Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben çok kötüyüm yaaa....yaziyorum ama nedense göndermiyor...mesaj sayımı da unuttum bugün bilg.dan bakıcam...

günaydın kızlar kaçamaksız birgün olur inşallah bende evi temizledim yoruldum baya yaw off tartıda hep fazla cıkıorum adet gelmedi şiştim iyice nie bizim takımda kimse doğru düzgün kilo veremior yaw lanetlendik sanki off:(
kuş kadar yiyip yine veremioz ilginç bünyeye sahibiz vesselam :)

bizi sanki seçmişlerde buraya koymuşlar nurcan:9:
1 yılda 5 kg ancak veriyoz

hasret geçen sene bu zamnlar arkadşlar evlenmişti onlarla tatile çiıktık
açıkbüfe faln ben deli gibi yiyorum
kız dediğin gibi aynen zayıflıktan zafiyet geçirecek
dediğin gibi buda yemiyordu tabağına accık alıyordu ay şiştim diyordu
ben niye şişmiyorum yahu:9:

sekerm bızım kanımzda war bısılık
yedıkce yıyesm gelıyo
tatlılar pastalar borekler...
zayflar bunlardan tadımlık alıyo sadce:37::37:

hıc dıyet yapma ıstegım yok nedn bılmıorum
MENUM

SABAH

1 dılm cawdr ekmegı domates salatlık bıber menemen cay az peynır 1 dılım salam

ara

portakal

oglen

1 dılm cawdr domates salatalık bıber 1 bardak lıght cola

ara

kakaolu sut

aksam

tawuk salata

gunaydn kızlar nasılsuınz
ıcımde hıc rejm yapma ıstegı yok nedn bılmıorum :(
dun ıs yerıne bı arkdsın sewglısı geldı ben sok kızı gormeyın ya
ıp gıbı bayıldım resmen
yuz guzllıgı pek yok ama fızıgı yetıo zaten
off ben ne z amn olcm ole yap yap aynı
can bu ıste yemek ıstıo
dun aksm yemege gıttık kız nerdeyse hıc bısı yemedı
demekkı onun ıcın ole zayf :18::18: benım tabagımda hıc bısı kalmadı
o azcık yedı patladım demeye calısıo bıde turkcede bılmıo rus:41::41::41::41:
offfffffff offfffffffffff
off ben ne z amn olcm ole yap yap aynı ehehe koptum:)
ay ruslarda ne güzel oluorlar

bizi sanki seçmişlerde buraya koymuşlar nurcan:9:
1 yılda 5 kg ancak veriyoz
sorma bu kadar denk düşeriz:D

bizim mide geniş ondan onlarınki ufacık

dün gece ben bozdum valla dieti hiç benimde diet yapasım yok sinirim bozuldu artık ama bugun yine sil bastan işte :35:

msj 26

merhaba kızlar nasılsınız , ben de öğlen için eve geldim .

sabah domates , salatalık , peynir yedim

yarım lt su

öğlen 1 kase çorba , salata ve karnabahar haşlama üzerine yoğurt döküp yedim ...

öğleden sonra yarım lt daha su içeceğim ...

msj 27

kızlar hepimiz uzun süredir buradayız ve kilo veremeyince inanın moral bitiyor. ayda 1-2 kiloya bile razıyım ama olmuyor işte ...hafta boyunca dikkat ediyorum , hafta sonu hafif bir kaçamak

sanki 2 kilo olarak geri geliyor , ne yapayım , dışarı çıkma , gezmeye gitme , ömür boyu böyle dikkat ederek nasıl geçecek ya ....millet temizlik yapar , oruç tutar hemen zayıflar ..

bizde tık yok ...onun için artık istekli yapmıyoruz ....:50:

Canım geçmiş olsun ,ağrılar derken şimdide soğuk algınlığı mı?OFFF Nazar mı değdi sana...:50:
saol canım ya...değdi galiba :)
Geçmiş olsun Ececiğim. Bu havalar çarpıyor insanı. Benimde 2 kızım grip oldu. Bana da geçer kesin.

