- Konu Sahibi Cherry Mom
- #60.141
bugün burası ne güzel hareketli
eğlenceli oluyor :))
eğlenceli oluyor :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tunicim sıkma canını
bazen böyle mehter takımı gibi 2 ileri bir geri gidip geliyoruz
olacak bunlar
kilo almamışsın, korumuşsun diye düşün v
haftaya çok çok iyi vereceksin eminim
bzen vücudu şaşırtmak gerekiyor
ben de biliyorsun +1,5 çıkmıştım, sonra bir bezginlik geldi üstüme vs
baktım hep aynı beslenyorum, ne az ne çok
değiştirmek işe yarıyor ( yarım kilocuk da olsa)
sen ço kazimlisin, sakın sakın bozma moralini canım tamam mı![]()
çook tembelim ben çook:))
yatsam yuvarlansam evime gelse kadın yapsa bütün işlerimi bend oğluşumla boğuşsam:))
ama daha evime bir gün temizlikçi almışlığım yoktur
hep almak isterim ama alamam, cesaret edemem
nasıl temizler tezgah beziyle yeride siliverirmi, tuvaleti yıkıyorken dışarı sıçratırmı vs gibi pskopatik düşünceler yüzünden:)9
hem iş yapmayı sevmem hem yaptırmam, öyle de olunca püfürdeye püfürdeye yaparım:))
Ne guzel kalabaligiz bugun :) Cumanin bereketi heralde :))
Eceee bende severim mutfgi,ozellikle tatli pasta kek falan denerim guzel tarifler bulup.herkes der elinin lezzeti cok guzel diye bende diyodumki emekli olunca butik pastane acicam kurabiye kek tatli az cesit ama ozel seyler :) simdilerdede bu bebek sekerler falan cok moda valla tebrik ederim seni. İstanbuldamiydin sen? Bebegim olursa ins. Siparislri sana vercez artik :)
canım şöyle söyliyim ben doktora tatlıya dayanamama acıkınca bayılır gibi olma ve sebepsiz kilo alma şikayetiyle gittim.
benim açlık şekerim 73 çıktı(referans değer 74-106)
yüklemeden sonra ilk saat 136
ikinci saat kan veremedim bayılır gibi oldum yine açlıktan doktorumu aradılar tahlili yarıda kesin hastayı riske atmayalım demiş
tüm bunların sonucunda bana hipoglisemi tanısı kondu. zaten kilo almam da sebepsiz değilmiş bu yüzdenmiş.
önce biraz kilo vermeye çalış spor yap düzelmezse ilaca başlarız dedi. şu metformin içeren ilaçlar bilirsin.
ha bi de benim açlık insülinim de çok yüksek 18lerde çıktı (max 5 olması gerekmiş). o da insülin direnci demekmiş. zaten o olmasa ben bu spor ve diyetle ayda 4-5 kilo verirdim![]()
canım tanıdıklarının falan aldığı güvenilir iyi iş yapan biri yok mu?
