selam millet
oyyy yoruldummmm yahuu öğlene kadar evi derle topla öğleden sonra kendimi dışarı attım :)))) oğluşuma gidip alışveriş yaptım yeni ciciler aldım :))))
keyifli ve yorucu bi gündü
Oğlunun iyileşmesine sevindim Özlemcim,menünde çok güzel,oğlun cicilerini güle güle,sağlıklı şekilde giysin eskitsin inşaallah...
gunaydın hatunlar nasılsınız
neredeyse 1 haftadr ıse gelmıorum gelıp stajere bısıler gosterıp ewe dondum yanı gıremedım nete nolur kusura bakmayın
reglı oldum artıdayım:18::18::18::18:
haftaya telafı edecegımı dusunuorum
dun hastanedeydım saclarım cok dokuluo dıe gıttım ıgne felan werdı bı suru sey 

artık aranızdayım ben sızden uzak olunca laaap dıe alıorum gerıye kıloları
Canım geçmiş olsun,bir dönem bende de olmuştu,dengesiz beslenme demişti dr...Aslının gidişi sana yaramadı anlaşılan...
canım dıyetısyene falan gıtme cok paralar gıdıyor.herkesın bıldıgı diyetlerı yazıp para alıyorlar.ınan gerek yok ya sen oraya gıtsende yemek ıstedıkten sonra yersın.iş sende bıtıyor
Haklısın aslında,bazen tatlı krizlerim tutuyor gözüm birşey görmüyor,insülin direnci mi var diye korkuyorum,gerçi ailede kimsede şeker yok ama...
canım benım hızla verılen kılo hızla alınır dıye bırsey olduguna ınanmıyorum.ben 28 kılo vermış oldum .bu alışkanlıkları değiştırmekle alakalı dıye dusunuyorum.hayaımız boyunca yemek duzenımızı kontrol altına almayıp alışkanlıklarımızı değiştırmezsek tabıkı kılo alınır.ben bunu 2 senedır alışkanlık halınde getırdım.beynıme okadar yerleştırdımkı bunu umarım hep boyle gıder
ahhh bunu bende bir başarsam çok iyi olacak,yaş ilerledikçe kilo vermek de zorlaşıyor haklısın....:44:
merhabalar kızlar,herkese hayırlı günler
dün evlilik yıldönümümdü güzel geçti
yarın sabahtan dişçi randevum var o yüzden kilo bildirimimi bugünden yapmak istiyorum
75,20 olarak ve mezun olmak istiyorum artık seng duyy benii kuzummm
Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin,ne güzel mezun oluyorsun,darısı başımıza,bak unutma bizi sakın,ara sıra uğra...
off...Ne yapmalıyım ki takımın motivasyonu artsın..Tamam pc başında kilo verilmiyor ama kimse gelip konuşmayınca da gelenlerinde konuşası olmuyor...
Sen sıkma canını herşey düzelir,bu arada çok da marifetlisin,mantılar,kekler ellerine sağlık...:nazar
Valla ödülü hakettin,sen dengelemeyi de beceriyorsun,ye gitsin anacım...

Ne güzel kız kardeşlerinin olması,hep özenmişimdir,benim sadece 1 tane erkek kardeşim var...
yemicem kuzum ya dişlerimi zaten cok oldu fırcalayalı:)
Aferin benim arkadaşıma...

Yarın tartı - gösterecek anlaşılan...
ahaaaahhhhaaaahhhhhhhh

bende istiyom gezmek çoook sıkıldımmm...
...
Kıyamam ben sana,az kaldı sık dişini,sonra seni tutana aşkolsun,hem sen daha yeni tatilden gelmedin mi bakayım...:44: