Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin msjlariniz icin hepinize tsk ederim. Bugunki menumu yazmak istedim :) bakin bakalim olmus mu :)
Kahvalti: domates, salatalik, 1 kibrit kutusu peynir,2zeytin, 1 dilim cavdar ekmegi
ogle: corba, bezelye yemegi,yogurt,1 dilim ekmek
ara ogun:3 kayisi yarim seftali
aksam:corba,misirli saalata,bi dilim ekmek
ara ogun: yarimyagli sutle nesfit
aksam bi bas agrisi basladi sanirim caysizliktan haaaala gecmedi simdi cay iciyorum :)

13.msj

akşam sebze yemegı türünde bişeyler yeseydin nesfite gerek kalmazdı sadece süt yada yoğurt yerdin daha faydalı olurdu
nesfit hiçde sanıldıgı kadar masum değil belki biliyorsunuzdur kalorisi az değil

Ececim farketmez normal günlük bir menü ışte :) yapabildiklerim listesini genişleteceğim. Pilav türü istemiyorum. Börek türü de pek düşünmüyorum ;)

canım sana güzel bir salata tarifi vereyim. 1 bardak yeşil mercimeği haşlıyosun, sonra yarım bardak pirinci haşlıyosun bunlar bir kenarda duruyor. sonra bir tavada 1 tane kuru soğanı kıyıp 2 tane havucu rendeleyip birlikte kavuruyosun. sonra 4-5 tane taze soğanı doğruyosun yarım demet maydonozu doğruyosun. tüm bu malzemeleri bir araya getirip güzelce harmanlıyosun. içine damak tadına göre limon, biraz zeytin yağı ve tuz ekliyorsun. harika oluyor. hem hafif hem lezzetli..

Ay alemsin ecee:)) iç sen suyunu cok cok ne kadar cok su icersen o kadar atarsın, seninki kabizlikla ilgili bence, ne durumdasın?

Guzel spor yapıyorsun ya sikilasiyorsundur en güzeli, tartidada eninde sonunda düşer merak etme:))
hahaha bence de alemim kendi söylediğim bana da saçma geldi zaten:1:

ya kabızlığımı da anlayamadım ki nası bişi. aslında çıktım ama karnımda hala bi sertlik var :$
canım inş tartıda da bi göreyim artık şöyle bi kaç kilo gittiğini

5.msj
pekii kıyafetlerde bollaşma varmı mesela pantalonların filan bol gelmeye basladımı belden basenden ilk baş bende de öyle olmustu mesela gecen yıl bana çok dar gelen pantlaonlarım bu yıl bana 3 bede büyük gelior

olmaz mı yaa şimdi giydiğim pantolonlarımın beli düşüyor :)
hatta hedefim olan ve kalçamdan yukarı çıkmayan pantolonu bile bugun tamamen çekebildim. sadece düğmesi kapanmadı o da yakındır inş :))

Menümüde yazayım
Sabah nesfit
Ara 3 eti form misir patlakli, sekersiz nescafe
Öğle çoban kavurma ayran bir dilim ekmek
Ara küçük bir kase sutlac
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, yesil salata

tuni super olmuş da bana kızma bişi dicem o sutlacı da yemesen böbeğim super olurmuş

8.msj

sabah 1 poça domates peynır

ara 8 badem

öğle 1 simit 1 dilim kek

akşam taze fasülye domates salatalık

ara şeftali

durum budur bugun yarın inş daha iyi olur listem

afiyet olsun canım

Son düzenleme:
14.msj

sütlaç benimde gözüme takıldı ama benim dietisyen bana vermişti 16:00 ara da sütlaç yiyebilirsin demişti
ama o listeyle hiç kilo verememiştim:(

kolaylıklar diliyorum canım
güzelce yağları yak gel :16:
sabahları spor yapabişlmeyi isterdim doğrusu
akşamlara talim, napalım :ssz:

Hosgeldin msjlariniz icin hepinize tsk ederim. Bugunki menumu yazmak istedim :) bakin bakalim olmus mu :)
Kahvalti: domates, salatalik, 1 kibrit kutusu peynir,2zeytin, 1 dilim cavdar ekmegi
aksam bi bas agrisi basladi sanirim caysizliktan haaaala gecmedi simdi cay iciyorum :)

Simdiii bezelye yemegi ne kadardı bilemiyorum tabi ama diyette bezelye patates ve havuçtan uzak durmak gerekiyor, yüksek seker içeriğinden,,, caysız yapamıyorsan kendine eziyet etme bence, sekersiz içemiyorsan sana stevya diye bir Tatlandirici var onu tavsiye ederim, tamamen doğal bı Tatlandirici ,stevya bitkisinden elde edilen ve sıfır kalori:)) diğer aspartam içerenler gibi sağlıksız degil:) ve bu minik 1 gramlık paketlerde var istediğin yere goturbilirsin, birde kavanozda toz halinde var, tatli yapımında bile kullanabilirsin, bı dene derim:))

14.msj

sütlaç benimde gözüme takıldı ama benim dietisyen bana vermişti 16:00 ara da sütlaç yiyebilirsin demişti
ama o listeyle hiç kilo verememiştim:(

walla benim de fikrim kilo verme aşamasında tatlı mümkün olduğunca olmamalı en fazla haftada 1 sütlü tatlı. koruma programında değişir tabi..:37:

canım sana güzel bir salata tarifi vereyim. 1 bardak yeşil mercimeği haşlıyosun, sonra yarım bardak pirinci haşlıyosun bunlar bir kenarda duruyor. sonra bir tavada 1 tane kuru soğanı kıyıp 2 tane havucu rendeleyip birlikte kavuruyosun. sonra 4-5 tane taze soğanı doğruyosun yarım demet maydonozu doğruyosun. tüm bu malzemeleri bir araya getirip güzelce harmanlıyosun. içine damak tadına göre limon, biraz zeytin yağı ve tuz ekliyorsun. harika oluyor. hem hafif hem lezzetli..

hahaha bence de alemim kendi söylediğim bana da saçma geldi zaten:1:

ya kabızlığımı da anlayamadım ki nası bişi. aslında çıktım ama karnımda hala bi sertlik var :$
canım inş tartıda da bi göreyim artık şöyle bi kaç kilo gittiğini

olmaz mı yaa şimdi giydiğim pantolonlarımın beli düşüyor :)
hatta hedefim olan ve kalçamdan yukarı çıkmayan pantolonu bile bugun tamamen çekebildim. sadece düğmesi kapanmadı o da yakındır inş :))

tuni super olmuş da bana kızma bişi dicem o sutlacı da yemesen böbeğim super olurmuş

afiyet olsun canım
Niye kızayım canım:)) ama sutlu tatlıya bir bardak sut ve bir dilim ekmek saydım gitti:))

canım benim de tavsiyem akşam yemeğinden sonra bişiler yeme olayını bitirmen. en fazla 22:30 gibi 1 meyve olabilir
onun dışında menun gayet güzel :34:

Kızlar yarın için kendime bir program yaptım. Menüm egzersizlerim herşeyi planladım. Buraya yediklerimi yazmayacağım yarın sizi etkilemeyeyım diye ama egzersiz yazarım ;)

Kızlar yarın için kendime bir program yaptım. Menüm egzersizlerim herşeyi planladım. Buraya yediklerimi yazmayacağım yarın sizi etkilemeyeyım diye ama egzersiz yazarım ;)
16msj
ece korumayamı aldın kilonu sen artık
Neyse kızlar
Ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
Bugünkü mesaj sayım 22
17msj

bende cıksam ıyı olur artık uykum cok geldi

Kalorisinin cok olmasından degil sanırım yasak olması, yüksek seker içerdiğinden insulinle oynaması ve çabuk açıktırmasi:)) zaten 3 4 kasik yediysen sorun yok ama ben yinede uzak dur derim:))
21.mesaj
canım taze bezelyenin GI'si 35miş. mevsiminde olmalı ve konserve olmaması gerekiyor.önemli nokta bu senin de aklında olsun

