem lazım,yarın çocuklar evde ayağımın altında dolaştıkça temizlik falan olmuyor:79::79:Görüşmek üzere...
kolay gelsın canım benım .

Hasretttt evet
samanyolu evet
seng evet
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
bencede kiloya göre olsun evettttttttttt yanı.ben yuzdelikten anlamıyorum yafff.ayy canım bı tablo daha yapmışşın ya bende baslangıç kilom 83

dünkü mönümü yazıyım size hemen kızçeler

sabah:2 dilim ekmek arası lor koyup tost yaptım 1 bardak şekersiz çay ile yedim

öğle:3 köfte+az yağlı salata+1 dilim ekmek

ara:1 yovita

akşam:6 kaşık ıspanak yemeği üzeri az yoğurtlu+salata+1 dilim ekmek

akşamki ekmek olmayaydı iyiydi ama kaçtı azcık

bugün doktor randevum var bakalım kaç kilo gitmiş ak kara çıkıcak meydana :))
canım menu gözel .bencede her öğünde ekmek yemekten ziyade mumkunse azaltıp sadece sabah kahvaltılarında ekmek yesen super olur.tecrubem yanı

ayy benımde yegen gırcek sınava ben bıle heeyecanlandım.canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun.küp seker atın agzınıza derler ama sınava gırmeden

Ezgicim telefondan anlatamıyorum ki şimdi.bence hepimiz aynı anda yazmayalım zaten. Yarın sınavdan sonra görüşelim konuyu...

ayy canlar ya hafta sonu yemede düzen muzen kalmıyor eşim evde olunca ee oğluşum evde durmak ıstemeyınce kahvaltı bı yapıyoz hadı dısardayız.ne buluyossam yıyorum valla dengeyı kaçırıyorum.napcam bu hafta sonları bılmıyorum.bugun 58.2 geldım yafff
menu
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek kk peynır
öğlen 1 lahmacun 1 ayran salata
1 acık cay
1 kase dolusu fındık fıstık 2 bardak ayran 3 kasık mantı 1 halley cıkolata.işte bunlar kilo aldırıyor ya.ben cerez kurduyum fındık fıstık dayanamıyorum eve normalde sokmamda bu ara canım coooooooooooookkk ıstedıgı için aldım ve yedım.pazartesı kendımı toplamam lazım.kilo almamın sebebı zaten fındık fıstık oluyor.yaaaaaaaaaaaaaaaaa kendıme cok kızgınım hafta sonu bişey oluyor ya bana anlamıyorum.eşim yemeyı sevınce ee hafta sonu evde olup onu görunce bendede yeme ıstegı artıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ezgicim telefondan anlatamıyorum ki şimdi.bence hepimiz aynı anda yazmayalım zaten. Yarın sınavdan sonra görüşelim konuyu...

bence hepımız 1 hafta boyunca tablomuzda asılı dursun ama sen bılırsın canım.sen once sınavı dusun canım bı at su stresıde önemlı değil

Ece'cim başarılar sınavında.
Diyet miyet boşver yarın sabah patates ye haşlama.
Yanında da yumurta.
Patates malum karbonhidrat sınavda hemen enerji açığa çıkar iyi olur bir yerde okumuştum kendim sınava gireceğimde başka bir etkisi daha vardı ama hatırlayamadım yumurta da tok tutar sonra ceviz ye oomega 3 depon sağlam olsun düşünmeni kolaylaştırır hem de strese birebir.
Yanına da taze sıkılmış meyve suyu.
Ama miktarlarını çok abartma rahatsız etmesin :1:

Back
X