Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nurcan bayağı hastaymış midesi falan ... aynı geç beni dedi...

listemizde böyle

5. Takım

Cocostar 65,5/64,9/0,6/ % 0,91
tunituni 76,5/75,7/0,8/1,04
ergh 64,9/64,6/0,3/%0,46
elifezgi 70.4/69.4/1,0/%1,42
buffy26 72,1/71/1,1/%1,53
maway 71,5/71,5/0,0/%0,00
seng 49/49,1/-0,1/-%0,20
berivannnn26 82,8/81,7/1,1/%1,33 yeni üye hedef kilo 65
benim ruyamsensin 57,5/57,0/0,5/0,87 yeni üye hedef kilo 53
çiğdemmm86 81/80/1,0/1,24 yeni üye hedef kilo 65

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,86)

Yarin misafirim gelicek kizlar,diyet yaparken cok zor olucak benim icin ama kendimi tutmaya calisicam. Ne hazirlasam ne yapsam acaba hafif biseylerde olmali ki bende azicik yiyebileyim :) degisik guzel salata tarifleriniz varmi? Oglen oturmasina gelcekler o yuzden cayin yanina hazirlicam biseyler. Fikirlerinizi bekliyorummm.

canım şöyle söyliyim ben doktora tatlıya dayanamama acıkınca bayılır gibi olma ve sebepsiz kilo alma şikayetiyle gittim.

benim açlık şekerim 73 çıktı(referans değer 74-106)
yüklemeden sonra ilk saat 136
ikinci saat kan veremedim bayılır gibi oldum yine açlıktan doktorumu aradılar tahlili yarıda kesin hastayı riske atmayalım demiş :(

tüm bunların sonucunda bana hipoglisemi tanısı kondu. zaten kilo almam da sebepsiz değilmiş bu yüzdenmiş.
önce biraz kilo vermeye çalış spor yap düzelmezse ilaca başlarız dedi. şu metformin içeren ilaçlar bilirsin.

ha bi de benim açlık insülinim de çok yüksek 18lerde çıktı (max 5 olması gerekmiş). o da insülin direnci demekmiş. zaten o olmasa ben bu spor ve diyetle ayda 4-5 kilo verirdim :(

canım bunun için seni diyetisyene yönlendirmedi mi? insülin direnci için de diyet varmış ki senin insülinin çok yüksek. 'gülben ergen şeyma tuna' diye yazıp bulduğun videoları izle, ne demek istediğimi anlayacaksın. sen bayılacak gibi oldun ve insülinin 18lerde çıkmasına rağmen ilaç başlanmadıysa ben o kadar fenalaşmadığım için demek ki dert etmeme gerek yok, diyetime de egzersizime de dikkat ediyorum nasıl olsa. ama dünkü tahlil sonucundan sonra öğünde yüklü karbonhidrat yemeye korkuyorum. bakalım dikkat edicem 3 ay sonra bi daha tahlil yaptırıcam. bu arada diyet+egzersiz+%5 kilo kaybı ile insülin direnci kırılabiliyormuş

Yarin misafirim gelicek kizlar,diyet yaparken cok zor olucak benim icin ama kendimi tutmaya calisicam. Ne hazirlasam ne yapsam acaba hafif biseylerde olmali ki bende azicik yiyebileyim :) degisik guzel salata tarifleriniz varmi? Oglen oturmasina gelcekler o yuzden cayin yanina hazirlicam biseyler. Fikirlerinizi bekliyorummm.

tatlı olarak tavuk göğsü yapabilirsin, yeşilliği bol kısır olabilir,( peynir+ domates salatalık da koy bence:52:)

evet kızlar ramazana 1 ay kaldı , 20 temmuz cuma günü baskülde görmek istediğiniz kiloları yazalım hedefe doğru yürüyelim.
hadi bakalım 5. takımın çıtırları alıntılayarak kendinize ait bölmeyi doldurunuz

İsim şimdiki kilo/ Ramazan öncesi ulaşılacak kilo

Cocostar 64,9/?
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/?
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/?
benim ruyamsensin 57,0/?
çiğdemmm86 80/?