Bu arada bugünkü mesajlarimida saydım bununla birlikte 20:))
22. mesaj
ya aslında hepimiz nurcan ve ece gibi mesajlara numara versek daha iyi olur. şu an herkes aynı anda yazdığı için sayamıyorum kafam karıştı :)

ben de menumu yazayım

sabah (8:00)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 ince dili beyaz peynir
domates
yeşil çay

ara(11:00)
1 bardak süt
3 kayısı

öğle(13:30)
3 tane köfte
salata
1 dilim tam buğ. ekmek

yeşil çay

ara(16:30)
1 bardak süt 1 elma

akşam(19:30)
5-6 kaşık taze bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

yeşil çay

2,5 litre su
1,5 saat aktif spor

bittim resmen bugun bir sürü iş yaptım ne zor bu badana işleri yerleşilmior ev curcuna vitrini filan düzenledim bir yıgın ütü hem homurdandım hemde ter atınca zayıflarım belki die işlere asıldım durdum ama nete bakamadım kızlar :(
bende şişlik hala devamediyor ayaklarım yüzüm ellerim şiş sanırım yorgunluktanda kaynaklı
14. mesaj
geçmiş olsun uygundur heralde :) çok yprulduğunu burdan ben hissettim ..
3.msj
hamarat hatunum benim süpersin:16:

4.msj
okudukça fena oldum tavuklu pilav çok dokandıı şuanda olsa da yesek ahh ahh:56:
ayy hamarat olmalıyım zaten :) Aaah ah bi de sevdiceğim bilse hamarat olduğumu :)
yazmam yanlış oldu onları ya..ben koruma dönemindeyim çünkü.Özür dilerim kızlar...
Valla bana hepsi dokandii:)) Ayvalık tostu, tavuklu pilav, ketcapli makarna oooo
yokyok:)))
Özür dileriiiiiim:19::18::18:
7.msj

bilmiyorumda bizim liste bu hafta inş çok kötü olmaz nazara geldik ne güzel çat çat veriyorduk kiloları yaz yaramadı bize sıcaklar şişirdi
nazara geldik valla :) hadi kızlar bu hafta sonuç listesini biz fethedelim :)
Menümüde yazayım
Sabah nesfit
Ara 3 eti form misir patlakli, sekersiz nescafe
Öğle çoban kavurma ayran bir dilim ekmek
Ara küçük bir kase sutlac
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, yesil salata
gayet iyi bence sütlaçı çok görmedim nedense ..hatırlatırım bizler bir oturuşta dünyayı yiyen hatunlardık...

8.msj

sabah 1 poça domates peynır

ara 8 badem

öğle 1 simit 1 dilim kek

akşam taze fasülye domates salatalık

ara şeftali

durum budur bugun yarın inş daha iyi olur listem
canım o poğaca nasıl poğaca merak ettim..
ayrıca kızma lütfen ama simit+kek fazla olmuş :(
onun harici iyi güveniyorum yarın için sana..
hmm çook güzel:nazar::46: tebrikler :)
hmm güzel birşeye benziyor çok teşekkür ederim adaşm :)

16msj
ece korumayamı aldın kilonu sen artık
eveeeeeeet kilo çizelgeme bir bak istersen :1:
ben de menumu yazayım

sabah (8:00)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 ince dili beyaz peynir
domates
yeşil çay

ara(11:00)
1 bardak süt
3 kayısı

öğle(13:30)
3 tane köfte
salata
1 dilim tam buğ. ekmek

yeşil çay

ara(16:30)
1 bardak süt 1 elma

akşam(19:30)
5-6 kaşık taze bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

yeşil çay

2,5 litre su
1,5 saat aktif spor

bence çok güzel olmuş canım afiyet olsun..:nazar:

bugünkü mesaj sayım bununla beraber 24...
bugünkü menüm:

sabah klasik kahvaltı 1 br çay şekersiz

ara 1 elma

öğle 1 kase yağsız menemen 1 dl. tam tahıllı ekmek 1 kase yoğurt

ara 3 kayısı 1 k. fincanı şekersiz kahve

akşam 1 kase tarhana 1 kase bezelye 2 yk pirinç pilavı 1 kase yoğurt

ara 1 elma

2 yeşilçay 1 saat spor 1,5 lt su...

iyi geceler

Son düzenleme:
Back
X