sağol canım ...bir de pazartesi günü arkadaşımladeniz kenarına gittik ya :) sanırım o da biraz etkili oldu.o gün zaten hastaydım kolum falan ağrıyordu :)

rezzancım senin kızların yaşı kaçtı?:38:

telefondan nete girmekten nefret ediyorum yaa...Ya yanlışlıkla elim değiyo hepsini siliyorum ya da göndermiyor...ufacıkta ekran zaten :)
pazartesi günü ablam(ben tekim bu arada ablam sayılan birisi yani..) doğum yaptı.Oğlumuz var.ama daha görmeye gidemedim :( bugün okula gitmeyip oraya gitmeyi düşündüm ama hastayım diye vazgeçtim.iyi ki de geçmişim yarın tatil bize :) :)

sevdiceğimin bugün surat 5 karıştı yine bi işi bi sorunu vardı belli.ordan oraya döndü o döndükçe ben sinir krizi geçirdim sonuç olarak tam yanına gideceğim sıra hocanın teki yakasına yapışınca kaldıı :( başka bi hoca da kovdu git eve dinlen dedi bana :)

artık kendimi toparlamaya çalışıyorum kızlar.bugün bolca uyuyımda yarın daha iyi olayım ki bebeğe geçmesin hastalık :) çook merak ediyorum bebişi....

Son düzenleme:
telefondan nete girmekten nefret ediyorum yaa...Ya yanlışlıkla elim değiyo hepsini siliyorum ya da göndermiyor...ufacıkta ekran zaten :)
pazartesi günü ablam(ben tekim bu arada ablam sayılan birisi yani..) doğum yaptı.Oğlumuz var.ama daha görmeye gidemedim :( bugün okula gitmeyip oraya gitmeyi düşündüm ama hastayım diye vazgeçtim.iyi ki de geçmişim yarın tatil bize :) :)

sevdiceğimin bugün surat 5 karıştı yine bi işi bi sorunu vardı belli.ordan oraya döndü o döndükçe ben sinir krizi geçirdim sonuç olarak tam yanına gideceğim sıra hocanın teki yakasına yapışınca kaldıı :( başka bi hoca da kovdu git eve dinlen dedi bana :)

artık kendimi toparlamaya çalışıyorum kızlar.bugün bolca uyuyımda yarın daha iyi olayım ki bebeğe geçmesin hastalık :) çook merak ediyorum bebişi....
gripmi oldun canım gecmısolsun dinlen sen iyice aman yeni doğan bebişler süper oluorlar ama sakın hastaysan gitme canım hemen kapıorlar hastalıgı

geçmiş olsun Ece, iyi ol gel yarına İnşaAllah. yenidoğanın kokusunu içine doya doya çek, o koku en nadir bulunan kokulardan:) :emir_bebek:

gripmi oldun canım gecmısolsun dinlen sen iyice aman yeni doğan bebişler süper oluorlar ama sakın hastaysan gitme canım hemen kapıorlar hastalıgı

geçmiş olsun Ece, iyi ol gel yarına İnşaAllah. yenidoğanın kokusunu içine doya doya çek, o koku en nadir bulunan kokulardan:) :emir_bebek:

sağolun canlarım....dinlenicem bugün işte yarın daha iyi olurum diye düşüüyorum bir de çok yaklaşmam zaten bebişe çok küçük olduğu için tutamıyorum...:)

birdeeee lys başvurumu yapmış bulunmaktayım :)

Son düzenleme:
sağolun canlarım....dinlenicem bugün işte yarın daha iyi olurum diye düşüüyorum bir de çok yaklaşmam zaten bebişe çok küçük olduğu için tutamıyorum...:)

birdeeee lys başvurumu yapmış bulunmaktayım :)

msj 29

Ececim geçmiş olsun , bu arada tebrikler , inş 2. sınav çok daha iyi geçer ...ben başaracağına inanıyorum canım ...