Son düzenleme:
dün akşam:
fırında tavyklu mantar
1 dilim çavdar ekmeği
yarım kase yoğurt

ara: 2 parmak büyüklüğünde tost
1 kuru kayısı, 1 yk buğday kepeği

bu sabah: 1 minin armut, 5 fındık

kahvaltı:4 form bisküvi, 2 dilim tulum peyniri, domates, biber salatalık

Öğlen:100 gram et döner-1,5 dilim tam buğday ekmeği-salta

İkindi: yeşil çay, muzlu süt, 1 minik profiterol ( iş yerinde herkes yaş pasta yedi ben bana düşen dilimin üstündeki profiterolü yedim)
akşam????

akşama misafir gelecek, eşimin kardeşi geliyor, tavuk göğüs eti çıkarttım dolaptan, gene mantarlı sote gibi bişey yapabilirm ama yanına pilavdı salataydı çorbaydı diye uğraşaca vaktim yok bu yüzden yemeğe gidebiliriz.Allahım iştahıma mukayet ol, bizi göz açıp kapayana kadar bile iştahımızla başbaşa bırakma:26:

Kızlar gurubun bn kşlolusu ben miş im:43::43::43::14::14::14:
Ramazana kadar:77 olmak istiyorum yada-75:47::47::47:

81 ile en kilolu sensen düşün ne kadar ince bi grubuz;) ayrıca kendi adına dert etme önemli olan boy ile kilo arasındaki oran, benim gibi 1,57lik tıfıl değilsin muhtemelen

evet çizelgene baktım ve gördüm ki sen daha uzun boylusun

Son düzenleme:
evet kızlar ramazana 1 ay kaldı , 20 temmuz cuma günü baskülde görmek istediğiniz kiloları yazalım hedefe doğru yürüyelim.
hadi bakalım 5. takımın çıtırları alıntılayarak kendinize ait bölmeyi doldurunuz

Cocostar 64,9/?
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/?
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/?
benim ruyamsensin 57,0/?
çiğdemmm86 80/?

54 olmak istiyorum ama yavaş verebilyiorum 55 de kabulüm:) ramazana da güveniyorum kilo veririm diye:)

canım bunun için seni diyetisyene yönlendirmedi mi? insülin direnci için de diyet varmış ki senin insülinin çok yüksek. 'gülben ergen şeyma tuna' diye yazıp bulduğun videoları izle, ne demek istediğimi anlayacaksın. sen bayılacak gibi oldun ve insülinin 18lerde çıkmasına rağmen ilaç başlanmadıysa ben o kadar fenalaşmadığım için demek ki dert etmeme gerek yok, diyetime de egzersizime de dikkat ediyorum nasıl olsa. ama dünkü tahlil sonucundan sonra öğünde yüklü karbonhidrat yemeye korkuyorum. bakalım dikkat edicem 3 ay sonra bi daha tahlil yaptırıcam. bu arada diyet+egzersiz+%5 kilo kaybı ile insülin direnci kırılabiliyormuş

canım dediğim gibi 2 temmuzda kontrolüm var. ilacı doktor versin istiyorum kafama göre kullanmıyım dedim doktor da vermedi diyet ve spor önerdi. bakalım kilo da verdim biraz. spor da yaptım bi değişiklik var mı bu sefer ben de merak ediyorum

sen bence de kafana takma kşlona dikkat et en önemlisi o cnm

Cocostar 64,9/?
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/?
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/?
benim ruyamsensin 57,0/?
çiğdemmm86 80/?

ben 62 olmak istiyorum. daha az da olursa ne ala :)

Cocostar 64,9/?
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/?
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/77
benim ruyamsensin 57,0/?
çiğdemmm86 80/?

umarım verebilirim :54:

Cocostar 64,9/?
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/62
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/77
benim ruyamsensin 57,0/55
çiğdemmm86 80/?

ezgicim ramaza kadar ki hedefini belirtenleri ben düzenledim senin adına arada kaynamasın dedim.

günaydın kızlar öyle yorgunum ve baş ağrım var kı anlatamam dün yoğunluktan yazmayı unutmuşum k.bakmayın arkadaşlar

dünkü menüm:
sabah:1dilim k.ekmeği,peynir,2salatallık,1domates
öğlen:hiç bana göre yemek yok tu (pilav ,et yemeği vardı) yemedim sadece koca bı karpuz yedim
akşam:çorba,5 kayısı,1avuç kiraz yedim :56:

Back
X