ben de evlenince annemlere gelen ablayı çağırdım. alıştık artık ona biliyoruz nasıl iş yaptığını
yoksa yetişemiyorum bi de bebeğim olsa amaaaan halim nolurdu :))
ne güseeel :) ben ankaradayım canım ama siz yeter ki isteyin türkiyenin dört bir yanına ulaştırırım ben :))
benim de en büyük arzum kendi yerimi açmak. şöyle tunalı hilmi gop dolaylarında. Allahım inş kısmet eder
***13. Takım 262. Etap Sonuçları ***
akashha : (73/ 71.1/1.9/ % 2.60 ) Yeni üye hedef 60
betuld: ( 59.2 /58.7 /0.5 /0.84 % )
elmaliturta: (64 / 63.7 / 0.3 / % 0.47 )
gurbet_dmr: (90 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe: ( 65,6 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nesdii28: (73 / 70.8 /2.2 / % 3.01 )Yeni üye hedef 65
NorA_ : (75.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia : ( 70 / 67.5 /2.5 / % 3.57 ) Yeni üye hedef 60
UZAYIM: ( 65.0 /64.8 / 0.2 / % 0.31 )
Zaum: (101.4 /100.6 / 0.8 /0.79 % )
13. TAKIM ORTALAMASI: 1.16 %
Listemiz bu şekilde kızlar kontrol ederseniz sevinirim. Bu arada maşallah takım pek kalabalık göründü gözüme. Hep böyle gider inşallah.![]()
bendede hamileyken gebelik şekeri çıkmıştı o şeker yükleme testlerini bilirim korkunçtur
hele ben 4 saat 4 defa vermiştim hamileyken iyi dayanmışım, kollarımd ayer kalmamıştı artık morluktan
doğumdan sonra ölçtürdüğümde normaldi ama artık ben tip 2 diyabet riskli biriyim, dikkat etmezsem anında çıkabilir
bu kilo herşeyin sebebi şeker kolesterol
kolesterolum ananneminkinden bile yüksekti ne fena
ama inş düzene girmiştir kilo verdikçe biraz daha verip bi tahlil bend eyaptırmak istiyorum:)))
takıntılı bi insan olmak zor be ececimmm, napiim belki zamanla aşarım inşş:))
ay sorma bana da 4-5 kere delmeyelim diye damar yolu açtılar. kolumdaki o şey batmaya başladı bi süre sonra hemşire kıza söyledim biraz batabilir normal dedi. ama beni ter bastı zaten karnım aç tansiyonum düştü. en son başımda iki kişi beni yelpazeliyodu:) ayaklarımı da dikmişler tepeye :)))
malesef ben de aynen diyabet riskindeyim şimdi hipoglisemi dikkat etmezsem 5 sene sonra şeker hastalığına çevirebilir dedi doktor.ve bundan korunmak için de fazla kilon olmamalıymış en büyük riski kilo yaratıyormuşbaşımızın belası şu kilolar
walla işin zor canım kolay gelsin ne diyim :)
ay sorma bana da 4-5 kere delmeyelim diye damar yolu açtılar. Kolumdaki o şey batmaya başladı bi süre sonra hemşire kıza söyledim biraz batabilir normal dedi. Ama beni ter bastı zaten karnım aç tansiyonum düştü. En son başımda iki kişi beni yelpazeliyodu:) ayaklarımı da dikmişler tepeye :)))
malesef ben de aynen diyabet riskindeyim şimdi hipoglisemi dikkat etmezsem 5 sene sonra şeker hastalığına çevirebilir dedi doktor.ve bundan korunmak için de fazla kilon olmamalıymış en büyük riski kilo yaratıyormuşbaşımızın belası şu kilolar
walla işin zor canım kolay gelsin ne diyim :)
bence doğru ebrucum:))
bence doğru ebrucum:))
diyetisyene gitmedim canım. kendim diyet yapıyorum aslında şikayetlerim büyük ölçüde azaldı ama malesef kilo çok zor gidiyor![]()
kiloarı veridkçe hem fizikse hem ruhsal hem hormonal düzene gireceğiz inş:)))
Teşekkürler canım. Ece'yi göremedim gelecek mi bugün?
Ben sana diyetisyen tavsiye ediyorum canım çünki tek başına altından kalkacağın bir yük değil bence bu. Çünki bunu tedavi etmezsen ilerisi şeker hastalığı. Güzel bir diyetisyen bul kendine. Hem burası hem diyetisyen kurtulursun biran önce bu hastalıktan inşallah.
selam kızlar
gec kaldım bıraz
gecen hafta 72.1
bu hafta 71
fark 1.1
çok gecmış olsun canımmmmmm
Teşekkürler canım. Ece'yi göremedim gelecek mi bugün?
Ben sana diyetisyen tavsiye ediyorum canım çünki tek başına altından kalkacağın bir yük değil bence bu. Çünki bunu tedavi etmezsen ilerisi şeker hastalığı. Güzel bir diyetisyen bul kendine. Hem burası hem diyetisyen kurtulursun biran önce bu hastalıktan inşallah.