Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar gunaydin malesef sabah saat 6da cok kötü haberlerle uyandim enistemi kaybettik akciger kanseriydi cok uzuldum yaaa nasil uzgunum anlatamam :((

Nese ben bildirimimi yapiyim yine

Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)

Allah rahmet eylesin canım üzme kendini çok zor ölüm haberi duymak başımıza gelmeden bilmiyoruz üzme kendını rabbim kurtarmış hastalıgından yakınlarına Allah sabır versin canım :43:

günaydın lar canlarım:16:
mesaj sayım:74
kişo bildirimim içler acısı valla kendime çok kızıyorum çok çok ya 79 um yıne ne gelen var ne gıden çok hatalım hıc kısmadım yedım ama söz eskisi gibi yemeyecegım tadımlık bıle olsa 1 haftam bosuna gıtti olacak sey degıl :50:çok üzgünüm :26:

***5. TAKIM 268. ETAP***

tunituni (75,2 /73,2 / 2,0 / %2,66 )
elifezgi ( 70,0/67,7 / 2,3/ %3,29 )
buffy26 ( 68,4/ )
maway ( 72,0/70,0/2,0/ % 2,78 ) Takımdan ayrıldı
berivannnn26 ( 79,0/79,0 / 0,0 /%0,0 )
benim ruyamsensin ( 56,0 /54,8/ 1,2/% 2,14 )
gozdesert (81,2/) Takımdan ayrıldı
ergh (67,0/ 66,1/ 0,9/ %1,34 )

....şimdilik durum bu buffyi bekliyoruz

Son düzenleme:
selam arkadaşlar herkese günaydınlar, hayırlı cumalar.

Eveeet kilomu bildiriyorum
Gecen hafta 75,2
Bu hafta 73,2
Giden 2,0

75,2/ 73,2/ 2,0/ % 2,66

Şaşırdım görünce ama gecen hafta sahurdan dolayıda biraz fazla çıkmıştık takim olarak:((

tebrik ederim. çok iyi kilo vermişsin darısı başımıza. devamını diliyorum.

gecen hafta:72

bu hafta:70

giden:2 kgr

selam kızlar bu hafta iyi kilo vermiş bulunmaktayım buna çok sevindim:)
sizlerde iyisiniz bikaç yorumu okuyunca anlaşılıyor..
size bir durumu bildirmem gerekli ben eskisi kadar artık buraya yazamıyorum buraya daha aktif yazabilcek kişiler gerekli oldugununda farkındayım ben artık aranızdan ayrılmaya karar verdim bir yaz günü geldim ve bir yaz günü giderim kendinize çok çok iyi bakın buranın işe yaradığı kesin umarım herkez hedefine ulaşır hoşçakalın kızlar sizleri özlücem:54:

tebrik ederim. sen hedefine ulaştınmı ki nereeeyyeeeee

Kizlar gunaydin malesef sabah saat 6da cok kötü haberlerle uyandim enistemi kaybettik akciger kanseriydi cok uzuldum yaaa nasil uzgunum anlatamam :((

Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)

başınız sağolsun. allah mekanını cennet eylesin. günahlarını affetsin.

kişo bildirimim içler acısı valla kendime çok kızıyorum çok çok ya 79 um yıne ne gelen var ne gıden çok hatalım hıc kısmadım yedım ama söz eskisi gibi yemeyecegım tadımlık bıle olsa 1 haftam bosuna gıtti olacak sey degıl :50:çok üzgünüm :26:

berivancım ben daha sana dün dedim dimi. belliydi ama yerinde sayacağın. bence o menülerle almadığına dua et. neyseki farkına varmışsın işin en azından bundan sonra dikkat edersin. yinede bu kadar üzülme önünde daha iyi değerlendirebileceğin haftalar var. (benim durumum aynen imamın dediğini yap ama gittiği yoldan gitme bende kötü menü paylaşımlarım yüzünden baya eleştiri aldım, düzelticez artık berivancım napalım :))) yani ben herkese diyorum yorum yapıyorum falan ama bide uygulasam bildiklerimi tam süper olacak:9::9::9:)

