Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar
dün canım tatlı tuzlu herşey istiyordu
ve bende cozuttum
ama sebebi belliymiş sabah regl geldi:9:

MENUM
sabah
1 dılım gewremıs cawdr ekmegı
az peynır
1 dılm salam
3 yesıl 3 sıyah zeytın
domates salatlk bıber cay

ara

portakal yesılcay

oglen

2 dılım cawdr ekmegının arasına peynır salam

aksam :

mantar salata corba

nasıl acepp kısceler

açııııııııııııııııım uleeeeeeeeen açııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm:56::56::56::56::56::47::47::47:

günaydın kızlar nasılsınız bugun

msj 31

günaydın canım , aslında öğlen oldu ben yazıncaya kadar ...

her tarafım ağrıyor. yürüyemiyorum ... sporda yaptığım birkaç hareket bacak kaslarımı çalıştırdı ve şu an özellikle üst bacak ve kalçam çok ağrıyor . merdiven inip çıkarken ve oturup kalkınca çok canım yanıyor...akşam nasıl spor yapacağım bilemiyorum ...

msj 33

bugün yediklerimi yazayım ..

sabah 1 kase çorba

öğlen

1 kase mercm çorbası , 2 tane küçük kabak dolma , yoğurt ve salata ...

akşam bu ağrılarla nasıl spor yapacağım bilemiyorum ...

msj 32

Galiba öcü gibiyiz takıma gelen kaçıyor ..:52: kaç aydır hiç kimseyi 2 haftadan fazla tutamadık ...

ne kadar istikrarlıyız ya :1:
ahaha vampir gibi hissettim kendimi şimdi bella olimm ben :))
tüm ketumlar burda toplanmısık

Off yaa neden yazacak birşey bulamıyorum ben... Şu halime bakın takımın kaptanıyım ama ancak 35. Mesajı yaziyorum...ahh bebiş çoook tatlı....ve çoook küçük :) kurabiye niyetine at ağzına ehehehe :)

36 mesaj

yeni üye alsakta pek işe yaramiyor.ben bunu önümüzdeki haftaya ertelemeyi düşünüyorum..pazar günü akşam :) çünkü hafta içi sohbet daha fazla oluyor...

saol canım ya...değdi galiba :)

sağol canım ...bir de pazartesi günü arkadaşımladeniz kenarına gittik ya :) sanırım o da biraz etkili oldu.o gün zaten hastaydım kolum falan ağrıyordu :)

rezzancım senin kızların yaşı kaçtı?:38:

Biri 3,5 , diğeri 10 yaşında cnm.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah cnm.:nazar:

Bu hafta çok yoğundum sanki iş kadınısın diyeceksiniz ama hergün bir aktivite vardı. Çok yoruldum. Giremedim de nete. Zaten bilgisayar yapılmadı daha bu laptopla da girmek işkence ondan sanırım girmek bile istemiyorum. Sayfa zor açılıyo bekle bekle fenalık geliyor. Motivasyonum sıfır bu hafta fena çozuttum. Bayağıdır olmamıştı reglim beni fena çarptı. Bir tatlı krizine girdim sormayın. Yedim de valla. Offf ne yapayım hiç birşey istemiyo cnm. Küçük çok fena benim. Biraz önce sinir krizi geçirtti. Çok inatçı, yaramaz ne desem boş. Ömrümden 10 yıl gitti yani, çökertti beni. Offffff allah sağlık versin ne diyeyim. Moralim bozuk.

Biri 3,5 , diğeri 10 yaşında cnm.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah cnm.:nazar:

Bu hafta çok yoğundum sanki iş kadınısın diyeceksiniz ama hergün bir aktivite vardı. Çok yoruldum. Giremedim de nete. Zaten bilgisayar yapılmadı daha bu laptopla da girmek işkence ondan sanırım girmek bile istemiyorum. Sayfa zor açılıyo bekle bekle fenalık geliyor. Motivasyonum sıfır bu hafta fena çozuttum. Bayağıdır olmamıştı reglim beni fena çarptı. Bir tatlı krizine girdim sormayın. Yedim de valla. Offf ne yapayım hiç birşey istemiyo cnm. Küçük çok fena benim. Biraz önce sinir krizi geçirtti. Çok inatçı, yaramaz ne desem boş. Ömrümden 10 yıl gitti yani, çökertti beni. Offffff allah sağlık versin ne diyeyim. Moralim bozuk.
sağol canım allah sana da sabır versin ne diyeyim bugün bebeğin teyzesinin kızı etmediğini bırakmadı :) o doğdu teyzesi hamile olduğunu öğrendi küçük yani daha...valla ben bu akşam tavuk bulyonlu pilava 1 kaşıkla nasıl dayandım bilmiyorum :)
bu arada selam takımın tüm güzel bayanlarına :9:
selam fıstığım :)

Back
X