- Konu Sahibi Cherry Mom
- #59.761
57 kiloyumm canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
57 kiloyumm canım
inşallah hep beraber:)
bekarım canım, ankarada yaşıyorum, 25 yaşndaym, eskiden zamanımı güzel güzel spora ayırabiliyordum ama işe girdikten sonra maalesef zaman kısıtlı oluyr. masa başı çalışıyorum ne yazık ki. aslında dışarıda olmayı çok seven bir insanım börtü böcek bağ bahçeyle uğraşmasını vs ama kısmet:) beslenmeme dikkat etmeye çalışyrm,daha önce 10 kilodan fazla verdm uzun zamadnr da kilomu koruyrm ama tam istediğim kiloda değilim. yememe zaten dikkat edyrm anca sporu artırarark verebileceğim kilolarımı:)
Msj 9
Aksam salata ve etiormla acikmiyorsan guzel aslında birçok insan aksam salata yiyerek zayifladigini söylüyor, tabi sabah ve öğleni dengeli ve guzel geçirerek ama ben yapamıyorum, sonra gözüm abur cuburlarda oluyor maalesef:))
Salatayla durabildim aslinda ben genelde aciktigimi hissetmem sirf keyif icin yerim. Cok nadirdir aciktim diyipte yemek yemem. Gerci acikmama firsat vermiyorumdur belkide :)) simdilik ii gidiyorum kendimce. Bu aksamda yediklerimi yazicam :)
Yemek yemek benim icin keyif :) guzel yapilmis yemegi yemegi severim. Ozensiz yapilmissa yiyesim gelmez :) sunumu goruntusu masa guzel olmalidir herzaman. Sik sofralarda oturup guzel yemekler yemek insanin keyfi olunca kilosuda bole oluyo iste :) 15 kilo fazlam var suan. Bakalim sonucu cok merak ediyorum :)
Msj 2iyi akşamlar arkidişler nasılsınız bakalım bugunku menumu yazayım size
sabah
2 ilim tam buğd ekmek
1 dilim peynir
domates
yeşil çay
öğlen
2 kaşık patlıcan salatası
2 kaşık yoğurtlu kabak salatası
2 dilim ekmek![]()
domates-salatalık
akşam
1 tabak kabak (kafiyeli oldu)
salata
yoğurt
bugun de hep kabaklardan gitmişim yav :)
1,5 litre su ( yatana kadar 2 yaparım ben onu)
45dk spor(bugun hafif yaptım her gun her gun aşırı yüklenmiyim diye)
57 kiloyumm canım
Bu tarcinli sutu hep duyarım ama niyeyse hic denemedim, hep tadı cok kötü olurmuş gibi geldi, ama tamamen bı varsayım:)7.mesaj
canım öncelikle hoşgeldin
kahvaltın gayet güzel bence. yalnız senin vucut kitle indeksin düşük olduğu için mutlaka spor yapmalısın cnm. hadi bugün herkes spor yapsın. herkese sorcam walla tek tek spor yaptın mı diye
9.mesaj
bu arada tatlı krizleri için de bir formülüm var:)
1 bardak süte 1 tepeleme çay kaşığı tarçın koyup iç canım. ve eğer yarım saat kadar dayanabilirsen inan geçiyor o tatlı isteği
hoşbulduk canım, mümkün olduğu kadar sport yapıyorum, sabah öğle arası ve akşam olmak üzere sıkıya aldmm:)
İlk 3 ayım baya kötüydü bulantılarim vardı, müthiş bir istahsizligim:)) dahada hayatımın başka bir evresinde böyle bisey yasamadım:)) ilk 3 ay 6 kilo verdim 78e düşmüştüm, sonrasindada gestasyonel diyabet ( gebelik diyabeti ) çıktı, fazla kiloya hamile kaldığım için cok buyuk ihtimal, ve şekeri seyleri hic yemedim, ekmegi meyveyi herseyi dikkatli yedim ve son 6 ayda 5 kilo aldim, 3,5 kilosu oglusumdu zaten:)) doğumdan sonra şekerime baktirdim düzelmişti ama hala daha drmun söylediğine göre tip 2 diyabet riskim var dikkat etmezsemönce az yagda soganı kavurup semızotunu tencereye atıorum ustune hafıf su ve tuz pişiriyorum eğer bunu yapmak zor gelirse sarımsaklı yoğurt hazırlayıp çiğ semizotunun üstüne döküp yiyebilirsin hem sağlıklı ve hafif bir öğün olmuş olur senin için tatlım
hamileliğin boyunca hiç kilo almadınmı
dukan dietimidir bu?
