- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.541
amanınnnn az sabredersen regli sonrası erimiş olucan daha da erirsin. adı neydi çikolatamı ne böööğğkk onlarrr :)
Çikolata,kurabiye,sütlü tatlılar herşeyyy böööööğğğk di mi arkadaşım...

Günaydın canlar...
Dünkü stresi atlattım sayılır.herkes türkçeye lanet ediyor ben tam tersi türkçenin full olma ihtimaliyle karşı karşıyayım :):):)
Ececim bunlar çok güzel haberler,evet kimsenin yanında türkçe full olabilir falan deme,can güvenliğin olmaz..Geçen teneffüs doyurdum karnımı
menüyü akşam yazarım...
Veee coğrafyada 2 sınıfın en yüksek notunu almışım çok mutluyum siniftakiler bi fena oldu.
:)

Ne güzel eşofmanlar alınmış,spora da başlanıyor,yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyorsun arkadaşım...iyiyim pazartesi sendromu yaşıyorum bi de bugün yalnız çalışıyorum.diğer arkadaşlar yok canım sıkıldı tek başıma.sen nasılsın canım?
az önce netten sauna eşofman şiparişi verdim.bundan sonra akşamları eşofmanlarımı giyip 1 saat yürüyüşe gidicem inşallah

selam kızlar nasılsınız bu sabah erken uyanmama ragmen evi sil süpür bi dak bile oturamadım anca şimdi oturdum size bakim dedim oğlumu doktora götürücem gözü iltihaplanmış sanırım ordan annemlere ugrayabilirim akşam yemeğine öyle işte bugun canım sıkılıyor kızlar bazı nedenler var elbette ama fazlada düşünüp dillendirmek istemiyorumbu öğlene tam tahıllı simit aldım bakalım yemek yapamadım çünkü bugun evle çok işim vardı
Canım her neyse sıkma canını valla kimse için kendini üzdüğüne değmiyor,zaten üzüldüğünü bile anlamıyorlar...Fare dağa küsmüş misali
Canım bizde de aynı durum var,gerçi benim oğlum 16 yaşında ama kusma ve ishal yüzünden kafası kalkmadı yavrumun...Bugün iyi,bulantı devam,ama ishal yok şimdilik,Merhabaaa fıstıklarrr :)))
bende bugun erkencıyım oğlum saat 6 da dikildi ayağaben hiç bişey yapamadım öğlen de hastanedeydık ishal mahvetti cocugu ya ne zaman iyi olucak kafayi yicem
![]()
anneler bi fikriniz varsa lütfen paylaşın cocuk hem kusuyo hem ishal ne yedireceğimi şaşırdım eşimde bu gece evde olmucak nolur dua edin bize![]()
muz,ayran,haşlanmış pirinç ve makarna,havuç verebilirsin,tabii bol bol su içilmeli....Fla....diye bir ilaç kullanıyorum,daha önce aynı durumdan hastanelik olduğumuz için evde bulunduruyorum...