msj 30

okuldan geldikten sonra çayla birlikte haşlama patates yedim ..2 tane de küçük ızgara et aldım ... canım hiçbir şey yapmak istemiyor aslında ...nedendir bilmem bu hafta pek isteksizim

galiba cuma günü artı çıkacak , pek dikkat edemedim ...günlerde su gibi akıp gidiyor , daha hafta sonu geçmeden sanki cuma geldi ....of ya :53:

msj 22

Ah kızlar spordan geldim ve çok yorgunum , oturup ağlamak istiyorum . o kadar zayıflar geliyor ki hareketleri tam bile yapmıyorlar ... ben de canım çıkıyor , ama bir türlü kilo veremiyorum .

2 ayda 2 kilo bile gitmedi . spor sonrası ertesi gün çok yorgun oluyorum ...bugün hareketlerimi değiştirdi .. bacak ve kalça çalışacağız bir ay ...hareketler çok zor ..spordan en son ben çıkıyorum ...:50:
MESAJ 39
Evet ya bizim grupta da var kilo almasını sağlıyormuş spor,iştahı açılsın diye geliyormuş...:19:Canım çalışınca iyice zor olur gerçektende...Zaten eve yorgun geliyorsun...:54:
canını sıkma bak hepimiz aynı durumdayız,özel seçilmişiz gibi:60::60::60:Ağlanacak halime gülüyorum ben,diyet diyet nereye kadar bilmiyorum,bazen çok sıkılıyorum ben de...
Günaydın fıstıklar...
Bu havalar fena çarptı beni bir de deniz kenarında yürüyünce....
Bugün 3. Gün birşey yiyemiyorum.bir tek dün akşam yemeği yedim...
2 kase kabak yemeği biraz peynir...
MESAJ 40
Canım çok geçmiş olsun,bu havada da hasta olmak zor...Ama çoğunluk hasta bu ara,insan ne giyeceğini şaşırıyor.....Eve gelip dinlenmen iyi olmuş...Sınavda şimdiden başarılar dilerim:nazar:
of off, onların ağzı torba olsa diyorum bazen:ssz:
diyette olduğumu bazı insanlara söylemiyorum ben. az yiyorum onların yanında, karnım tok vb bahaneler öne sürüyorum. yoksa dediğin gibi laflar duymak işten bile değil. çok kızıyorum yaa böyle boş boğaz insanlara:36:
MESAJ 41
Canım bende kimseye söylemiyorum,nerene diyet yapıyorsun falan diyip can sıkıyorlar,tokum deyip az yiyorum..Boşverin ağzı olan konuşuyor..:9:
gunaydn kızlar nasılsuınz
ıcımde hıc rejm yapma ıstegı yok nedn bılmıorum :(
dun ıs yerıne bı arkdsın sewglısı geldı ben sok kızı gormeyın ya
ıp gıbı bayıldım resmen
yuz guzllıgı pek yok ama fızıgı yetıo zaten
off ben ne z amn olcm ole yap yap aynı
can bu ıste yemek ıstıo
dun aksm yemege gıttık kız nerdeyse hıc bısı yemedı
demekkı onun ıcın ole zayf :18::18: benım tabagımda hıc bısı kalmadı
o azcık yedı patladım demeye calısıo bıde turkcede bılmıo rus:41::41::41::41:
offfffffff offfffffffffff
MESAJ 42
Ya ruslaın fizikleri çok güzel oluyor,zaten boylu poslu oluyorlar.Eeee napalım biz Akdeniz insanıyız Hasretim....Bizdeki yemekler tatlılar onların kültüründe yok...Benim kuzenim tayland lı bir kızla evli,izne geldiler bu ara,kız incecik,ama ekmek yemezmiş kahvaltıda bile pirinç haşlama yerlermiş...

dün gece ben bozdum valla dieti hiç benimde diet yapasım yok sinirim bozuldu artık ama bugun yine sil bastan işte :35:
Ara sıra bozmak iyi geliyor bence,biraz moral oluyor,yoksa hep diyet sıkıyor...

Back
X