***5. TAKIM 268. ETAP***

buffy26 ( 68,4/ )

aaa ben senin kilo paylaşımını atlamışım kaptana yakışır bi kilo kaybı tebrik ederim.:46::46::46::46::46:

kızlar işyeri çok yoğun mesajlarımı sayabilecek vakit bulamadım, öğle aramda sıkıştırıp bildirmeye çalışacağım yoksa en geç bu akşam bildiririm

selam arkadaşlar herkese günaydınlar, hayırlı cumalar.

tebrik ederim. çok iyi kilo vermişsin darısı başımıza. devamını diliyorum.

tebrik ederim. sen hedefine ulaştınmı ki nereeeyyeeeee

başınız sağolsun. allah mekanını cennet eylesin. günahlarını affetsin.

berivancım ben daha sana dün dedim dimi. belliydi ama yerinde sayacağın. bence o menülerle almadığına dua et. neyseki farkına varmışsın işin en azından bundan sonra dikkat edersin. yinede bu kadar üzülme önünde daha iyi değerlendirebileceğin haftalar var. (benim durumum aynen imamın dediğini yap ama gittiği yoldan gitme bende kötü menü paylaşımlarım yüzünden baya eleştiri aldım, düzelticez artık berivancım napalım :))) yani ben herkese diyorum yorum yapıyorum falan ama bide uygulasam bildiklerimi tam süper olacak:9::9::9:)

haklısın canımcım ama bıttı oruç tutmuyorum sofraya oturuyorum oturmayacagım gıdınce yıyıp annemlede cay ıcecegım o sekılde olacak canım :31:

fırsat bulduğum ilk anda bakıcam tubacım:))
3.5yaş ve 11 aylık ikizler

geçen cuma saat 00dan başlayıp bu perşembe gece saat 24e kadar sayılacak

tebrikler , güzel de kilo veriyordun, takım olmak için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. takım üyeliğinden çıksan da paylaşımcı olarak gene bekleriz seni. ben seni izine ayırayım, belki dönersin aramıza, kendi isteğiyle ayrıldı yazaram 6 ay herhangi bir takıma giremiyorsun çünkü;)

sahur mnüm:
2 yumurta
yarım dilimekmek, 2 tatlı kaşığı tereyağ
2 dlim kavun
3 kuru kayısı
1 su bardağı süt,
3 yk yulaf ezmesi

iftarı buraya yazdıktan sonra da 3 dilim kavun ile bi sürü fındık yemiştim :26: artık ayağımın ağrısı topuklu ayakkabıdan mı mineral eksikliğinden mi nedense geçsin diye yedim falla o fındıkları :18:
ooyy oooyy o tereyağları napcaz bilemedim:(((
canım arada girip bakıorum size ama yazma fırsatı olmuyor :( bu hafta cumartesi pazar sınavlarım var benım ıcın yogun bır hafta oldu. onumuzdekı hafta daha cok gelıcem soz :16: bildirimide unutmadım aklımda :34:

ya hem dehşetsin hem vahşet :52: masallahhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar: cok tebrik ederim canım :46::46::46:
çook teşekkür ederim canım, büyük çoğunluğu geçen hafta sahurdan dolayı fazla çıkandır ama olsun ilk defa 73.7den aşağısını görüyorum uzun zamandır hatta bikaç defa çıktığım için bi keresinde 72.9 gösterdi nasıl sevindim anlatamam ama sayı olarak daha çok 73.2yi gösterdiği için onu bildirdim:))

Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)
başınız sağolsun canım:(((
kilo kaybın çok güzel bu arada tebrik ederim
***5. TAKIM 268. ETAP***

buffy26 ( 68,4/ )

ooo hakkaten bombayı sen yapmışsın ezgicim:) dün yok filan diyordun ama maşallahın var, tebrikler:))

olsun sonuçta dikkat edilmediğind eramazanda kilo almak kaçınılmaz en azından almamışsın, bu hafta asılırsın biraz yaparsın sen:))
amin canım zor alışmak olsun gıder gerı gelır hıc meraklanma canım dolmayı duyunca bır gulme geldı tam dıyecektım kaptanımız da dolma maduru olmus dıye :1::1::1: ama iradesı :nazar::nazar::nazar: bırakmamıs :46:

hiç sormayın bu kadar olur akşam bizdede biber dolması vardı:)))

Tekrardan yaziyim
Baslangic:85.50000
mesaj sayim:20
Dha onceki kilolarimi hatrlamadigimdan
baslangctan itibaren bildirim yapcm
Fena sicak ve nem var bi de bime gittim ucuza sahan
Seti ve krep tavasi vardi gderken yol uzerinde sok marlet vardi ordan 3 lu seklli kek kalibi vardi onud aldim
Aksam eklicm topige

fırsat bulduğum ilk anda bakıcam tubacım:))

ooyy oooyy o tereyağları napcaz bilemedim:(((

çook teşekkür ederim canım, büyük çoğunluğu geçen hafta sahurdan dolayı fazla çıkandır ama olsun ilk defa 73.7den aşağısını görüyorum uzun zamandır hatta bikaç defa çıktığım için bi keresinde 72.9 gösterdi nasıl sevindim anlatamam ama sayı olarak daha çok 73.2yi gösterdiği için onu bildirdim:))

başınız sağolsun canım:(((
kilo kaybın çok güzel bu arada tebrik ederim

ooo hakkaten bombayı sen yapmışsın ezgicim:) dün yok filan diyordun ama maşallahın var, tebrikler:))

olsun sonuçta dikkat edilmediğind eramazanda kilo almak kaçınılmaz en azından almamışsın, bu hafta asılırsın biraz yaparsın sen:))

hiç sormayın bu kadar olur akşam bizdede biber dolması vardı:)))

anneler hiç durmamıs anlasılan her evde dolma maşallah yemedim dün dolma onlar bana ben onlara yemek yok bıttı hafta sonu da cezalıyım oh olsun ona :4::4:

Tekrardan yaziyim
Baslangic:85.50000
mesaj sayim:20
Dha onceki kilolarimi hatrlamadigimdan
baslangctan itibaren bildirim yapcm
Fena sicak ve nem var bi de bime gittim ucuza sahan
Seti ve krep tavasi vardi gderken yol uzerinde sok marlet vardi ordan 3 lu seklli kek kalibi vardi onud aldim
Aksam eklicm topige

hadı bakalım bu kez gıdecek kılılar tatlım
güle güle kullan canım emınım cok guzel dır :16:

***5. TAKIM 268. ETAP***

buffy26 ( 68,4/ )

Takim arkadaslarimi tebrik ederim herkes cok guzel kilolar vermis bu hafta gecen haftayi telafi ettik;)

Ezgicim sabah erken kalkinca uyuyakalmisim mesaj sayimi bildiricem simdi

ya ezgicim bu msj sayımına başka bi çare bulalım böyle çok zor
ya günlük sayalım bildirelim her hafta biri saorumlu olsun
yada msjlarımıza numara filan verelim
yani 45 sayfa var nasıl sayılacak onlar:((
gözlerim karman çorman görmeye başladı :(

dünkü menümğde yazayım
sahur 1 yumurta biraz peynir küçük bir parça pide bir dilim karpuz

iftar
2 küçük biber dolması :))))))))))))))))
domates salatalık maydanoz
2 kaşık etli bamya
3 kaşık yoğurt
iki lokma pide

çayla beraber yarım metro

sonrasında iki çiğ köfte:(((

Destekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar sevdigimiz insanlari kaybetmek cok zor gercekten bu dunyadayken kiymetleri daha cok bilmek lazim..

Back
X