- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.481
Msj 48
Bende bebeğim olmadan önce kız cocuklarını çok sevdirdim, hatta erkek olduğunu öğrenince baya bı adapte olamadım:)) ama simdi bebek dediğin erkek olurmuş gibi geliyor hic kız bebek gelmiyor aklıma:)) bende deryann dediğinin aksine hep erkek cocuklar annelerine daha düşkün olur diye duyarım ama ins bizimkiler oyle olur:))
msj54
bende kendimin kızı olacakmıs gibi gelmiyor sanki ben hep erkek annesi olucam gibi gelior ama kız bebeklerede cok özeniyorum nebilim:)
msj55msj 34
evet gerçekten çok kararlıyım , çünkü kendime çok kızıyorum gidip sporda o kadar işgence çekiyorum , sonra da ayda 400 g ver , oldu mu yani , 1 ay var , gerçekten
bunu başaracağım nasip olursa , haftaya 1 kilo gitmiş olacak , ilk spora gittiğimde akşam tartıyor ya üstümle 70 k geldim , sonra ki ay 69.15
3. ayın başında 67.95 geldim , ama bu ay hoca yoktu ben kendim tartıldım geçen aydan 700 g fazla çıktım , bunun farkındayım ve kendime çok kızdım ,, bir boğazımı tutamıyorum diye ,,,
adamın biri say ki yedim diyerek , farklı bir yiyecek alcağı parayı kenara atmış ve bu paralarla cami yaptırmış , şimdi biz de yemiş gibi düşünelim ve kararlı olalım , şimdiye kadar tatlıları yedik de ne oldu , zevki 5 dk , kalorisi ömür boyu kilo ....yok bu sefer azimliyim kızlar ....veremezsem bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz , tamam mı ?![]()
ben giyime kuşama verdiğim parayla araba yada ev alırdım herhalde:)
msj56Msj 49
Bence bu hafta çok güzel kilo vereceksin, hem iki haftanın acısı çıkacak hemde sıkı diyet yapiyrm dedinya ikisi bir olunca çok vereceksin ins
inşallah canım birbirimizi kontroledip yarışalım bu hafta yaz artık geldi sayılır biz hala bıngıl bıngıl:)
msj57Msj 50
Ya aslında versek kurtulsak rahatlasak sürekli diyet psikolojisinde ama veremedikce hic bitmiyoro stres,
Zayıflamam lazım
Yememek lazım
Öff yine yedim yemicektim
Ayy yine veremedim
Yine diyetteyim
....
....
Diye doye kac yilim gecti
Halbuki azmetsem zayiflasam bu replikleri tekrar edip durmasam dimı:))
bi 60 olsam herhalde baska ne isterim yaw azim işi gercekten diet işi hersey kafada bitiyor
msj58msj 36
biri 16 - diğeri 17 canım , lise 1 ve lise 2 ...
Arzunun da 2 oğlu var , biri lise 3 , diğeri daha büyük , neredeyse evlenecek yaşa geldi ...gelin adayımız bile var ...
Artık birbirimizin hayatları ne kadar önemsiyor ve merak ediyoruz , burası farklı dostluklar kuruyor gerçekten , ...
gercektende öyle seviyorum ben bizim takımı ya:)
msj59Canlarım günaydın
haftasonu hiç giremedim kusuruma bakmayın.EEvi satışa çıkarttım önce ev fiyatlarını araştırdık,sonra emlakçıya evi göster falan haftasonu geçti gittiBiraz kkredi çekip 2 küçük ev almayı düşündüm,benim oğlanın durumu malum ev de dublex beraber oturmak istemiyorum...İşte kızlar mazeretim bu ne olur dua edin bana en kısa zaman da evi satayım aslında içime sinen bir ev buldum da önce burayı satmalıyım,tabii kredi ne kadar az olursa o kadar iyi olacak,dairelerin birini kiraya verip,üstüne de ekleyip krediyi ödeyeceğim,kayınpeder pek yardım edecek gibi gözükmüyor...
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız,özlemişim valla sizi kardeş gibi olduk ya...![]()
arzum özledik seni:)
hayırlısı olsun canım oğluşunda gönlü olsun ne güzel cok dusuncelı bir annesin sen keske sen gibi kv olsaydı ama nerde bize evlerinden birini bile satıpta vermez

menummm
sabah
k fleks
ara
nektarı yesılcay
oglen
5 yk kurufaslye ayran yarmdılım ekmek
ara
nektarı yesılcay
aksam
2 yk faslye yogurt salata belkı corba
nasıl:18::18::18:
msj60
cok güzel canım önün nektariler dikkati çekti bende aralarda kayısı yerim bugun senden kopya