- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.801
gunayddddddddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız bugun
takıma neden yeni üyeler gelmedi incin top oynuoruz yine
ahaha vampir gibi hissettim kendimi şimdi bella olimm ben :))msj 32
Galiba öcü gibiyiz takıma gelen kaçıyor ..kaç aydır hiç kimseyi 2 haftadan fazla tutamadık ...
ne kadar istikrarlıyız ya![]()
saol canım ya...değdi galiba :)
sağol canım ...bir de pazartesi günü arkadaşımladeniz kenarına gittik ya :) sanırım o da biraz etkili oldu.o gün zaten hastaydım kolum falan ağrıyordu :)
rezzancım senin kızların yaşı kaçtı?![]()
slm kızlar
dün canım tatlı tuzlu herşey istiyordu
ve bende cozuttum
ama sebebi belliymiş sabah regl geldi![]()
sağol canım allah sana da sabır versin ne diyeyim bugün bebeğin teyzesinin kızı etmediğini bırakmadı :) o doğdu teyzesi hamile olduğunu öğrendi küçük yani daha...valla ben bu akşam tavuk bulyonlu pilava 1 kaşıkla nasıl dayandım bilmiyorum :)Biri 3,5 , diğeri 10 yaşında cnm.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah cnm.
Bu hafta çok yoğundum sanki iş kadınısın diyeceksiniz ama hergün bir aktivite vardı. Çok yoruldum. Giremedim de nete. Zaten bilgisayar yapılmadı daha bu laptopla da girmek işkence ondan sanırım girmek bile istemiyorum. Sayfa zor açılıyo bekle bekle fenalık geliyor. Motivasyonum sıfır bu hafta fena çozuttum. Bayağıdır olmamıştı reglim beni fena çarptı. Bir tatlı krizine girdim sormayın. Yedim de valla. Offf ne yapayım hiç birşey istemiyo cnm. Küçük çok fena benim. Biraz önce sinir krizi geçirtti. Çok inatçı, yaramaz ne desem boş. Ömrümden 10 yıl gitti yani, çökertti beni. Offffff allah sağlık versin ne diyeyim. Moralim bozuk.
selam fıstığım :)bu arada selam takımın tüm güzel bayanlarına![]()
iyi akşamlar kızlar cok sıkıcı birgündü off