etiformların arkadasındaki kalorilerini okumuşundur belki bir paketi bir tabak sebze yemeğine eşdeğer nerdeyse ben haftalarca kilo verememe sebebimi 1 paket etiforma cok bağlamısımdır nitekimki doğru cıkmıstı dietisyene gittiğimde
afiyetolsun gercekten cok az yemişin açıkmamışındır umarım gece
1. mesaj
çok zor...mideyi küçültmek lazım
2.msj
zayıflayıp da hamile kalman çok iyi olur. hem hedefin de var, zayıflamak +hamile kalmak. bebek gibi bi planın olduğu için daha motive olursun. diyet yapmaya alıştığın için de hamilelikte kaçamaklara dur diyebilirsin. bu arada ben de ilk doğum ve emziklilikten sonra 74 olmuştum ikinci gebelik için 13,5 kilo verdim iyi ki vermişim çünkü ikiz gebelik oldu, kilo vermesem nasıl taşırım. bu arada ilk hamilelikte yaptığım hatayı yapmadım, ilk 16 hafta kilo almak zorunda değilsin bebek anneden alıyormuş gıdayı, dengeli beslen yeterli.ilk 4 ayda neredeyse hiç kilo almadım hep kontrollü gittim. erken doğum riski geçirince bebekler kilo alsın diye son dönem ipin ucunu kaçırdım (açıkcası yemek yemeyi de sevdiğim için karnımda iki bebeğe yetecek kadar çok şey yiyebilmek benim için bulunmaz fırsattı :) doğumdan 10 gün sonra 65 kiloydum yani sadece 4,5 kilo kalmıştı bende. 6-7 kiloyu malesef gene emziklilikte aldım sanırım sters yüsünden. şimdi tekrar hep beraber kilo vereceğiz çiğdem. sen fıstık bir hamile bizler de fıstık anneler olacağız inşallah.
3. mesaj
yaw böyle az yemek yiyebilenlere hayranım ama gel senle orta noktada buşuşalım ne sen bu kadar az ye ne de ben bu kadar fazla.
4. mesaj
ben de diyetlerin bu özelliğini seviyorum her türlü sebzeye bayılırım keşke pişiren olsa da ben de yesem. benim bu seferki diyetimi devam ettiremememdeki en büyük sebep sebze pişirmeye vaktimin olmaması ama sanırım bu şekilde gidersem fasulyeleri falan ayıklamadan yıkayıp pişireceğim:
5. mesaj
bence çok değil hatta tam benim uymaya çalıştığım plan. sadece akşam öğününe et koyamasanda 2 dilim peynir koysaydın diye tavsiyede bulunabilirim.
6. mesaj
çocuğun kaç yaşındaydı?
7. mesaj
dikkat edince hamilelikte bile kilo alınmıyor dikkat etmezsen istesen bebeğe değil Sütaş'a süt ver gene kilo alınıyor
8. mesaj
akşam hafif yemenin bir avantajı da ertesi günki baskülde hemen kilo verildiğinin gözükmesi. akşam az yiyince mide boş oluyor ağırlık olmuyor baskülde kiloyu az gösterşiyor gelsin motivasyon. aslında en azından pewrşembe akşamları az yememiz lazım ki cuma sabahları kilomuz az çıksın:)
9. mesaj
gayet güzel bir kahvaltı