Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Msj 48
Bende bebeğim olmadan önce kız cocuklarını çok sevdirdim, hatta erkek olduğunu öğrenince baya bı adapte olamadım:)) ama simdi bebek dediğin erkek olurmuş gibi geliyor hic kız bebek gelmiyor aklıma:)) bende deryann dediğinin aksine hep erkek cocuklar annelerine daha düşkün olur diye duyarım ama ins bizimkiler oyle olur:))

msj54
bende kendimin kızı olacakmıs gibi gelmiyor sanki ben hep erkek annesi olucam gibi gelior ama kız bebeklerede cok özeniyorum nebilim:)

msj 34

evet gerçekten çok kararlıyım , çünkü kendime çok kızıyorum gidip sporda o kadar işgence çekiyorum , sonra da ayda 400 g ver , oldu mu yani , 1 ay var , gerçekten

bunu başaracağım nasip olursa , haftaya 1 kilo gitmiş olacak , ilk spora gittiğimde akşam tartıyor ya üstümle 70 k geldim , sonra ki ay 69.15

3. ayın başında 67.95 geldim , ama bu ay hoca yoktu ben kendim tartıldım geçen aydan 700 g fazla çıktım , bunun farkındayım ve kendime çok kızdım ,, bir boğazımı tutamıyorum diye ,,,

adamın biri say ki yedim diyerek , farklı bir yiyecek alcağı parayı kenara atmış ve bu paralarla cami yaptırmış , şimdi biz de yemiş gibi düşünelim ve kararlı olalım , şimdiye kadar tatlıları yedik de ne oldu , zevki 5 dk , kalorisi ömür boyu kilo ....yok bu sefer azimliyim kızlar ....veremezsem bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz , tamam mı ?:52:
msj55
ben giyime kuşama verdiğim parayla araba yada ev alırdım herhalde:)
Msj 49
Bence bu hafta çok güzel kilo vereceksin, hem iki haftanın acısı çıkacak hemde sıkı diyet yapiyrm dedinya ikisi bir olunca çok vereceksin ins
msj56
inşallah canım birbirimizi kontroledip yarışalım bu hafta yaz artık geldi sayılır biz hala bıngıl bıngıl:)

Msj 50
Ya aslında versek kurtulsak rahatlasak sürekli diyet psikolojisinde ama veremedikce hic bitmiyoro stres,
Zayıflamam lazım
Yememek lazım
Öff yine yedim yemicektim
Ayy yine veremedim
Yine diyetteyim
....
....
Diye doye kac yilim gecti
Halbuki azmetsem zayiflasam bu replikleri tekrar edip durmasam dimı:))
msj57
bi 60 olsam herhalde baska ne isterim yaw azim işi gercekten diet işi hersey kafada bitiyor

msj 36

biri 16 - diğeri 17 canım , lise 1 ve lise 2 ...

Arzunun da 2 oğlu var , biri lise 3 , diğeri daha büyük , neredeyse evlenecek yaşa geldi ...gelin adayımız bile var ...

Artık birbirimizin hayatları ne kadar önemsiyor ve merak ediyoruz , burası farklı dostluklar kuruyor gerçekten , ...
msj58
gercektende öyle seviyorum ben bizim takımı ya:)

Canlarım günaydın:16:
haftasonu hiç giremedim kusuruma bakmayın.EEvi satışa çıkarttım önce ev fiyatlarını araştırdık,sonra emlakçıya evi göster falan haftasonu geçti gitti:19:Biraz kkredi çekip 2 küçük ev almayı düşündüm,benim oğlanın durumu malum ev de dublex beraber oturmak istemiyorum...İşte kızlar mazeretim bu ne olur dua edin bana en kısa zaman da evi satayım aslında içime sinen bir ev buldum da önce burayı satmalıyım,tabii kredi ne kadar az olursa o kadar iyi olacak,dairelerin birini kiraya verip,üstüne de ekleyip krediyi ödeyeceğim,kayınpeder pek yardım edecek gibi gözükmüyor...:50:
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız,özlemişim valla sizi kardeş gibi olduk ya...:54:
msj59
arzum özledik seni:)
hayırlısı olsun canım oğluşunda gönlü olsun ne güzel cok dusuncelı bir annesin sen keske sen gibi kv olsaydı ama nerde bize evlerinden birini bile satıpta vermez:(
menummm

sabah

k fleks

ara

nektarı yesılcay

oglen

5 yk kurufaslye ayran yarmdılım ekmek

ara

nektarı yesılcay

aksam

2 yk faslye yogurt salata belkı corba

nasıl:18::18::18:

msj60

cok güzel canım önün nektariler dikkati çekti bende aralarda kayısı yerim bugun senden kopya:34:

msj61

günaydın kızlar evi temizliyorum bitirim işlerimi yine uğrucam görüşürüz

msj54
bende kendimin kızı olacakmıs gibi gelmiyor sanki ben hep erkek annesi olucam gibi gelior ama kız bebeklerede cok özeniyorum nebilim:)

msj55
ben giyime kuşama verdiğim parayla araba yada ev alırdım herhalde:)

msj56
inşallah canım birbirimizi kontroledip yarışalım bu hafta yaz artık geldi sayılır biz hala bıngıl bıngıl:)

msj57
bi 60 olsam herhalde baska ne isterim yaw azim işi gercekten diet işi hersey kafada bitiyor

msj58
gercektende öyle seviyorum ben bizim takımı ya:)

msj59
arzum özledik seni:)
hayırlısı olsun canım oğluşunda gönlü olsun ne güzel cok dusuncelı bir annesin sen keske sen gibi kv olsaydı ama nerde bize evlerinden birini bile satıpta vermez:(

msj60

cok güzel canım önün nektariler dikkati çekti bende aralarda kayısı yerim bugun senden kopya:34:
ye hayatm ye
kayısı dha ıı olur
ayy bnde kıyafete takıya kozmetıge werdıgm parayla ew alırdm kesn:1::1:
msj61

günaydın kızlar evi temizliyorum bitirim işlerimi yine uğrucam görüşürüz

bnada gel kızz:1::1:

Günaydınlar herkese o/

Bugün de işe gidemedim ben. Artık evde sıkıntıdan patlayacağım sanırım. Çok terliyorum ve nezle olmaya adayım maalesef. O kadar da dikkat ettim kendime ama beceremedim herhalde.
Diyet konusunda pek iyi değilim. Aldığım ilaçlar iştahımı mı açıyor ne yapıyor anlamıyorum. Ben bu Cuma da kilo bildiriminde bulunmayayım diyorum.

Sizler nasılsınız? Pazartesi sendromu var mı?

Kızlar krizlerdeyim bana bocekli tatlıları anlatın yoksa elimden büyük bir kaza çıkacak daha doğrusu boğazından...:(

Aman Ece naaaptın? Tatlı denen şey çok pis bir şeeey. Lop lop yağ olarak vücudumuza geri dönüyor. Şekerimizi yükselttiği için sürekli acıkmamıza sebep oluyor. Acıktıkça daha çok yiyoruz. Sonra durduramıyoruz kendimizi kilo alıyoruz.

Aklına başka şeyler getir.

Canlarım günaydın:16:
haftasonu hiç giremedim kusuruma bakmayın.EEvi satışa çıkarttım önce ev fiyatlarını araştırdık,sonra emlakçıya evi göster falan haftasonu geçti gitti:19:Biraz kkredi çekip 2 küçük ev almayı düşündüm,benim oğlanın durumu malum ev de dublex beraber oturmak istemiyorum...İşte kızlar mazeretim bu ne olur dua edin bana en kısa zaman da evi satayım aslında içime sinen bir ev buldum da önce burayı satmalıyım,tabii kredi ne kadar az olursa o kadar iyi olacak,dairelerin birini kiraya verip,üstüne de ekleyip krediyi ödeyeceğim,kayınpeder pek yardım edecek gibi gözükmüyor...:50:
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız,özlemişim valla sizi kardeş gibi olduk ya...:54:

msj 37

Arzucum hakkınızdan hayırlısı olur inşallah , evleri ankara da mı alacaksın ...uğramayınca merak ettik ,,,

ahh ablacm okdr seye gozyumdum kı onnla ılgılı konularda
dun aksm bna dunya kadr msj attı hıc bırıne cwp atmadım kırmayalm bırbırımızı dıe
ama keske bıraz degerımı bılseydı benm
cok guzl gunlerımz gectı
kıyamıorum ona
ama bazen bole cok uzuyo ıste bnı

msj 38

Hasretcim ben de arkadaşlarım için çok fedakarlıklar yaptım ama sonuçta baktım ki kimse kıymet bilmiyor ...her zaman ailen seninle oluyor ..artık herkesle belirli bir mesafe bırakmaya çalışıyorum , fazla samimi olunca insan çabuk kırılabiliyor , sen isteyerek böyle davranmadım , mazeretin var , onun için üzülme , gerçek dostsa seni zor durumda bırakmak istemezdi zaten ..

terazinin başı azıcık aşağı inince herkes bir tuhaf oluyor , hep pohpohlanacaklar ...:52:

Günaydınlar herkese o/

Bugün de işe gidemedim ben. Artık evde sıkıntıdan patlayacağım sanırım. Çok terliyorum ve nezle olmaya adayım maalesef. O kadar da dikkat ettim kendime ama beceremedim herhalde.
Diyet konusunda pek iyi değilim. Aldığım ilaçlar iştahımı mı açıyor ne yapıyor anlamıyorum. Ben bu Cuma da kilo bildiriminde bulunmayayım diyorum.

