- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.901
baktığım kadarıyla sorun yok yüzdelerde
bız yaparzda olur mu :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktığım kadarıyla sorun yok yüzdelerde
kızlar canlar kuzucuklarımmmm
bnde bısı sorcm ama ıcınzden demeyn lutfen off gecsede dugun kurtulalım dıe
cok guzl olmam gerekıo dugunde
nese soruma geleym
sıyah elbıseyı gıymeye karr werdım
hazır ıcınede gırmısken
altına nasıl bı ayakkabı gıyeblırım
cok zıt bır renk dusunuorum ben :18::18:
walla uçuk gelebilir ama pembe ayakkabı ve pembe kuşak ile olabilir bence![]()
bn kendı fıkrımı solıım ablacm
bnde annene katılıorum
sen zaten gelmıssn belırlı yasa nedn bu sattr sonra sıkntya dusuosun kı
herkes calısıp alsn kendı ewını
alamaynda gelsn sennle otursun
zora sokma bnce kendını
bu dewırde ew almak cok zor gercekten
hakkaten altın merasimi gibi oldu
diyetisyen hakkaten işe yaradı, bir de bu hafta senin için koşturmacalı geçti. hayırlı olsun, haftaya da 1 kilo gitsin İnş
Tuni tebrikler canım, bu arada tkrar teşekkürler, kendimi 10 kilo şişmanlatmama izin vermediğin için :13:
Arzu, aslında ilk paylaştığında yazacaktım canım ama o zaman yazamadım. madem fikrimizi soruyorsun.. bence evini satma, hiç borca girme. gençlerin biraz kendi ayakları üzerinde durması lazım. onlar çalışsın, gayret etsin alsınlar. sen de ebeveyn olarak onların talebi doğrultusunda yardım edersin, gerekirse isterlerse senle otururlar ama evinden memnun olduğunu da duyduktan sonra, kesinlikle satma derim.
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun
kızlar canlar kuzucuklarımmmm
bnde bısı sorcm ama ıcınzden demeyn lutfen off gecsede dugun kurtulalım dıe
cok guzl olmam gerekıo dugunde
nese soruma geleym
sıyah elbıseyı gıymeye karr werdım
hazır ıcınede gırmısken
altına nasıl bı ayakkabı gıyeblırım
cok zıt bır renk dusunuorum ben :18::18:
siz ikinizi engelliyorum en kısa yol bu olucaktır!!!
Canlarım sağolun yazdıklarınızı okuyunca tam karar verdim,oğlumda biraz önce geldi,ben bu evi seviyorum ,yukarıya iç mimar getiririz düzenleriz bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek dedi...Bana da bizi düşündüğünün farkındayım anne dedi,anlamış çok şükür
size çok teşekküe ederim Hasret ve Hilal karar vermemde çok etkili oldunuz,emlakçıları arayıp vazgeçtiğimizi söyledim bile,zaten onca borcun altından nasıl kalkarım diye kara kara düşünüyordum...İyiki varsınız...
Eveeeet gelelim düğüne Hasretim,bence çok güzel olacaksın,resim isteriz ona göre,siyah elbise zaten süperdi,altına renkli bir ayakkabı olmalı bence de...![]()
ablacm cok sewndım gercektenCanlarım sağolun yazdıklarınızı okuyunca tam karar verdim,oğlumda biraz önce geldi,ben bu evi seviyorum ,yukarıya iç mimar getiririz düzenleriz bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek dedi...Bana da bizi düşündüğünün farkındayım anne dedi,anlamış çok şükür
size çok teşekküe ederim Hasret ve Hilal karar vermemde çok etkili oldunuz,emlakçıları arayıp vazgeçtiğimizi söyledim bile,zaten onca borcun altından nasıl kalkarım diye kara kara düşünüyordum...İyiki varsınız...
Eveeeet gelelim düğüne Hasretim,bence çok güzel olacaksın,resim isteriz ona göre,siyah elbise zaten süperdi,altına renkli bir ayakkabı olmalı bence de...![]()
Arzu, inan çok sevindim. bilirim, en kötü karar kararsızlıktır. insan karar verince çok rahatlar. bu arada oğlun da senin düşünceni desteklemiş ne güzel .sen şimdi bunları dert etmeden kendine sadece yavrunun mutlu gününe odaklan canım. mutluluğunda bir katkım olmuşsa ne mutlu bana![]()
hepiniz beni engelledinizmi ne yaptınız kimseden cevap yok![]()
bugun gecer mı :18::18::18::18::18::18:
Yok yok yedim okuldan gelirken cacık aldımHatice, bugün yedin mi birşeyler meraktayım. devam ettirmiyorsundur umarım grevi