- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.781
Kızlar ben çok kötüyüm yaaa....yaziyorum ama nedense göndermiyor...mesaj sayımı da unuttum bugün bilg.dan bakıcam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar kaçamaksız birgün olur inşallah bende evi temizledim yoruldum baya yaw off tartıda hep fazla cıkıorum adet gelmedi şiştim iyice nie bizim takımda kimse doğru düzgün kilo veremior yaw lanetlendik sanki off
kuş kadar yiyip yine veremioz ilginç bünyeye sahibiz vesselam :)
hasret geçen sene bu zamnlar arkadşlar evlenmişti onlarla tatile çiıktık
açıkbüfe faln ben deli gibi yiyorum
kız dediğin gibi aynen zayıflıktan zafiyet geçirecek
dediğin gibi buda yemiyordu tabağına accık alıyordu ay şiştim diyordu
ben niye şişmiyorum yahu![]()
off ben ne z amn olcm ole yap yap aynı ehehe koptum:)gunaydn kızlar nasılsuınz
ıcımde hıc rejm yapma ıstegı yok nedn bılmıorum
dun ıs yerıne bı arkdsın sewglısı geldı ben sok kızı gormeyın ya
ıp gıbı bayıldım resmen
yuz guzllıgı pek yok ama fızıgı yetıo zaten
off ben ne z amn olcm ole yap yap aynı
can bu ıste yemek ıstıo
dun aksm yemege gıttık kız nerdeyse hıc bısı yemedı
demekkı onun ıcın ole zayf :18::18: benım tabagımda hıc bısı kalmadı
o azcık yedı patladım demeye calısıo bıde turkcede bılmıo rus
offfffffff offfffffffffff
sorma bu kadar denk düşeriz
bizi sanki seçmişlerde buraya koymuşlar nurcan
1 yılda 5 kg ancak veriyoz
bizim mide geniş ondan onlarınki ufacık
hasret geçen sene bu zamnlar arkadşlar evlenmişti onlarla tatile çiıktık
açıkbüfe faln ben deli gibi yiyorum
kız dediğin gibi aynen zayıflıktan zafiyet geçirecek
dediğin gibi buda yemiyordu tabağına accık alıyordu ay şiştim diyordu
ben niye şişmiyorum yahu![]()
saol canım ya...değdi galiba :)Canım geçmiş olsun ,ağrılar derken şimdide soğuk algınlığı mı?OFFF Nazar mı değdi sana...![]()
Geçmiş olsun Ececiğim. Bu havalar çarpıyor insanı. Benimde 2 kızım grip oldu. Bana da geçer kesin.
gripmi oldun canım gecmısolsun dinlen sen iyice aman yeni doğan bebişler süper oluorlar ama sakın hastaysan gitme canım hemen kapıorlar hastalıgıtelefondan nete girmekten nefret ediyorum yaa...Ya yanlışlıkla elim değiyo hepsini siliyorum ya da göndermiyor...ufacıkta ekran zaten :)
pazartesi günü ablam(ben tekim bu arada ablam sayılan birisi yani..) doğum yaptı.Oğlumuz var.ama daha görmeye gidemedimbugün okula gitmeyip oraya gitmeyi düşündüm ama hastayım diye vazgeçtim.iyi ki de geçmişim yarın tatil bize :) :)
sevdiceğimin bugün surat 5 karıştı yine bi işi bi sorunu vardı belli.ordan oraya döndü o döndükçe ben sinir krizi geçirdim sonuç olarak tam yanına gideceğim sıra hocanın teki yakasına yapışınca kaldııbaşka bi hoca da kovdu git eve dinlen dedi bana :)
artık kendimi toparlamaya çalışıyorum kızlar.bugün bolca uyuyımda yarın daha iyi olayım ki bebeğe geçmesin hastalık :) çook merak ediyorum bebişi....
telefondan nete girmekten nefret ediyorum yaa...Ya yanlışlıkla elim değiyo hepsini siliyorum ya da göndermiyor...ufacıkta ekran zaten :)
pazartesi günü ablam(ben tekim bu arada ablam sayılan birisi yani..) doğum yaptı.Oğlumuz var.ama daha görmeye gidemedimbugün okula gitmeyip oraya gitmeyi düşündüm ama hastayım diye vazgeçtim.iyi ki de geçmişim yarın tatil bize :) :)
sevdiceğimin bugün surat 5 karıştı yine bi işi bi sorunu vardı belli.ordan oraya döndü o döndükçe ben sinir krizi geçirdim sonuç olarak tam yanına gideceğim sıra hocanın teki yakasına yapışınca kaldııbaşka bi hoca da kovdu git eve dinlen dedi bana :)
artık kendimi toparlamaya çalışıyorum kızlar.bugün bolca uyuyımda yarın daha iyi olayım ki bebeğe geçmesin hastalık :) çook merak ediyorum bebişi....
gripmi oldun canım gecmısolsun dinlen sen iyice aman yeni doğan bebişler süper oluorlar ama sakın hastaysan gitme canım hemen kapıorlar hastalıgı
geçmiş olsun Ece, iyi ol gel yarına İnşaAllah. yenidoğanın kokusunu içine doya doya çek, o koku en nadir bulunan kokulardan:)![]()
sağolun canlarım....dinlenicem bugün işte yarın daha iyi olurum diye düşüüyorum bir de çok yaklaşmam zaten bebişe çok küçük olduğu için tutamıyorum...:)
birdeeee lys başvurumu yapmış bulunmaktayım :)
MESAJ 39msj 22
Ah kızlar spordan geldim ve çok yorgunum , oturup ağlamak istiyorum . o kadar zayıflar geliyor ki hareketleri tam bile yapmıyorlar ... ben de canım çıkıyor , ama bir türlü kilo veremiyorum .
2 ayda 2 kilo bile gitmedi . spor sonrası ertesi gün çok yorgun oluyorum ...bugün hareketlerimi değiştirdi .. bacak ve kalça çalışacağız bir ay ...hareketler çok zor ..spordan en son ben çıkıyorum ...![]()
MESAJ 40Günaydın fıstıklar...
Bu havalar fena çarptı beni bir de deniz kenarında yürüyünce....
Bugün 3. Gün birşey yiyemiyorum.bir tek dün akşam yemeği yedim...
2 kase kabak yemeği biraz peynir...
MESAJ 41of off, onların ağzı torba olsa diyorum bazen
diyette olduğumu bazı insanlara söylemiyorum ben. az yiyorum onların yanında, karnım tok vb bahaneler öne sürüyorum. yoksa dediğin gibi laflar duymak işten bile değil. çok kızıyorum yaa böyle boş boğaz insanlara![]()
MESAJ 42gunaydn kızlar nasılsuınz
ıcımde hıc rejm yapma ıstegı yok nedn bılmıorum
dun ıs yerıne bı arkdsın sewglısı geldı ben sok kızı gormeyın ya
ıp gıbı bayıldım resmen
yuz guzllıgı pek yok ama fızıgı yetıo zaten
off ben ne z amn olcm ole yap yap aynı
can bu ıste yemek ıstıo
dun aksm yemege gıttık kız nerdeyse hıc bısı yemedı
demekkı onun ıcın ole zayf :18::18: benım tabagımda hıc bısı kalmadı
o azcık yedı patladım demeye calısıo bıde turkcede bılmıo rus
offfffffff offfffffffffff
Ara sıra bozmak iyi geliyor bence,biraz moral oluyor,yoksa hep diyet sıkıyor...dün gece ben bozdum valla dieti hiç benimde diet yapasım yok sinirim bozuldu artık ama bugun yine sil bastan işte![]()