Sizler nasılsınız? Pazartesi sendromu var mı?
msj62
bende olmuyor p.tesi sendromu.evdeysen insanın aklına ilk gelen şey yemek ve tv de zap yaparken yemek programlarını izlemek oluyor

Kızlar krizlerdeyim bana bocekli tatlıları anlatın yoksa elimden büyük bir kaza çıkacak daha doğrusu boğazından...:(
msj63
sen gecen hafta iyi verdinya bu hafta salarsın kendini ama sakın salma

msj 37

Arzucum hakkınızdan hayırlısı olur inşallah , evleri ankara da mı alacaksın ...uğramayınca merak ettik ,,,

msj64

herhalde istanbulda kalırlar ankarayla ilgili bişi yazmamış

Bugün çok fena oldu kopya çekerken yakaladım :17::17::43::43::43::43::43::5::5::5:

msj 39

çok üzüldüm , aslında öğretmenler karşıdan herşeyi görür , kim kopya çeker , kim arkaya bakar , ama bazen ses çıkarmazlar ,

lisede ben hep öğretmenin masasında sınav olurdum , arkadaşlarımın neler yaptığını görüyordum ...neyse inş geçecek kadar bir not alırsın ...

msj 40

bugünkü menüyü yazıp kaçayım kızlar ..

sabah çok geç uyandım , okula bile zor yetiştim ..

sabah : yok

ara 1 brd çay ve 3 tane yulaflı bisküvi

öğlen

1 kase çorba ve 5 tane etli sarma dolma ...

akşamı ve su + yeşilçayı sonra yazarım ,,,byyyyy

msj65

hadi ya kötü olmuş sıfırı bastırdımı hoca bizde öyle oluyordu
dincinin dersindeydi. Baya bi çalışmıştım yazılıya ama bi metin vardı onun içinden çeviri soracaktı ben ezberliyemedim bütün metni sıranın altına koydum. Birazda kelime kağıdı vardı onu koydum.Hoca yakaladı hocam işaret koymayın dedim ağlamaya başladım ingilizce hocanla konuş dedi.Tenefüste gittim hiç dinlemedi beni git gözümün önünden dedi.Geçen seneden sevdiğim bir hocam vardı o gördü ağladığımı sordu niye diye.Bende dedim bi kağıt koymuştum unutmuyim diye bütün sınavım gitti dedim o da ingilizce hocama bişeyler dedi. Öbür tenefüs yine gittim anlattım sınıfta kalırım dedim ne yaparsan yap dedi kızdı.Çıkışta yine gittim dedim hocam kalırım diye korktum dedim isterseniz yazılıdaki soruları sorun bilirim hiç bakmadım kağıttan dedim hocada ben sana o kadar sınıfa uyma onlar çeksede sen çekme dedim dedi tamam 0 vermicem dedi sen çalış derslerine dedi :21: Bu arada kopyadanda biraz yararlanmıştım eğer puan kırmazsa kar oldu :1::1::1::1:

msj 39

çok üzüldüm , aslında öğretmenler karşıdan herşeyi görür , kim kopya çeker , kim arkaya bakar , ama bazen ses çıkarmazlar ,

lisede ben hep öğretmenin masasında sınav olurdum , arkadaşlarımın neler yaptığını görüyordum ...neyse inş geçecek kadar bir not alırsın ...
Aslında bizimkilerde öyle ama yazılı yapan hocanın kendi dersi olmadığı için hemen aldı kağıdı. İngilizce öğretmenimizde serttir baya tembihlemiş dinciyi çeken olursa hemen al diye.Geometride dil anlatımda oldu hoca geldi karşıma oturdu ben çekmesem 1 alıcam napim bari hocayı deniyim belki acır dedim yavaşça arkamı döndüm bişey demedi sonra yine döndüm yine bişey demedi sonra uyardı hoca dönüp duruyodu ben hoca bana baktığında ağlıyomuş numarası yaptım elimi gözüme koyup hoca arkasını dönünce arkadakinden baktım inşallah geçerim :1::1::1::1: Bu arada öndeki beni sıkıştırıyordu baksana baksana diye onun önündekide benim önümdekini zincirleme kopya :17:

dincinin dersindeydi. Baya bi çalışmıştım yazılıya ama bi metin vardı onun içinden çeviri soracaktı ben ezberliyemedim bütün metni sıranın altına koydum. Birazda kelime kağıdı vardı onu koydum.Hoca yakaladı hocam işaret koymayın dedim ağlamaya başladım ingilizce hocanla konuş dedi.Tenefüste gittim hiç dinlemedi beni git gözümün önünden dedi.Geçen seneden sevdiğim bir hocam vardı o gördü ağladığımı sordu niye diye.Bende dedim bi kağıt koymuştum unutmuyim diye bütün sınavım gitti dedim o da ingilizce hocama bişeyler dedi. Öbür tenefüs yine gittim anlattım sınıfta kalırım dedim ne yaparsan yap dedi kızdı.Çıkışta yine gittim dedim hocam kalırım diye korktum dedim isterseniz yazılıdaki soruları sorun bilirim hiç bakmadım kağıttan dedim hocada ben sana o kadar sınıfa uyma onlar çeksede sen çekme dedim dedi tamam 0 vermicem dedi sen çalış derslerine dedi :21: Bu arada kopyadanda biraz yararlanmıştım eğer puan kırmazsa kar oldu :1::1::1::1:

Aslında bizimkilerde öyle ama yazılı yapan hocanın kendi dersi olmadığı için hemen aldı kağıdı. İngilizce öğretmenimizde serttir baya tembihlemiş dinciyi çeken olursa hemen al diye.Geometride dil anlatımda oldu hoca geldi karşıma oturdu ben çekmesem 1 alıcam napim bari hocayı deniyim belki acır dedim yavaşça arkamı döndüm bişey demedi sonra yine döndüm yine bişey demedi sonra uyardı hoca dönüp duruyodu ben hoca bana baktığında ağlıyomuş numarası yaptım elimi gözüme koyup hoca arkasını dönünce arkadakinden baktım inşallah geçerim :1::1::1::1: Bu arada öndeki beni sıkıştırıyordu baksana baksana diye onun önündekide benim önümdekini zincirleme kopya :17:
msj66

ne heyecan valla sen tam kopya cekmıs sayılmazsın zaten kopya cekmek hüner işidir hem her hocanın dersinde de çekilmez ahaha vakti zamanında azmı kopya çekmişliğimiz var benide geömişe götürdün:)
msj 40

bugünkü menüyü yazıp kaçayım kızlar ..

sabah çok geç uyandım , okula bile zor yetiştim ..

sabah : yok

ara 1 brd çay ve 3 tane yulaflı bisküvi

öğlen

1 kase çorba ve 5 tane etli sarma dolma ...

akşamı ve su + yeşilçayı sonra yazarım ,,,byyyyy

msj67

güzelmiş mönün bakalım akşama neler yicen

Bugün çok fena oldu kopya çekerken yakalandım :17::17::43::43::43::43::43::5::5::5:

Kopya çekmeyi de abartmış mıyız azıcık ne? :) Öğrencilik dönemi kopyasız geçmez. Bunu da her hoca bilir. :) Umarım sorunsuz geçersin.

msj62
bende olmuyor p.tesi sendromu.evdeysen insanın aklına ilk gelen şey yemek ve tv de zap yaparken yemek programlarını izlemek oluyor

Ya ben çok sıkılıyorum şu kadın programlarından. 1 haftadır evdeyim ya Saba Tümer'e bakayım dedim ı-ıh yok, yapamadım. Yaşar Nuri Öztürk vardı bir programda mesela aman yarabbi çok kötüydü. :) Hangi kanalı açsam hep abidik gubidik programlar oluyordu. Oturdum bol bol film izledim ben de. Yemek maalesef hep aklımda :D

Kopya çekmeyi de abartmış mıyız azıcık ne? :) Öğrencilik dönemi kopyasız geçmez. Bunu da her hoca bilir. :) Umarım sorunsuz geçersin.
Ahhh inşalah ağlamaktan başım ağrıdı ama değdi :1: Normalde kopya çekerken yakaladıklarına direk 0 veriyor o hoca. Geçen yazılıda birini yakaladı hem disipline yolladı hem 0 verdi. Ben baya bi acındırdım kendimide yırttım :1::1::1::52: Bu yazılı hariç diğer kopya çektiklerim çok eğlenceli oluyor ya hocalar gördükleri halde birşey demiyorlar ters ters bakıyorlar göz göze geliyoruz bende düşünüyomuş gibi yapıp kendimi gülmemek için zor tutuyorum :1::1::1: Bazen tam arkama bakacam hocayla göz göze geliyoruz sinek gelip duruyor ya falan diyip dışarıya bakıyorum inşallah sınıfı kazasız belasız geçerimde pişman olmam bunlara:27::27::27:

kızlar bızım fırmayla hersabh bı kız ıstnbla gıdıo
dedım kı ya bısı sorcm hergun gıdıosunz ıs ıcın feln mı zor oolmuyor mu dedım
guldu yok zorlanmıorum haftann 3 gunu gıdıorum egıtım ıcın dedı
bnde ınandm:9:
oda aslında esra erolla evlen bnmle programındaymıs
yanmdakı arkds soledı
ama dıodum zaten bende ben bu kızı bıyerden tanıyorum dıe:1::1::1::1:
:1::1::1::1::1::1::1:

Back
X