Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

agır yemek yok 8,30 da okunuyo yıyıp harelet etmek gerek canım ben vermeyı ıstıyorum hedef yazalım daha ıyı olur

berivan ya ramazan hedeflerini de sen toparlar mısın, benim 65. hafta içinde yazanlar oldu ama not almaya vaktim olmadı

5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=
tunituni=
ergh=
gozdesert=

arkadaşlar yukarıdaki çizelgeyi alıntı yaparak kopyalayın ve isminizin karşısındaki kısma ramazan bayramında olmak istediğiniz kiloyu yazın

bende bur yumurta biraz peynir 2 dilim ekmek maalesef beyaz ekmek aslında dünden buğday ekmegimi almıştım ama arabada kalmış mecburen evdekinden yedim
büyükçe bir dilimde karpuz
1 ltd kadarda su
şimdi iftarda az yicez diyoruz ama bakalım 10 saat sonrada bu kararlılığımız devam edebilecekmi??
Ins gözümüz dönüp yiyip pişman olmayız....,,

canım anneme dedım corba hep olsun dedım salata corba meyve olarak yapacagım belkı bıraz da yemek tamam dır :34:

Bende bur yumurta biraz peynir 2 dilim ekmek maalesef beyaz ekmek aslında dünden buğday ekmegimi almıştım ama arabada kalmış mecburen evdekinden yedim
Büyükçe bir dilimde karpuz
1 Ltd kadarda su
Şimdi iftarda az yicez diyoruz ama bakalım 10 saat sonrada bu kararlılığımız devam edebilecekmi??
İns gözümüz dönüp yiyip pişman olmayız....,,

ramazanda insnaın gözüğnü su ve karpuz döndürüyor yazları. aslında kilo alınacak bişey yok aç da gezeriz gibi geliyor ama davetler başlayınca az çorba, az pide, 1 hurma, az yemek, az pilav, içecek artık ayran mı asitli bişey mi komposto mu neyse az da ondan sonra az tatlı en son ez meyve üstüne de çay.. valla yazarken yoruluyor insan az ondan bundan derken bi sürü şeyi bir anda yiyoruz haaa suyu da bol içtik mi valla mide her halde 2 litreye kadar esniyordur:50:

berivan ya ramazan hedeflerini de sen toparlar mısın, benim 65. Hafta içinde yazanlar oldu ama not almaya vaktim olmadı

5. Takım ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=
tunituni=
ergh=
gozdesert=

arkadaşlar yukarıdaki çizelgeyi alıntı yaparak kopyalayın ve isminizin karşısındaki kısma ramazan bayramında olmak istediğiniz kiloyu yazın

tabıkı de canım ne yapmam gerek söyle yeter :16:

Mesajlari gönderemedım bu inş. Gelir. Günaydın ve hayırlı camlar.
Ramazan hepimiz için hayirlara vesile olur inş....
Bildirimimi yapıyorum ve bombayi patlatiyorum... 44.4 ehehehe buradada tam hız devam hiç tuz tüketmedım. Regl oldum ve odemis atmak için tek kelimeyle savaştım... Bugün dönüyoruz kismetse....

neeeee:53::53: ece senin boyun kaç ya? fıstık gibi olmuşsundur heeee

Vee korkunç bildirimimi yapıyorum malesef
Gecen hafta 73,7
Bu hafta 75,2
Gelen 1,5

73,7/75,2/-1,5/%-2,035

Arti cikinca böylemi oluyordu daha önce yapmadım sanırım:(( ins bı dahada yapmamm:((
Hadi bakalım siz neler yaptınız:))

offf al benden de o kadar bi tatile gittik bütün düzenimiz mahvoldu :((

***5. TAKIM 266. ETAP***
tunituni (73,7/75,2 /-1,5/-%2,04)
elifezgi ( 68,5/70,0/-1,5 /-%2,19)
buffy26 (68,9///)
maway ( 71,0/72,0/-1/-%0,70 ) 265.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 2ye bölündü
seng ( 48,5 /44,4 /4,1/%8,45) Mezun olmak istiyor
berivannnn26 ( 79,5/79,0/0,5 /%0,63)
benim ruyamsensin ( 56,0 // )
gozdesert (83,3/81,2/2,1/%2,5)
ergh (64,8/67,0/ -2,2/ -%1,13) 264.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 3e bölündü)

5. TAKIM ORTALAMASI: %0

ben de bildirim yapacaktım ama ezgiciğim yazmış sağolsun. 67 kilo ile +2,2yim :(

ramazanda insnaın gözüğnü su ve karpuz döndürüyor yazları. aslında kilo alınacak bişey yok aç da gezeriz gibi geliyor ama davetler başlayınca az çorba, az pide, 1 hurma, az yemek, az pilav, içecek artık ayran mı asitli bişey mi komposto mu neyse az da ondan sonra az tatlı en son ez meyve üstüne de çay.. valla yazarken yoruluyor insan az ondan bundan derken bi sürü şeyi bir anda yiyoruz haaa suyu da bol içtik mi valla mide her halde 2 litreye kadar esniyordur:50:

Yani aslında basta çok su içicez üzerinde çorba mide dolar zatende iste bizim gözümüz doyarmi onu bilmem:))

berivan ya ramazan hedeflerini de sen toparlar mısın, benim 65. hafta içinde yazanlar oldu ama not almaya vaktim olmadı

5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=
tunituni=
ergh= 62
gozdesert=

böyle mi demek istediniz?? yapabildim mi?

neeeee:53::53: ece senin boyun kaç ya? fıstık gibi olmuşsundur heeee

offf al benden de o kadar bi tatile gittik bütün düzenimiz mahvoldu :((

ben de bildirim yapacaktım ama ezgiciğim yazmış sağolsun. 67 kilo ile +2,2yim :(

Yani aslında söylede bisey var
Sahura kalktık bugün ve sabah bence ondanda fazla çıktık biraz haftaya daha net belli olur ak kara:))

kızlar sahura kadar oturmayı düşünüyor musunuz? yoksa yatıp tekrar mı kalkacaksınız? nası olcak ya yemek yiyip yatmak çok zor ben midem doluyken uyuyamam ki :(

kızlar sahura kadar oturmayı düşünüyor musunuz? yoksa yatıp tekrar mı kalkacaksınız? nası olcak ya yemek yiyip yatmak çok zor ben midem doluyken uyuyamam ki :(

gönül der ki iftardan sonra teravihe git sonra gel çay iç tv seyret sahuru da yapıp yat, gündüzleri de otur:27: ama buna ne çocuklar:emir_bebek: izin veriyor ne de iş. mecburen gece kalktım hem de saat 12de yatıp 1,5da kalktım tabi 2,5da bi daha yattım. en güzeli iftarda çok yememek bu şekilde yatıpp uyumak da çok sıkıntı olmaz inşallah. gündüz uykusundan kimse beni alıkoyamaz allahtan süt iznim var eve öğlen gidince yatağa balıklama atlıyacam:52:

Yani aslında söylede bisey var
Sahura kalktık bugün ve sabah bence ondanda fazla çıktık biraz haftaya daha net belli olur ak kara:))

tabi hep aç karna tartılıyorduk bu sefer tok tartıldık, Ramazanda iftar a doğru yarım kilo daha kayıp oluyo:1: haftaya perşembe akşam iftar öncesi kilomuza bakarız artuk:52: bir de bakalım diğer takımlar ne etmiş onların da çoğu oruçlu sonunda

gönül der ki iftardan sonra teravihe git sonra gel çay iç tv seyret sahuru da yapıp yat, gündüzleri de otur:27: Ama buna ne çocuklar:emir_bebek: Izin veriyor ne de iş. Mecburen gece kalktım hem de saat 12de yatıp 1,5da kalktım tabi 2,5da bi daha yattım. En güzeli iftarda çok yememek bu şekilde yatıpp uyumak da çok sıkıntı olmaz inşallah. Gündüz uykusundan kimse beni alıkoyamaz allahtan süt iznim var eve öğlen gidince yatağa balıklama atlıyacam:52:

benim yerıme de yat canımmmmmmmmm

gönül der ki iftardan sonra teravihe git sonra gel çay iç tv seyret sahuru da yapıp yat, gündüzleri de otur:27: ama buna ne çocuklar:emir_bebek: izin veriyor ne de iş. mecburen gece kalktım hem de saat 12de yatıp 1,5da kalktım tabi 2,5da bi daha yattım. en güzeli iftarda çok yememek bu şekilde yatıpp uyumak da çok sıkıntı olmaz inşallah. gündüz uykusundan kimse beni alıkoyamaz allahtan süt iznim var eve öğlen gidince yatağa balıklama atlıyacam:52:

ya öyle olunca da orucu uykuya tutturuyorsun diyolar:( insanın vicanı elvermiyo. uyumasan da bi süre sonra akşam üstüne doğru mesela açlıktan sersem gibi oluyosun başına ağrı giriyo. offf bilemedim. bakalım benim doktor ne diycek bu konuda

Yani ececim gece yiyip yatmak Ramazan'da bizim icin cok fena olur, metabolizmamızın yavaslamamasi icin mutlaka kalkıp yememiz lazım, ben hic kalkazdim ama bu sene zorlayıp kalkıcam ins:))

ya öyle olunca da orucu uykuya tutturuyorsun diyolar:( insanın vicanı elvermiyo. uyumasan da bi süre sonra akşam üstüne doğru mesela açlıktan sersem gibi oluyosun başına ağrı giriyo. offf bilemedim. bakalım benim doktor ne diycek bu konuda

Yani imkan olursa biraz uyumak guzl bence:))
Uykuya tutturuyorsun dedikleri saat 12ye 1 e kadar uyuyanlar icin yani saatlerce uyuyanlar icin deniliyor bizim zaten oyle bı şansımız yokki:))
Ben universtedeyken ezan 4,15 gibi okunuyordu hatırlıyorum tatile memlekete geldigimde saat 3,30a adar uyuyup kalkıp namaz kılıp hairlanip iftara gitmiştik:)) ne oruç ama:))

Back
X